Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Miligili

#7219122 Napisano: dzisiaj o 10:59:38
fryteczka napisał(a):

działa Wam nivea   ? wypełniam formularz , klikam wyslij i nie ma zadnej informacji a formularz robi sie pusty

Nie działa mi strona w ogóle
0 0

fryteczka

#7219126 Napisano: dzisiaj o 11:02:49
Miligili napisał(a):

fryteczka napisał(a):

działa Wam nivea   ? wypełniam formularz , klikam wyslij i nie ma zadnej informacji a formularz robi sie pusty

Nie działa mi strona w ogóle

Czyli nie tylko u mnie.
Jak rano wygrałam zestaw to link do formularza też nie działa.
0 0

fantagiro

#7219127 Napisano: dzisiaj o 11:04:01
był gdzieś kupon Lech w aplikacji Żabka- teraz go nie widzę .Gdzie Go szukać czy już przepadł??
0 0

oklahoma23

#7219129 Napisano: dzisiaj o 11:15:06
fantagiro napisał(a):

był gdzieś kupon Lech w aplikacji Żabka- teraz go nie widzę .Gdzie Go szukać czy już przepadł??

Mi tak samo, po zakupie zaraz go widziałam wczoraj, a rano już amba fatima. napisałam przez formularz, ale do tej pory cisza...

1 fantagiro 0

Karolaaajn

#7219132 Napisano: dzisiaj o 11:20:18
oklahoma23 napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Mi tak samo, po zakupie zaraz go widziałam wczoraj, a rano już amba fatima. napisałam przez formularz, ale do tej pory cisza...

Miałam dokładnie to samo, miałam dwa, potem zniknęły, wysłali mi przez formularz, a jak próbowałam zgłosić i generowały się obrazki AI, to się wyłączało i potem już nie mogłam użyć kodu pomimo że zgłoszenia nie wysłałam. Znowu do nich napisałam, że kody przepadły w trakcie generowania obrazków i proszę o nowe, to odpisali, że to problem strony i mam się kontaktować bezpośrednio z organizatorem akcji. Mam już po dziurki w nosie tych Lechów i olewam to...

Pimpula

#7219145 Napisano: dzisiaj o 11:41:13
[quote=Tak, przyszedł 19 września emotka

A przelewu nie mam...

MDL]
Pimpula napisał(a):

Hej,

Czy ktoś wygrał w konkursie Klub Pomagania Winiary - 50 zł i nie dostał przelewu? Wypełniałam formularz 14 września i nic nie mam, a to już prawie 2 m-ce emotka

A przyszedł mail potwierdzający weryfikację pozytywną?🙂 U mnie wszystkie przelewy na koncie w kolejnym miesiącu.
0 0

montezuma

#7219146 Napisano: dzisiaj o 11:41:22
problemem przy generowaniu obrazów jest zbyt długi prompt - pierwotnie można było wpisać 400 znaków - później 350. Ale i tak bezpieczniej było wpisać nieco mniej. ASPE resetowało kody - (przynajmniej kilka dni temu). Przerabiałem ten temat kilka razy - zazwyczaj po kilku godzinach przychodziła odpowiedź.
Znacznie gorzej sytuacja wygląda z apką Żabki (ta nowa wersja jest pełna błędów - to opinia pracownika ich infolinii emotka  ) - czekam na 2 kody od 5 dni - nie wygenerowały się.
Na maila nie raczą nawet odpowiedzieć emotka
0 0

oklahoma23

#7219159 Napisano: dzisiaj o 11:55:39
Karolaaajn napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Miałam dokładnie to samo, miałam dwa, potem zniknęły, wysłali mi przez formularz, a jak próbowałam zgłosić i generowały się obrazki AI, to się wyłączało i potem już nie mogłam użyć kodu pomimo że zgłoszenia nie wysłałam. Znowu do nich napisałam, że kody przepadły w trakcie generowania obrazków i proszę o nowe, to odpisali, że to problem strony i mam się kontaktować bezpośrednio z organizatorem akcji. Mam już po dziurki w nosie tych Lechów i olewam to...

o, mi właśnie wrócił kod
0 0

ditomaso

#7219167 Napisano: dzisiaj o 12:14:29
Strona z loterią Nivea Men już działa. Można wysyłać zgłoszenie
0 0

bandit

#7219183 Napisano: dzisiaj o 13:05:28
cześć
proszę o OŚWIECENIE emotka  
gdzie w nowej wersji aplikacji ŻABKI idąc kody z wyzwań ?
no po prostu ślepy jestem jak diabli emotka
kupiłem NAMYSŁÓW i KASZTELAN -> push na telefonie 'ukończyłeś wyszwanie" 
ale gdzie tego kodu szukać to po prostu nie wiem emotka

pozdrawiam
Krzysztof
0 0

adamo86

#7219185 Napisano: dzisiaj o 13:06:35
bandit napisał(a):

cześć
proszę o OŚWIECENIE emotka  
gdzie w nowej wersji aplikacji ŻABKI idąc kody z wyzwań ?
no po prostu ślepy jestem jak diabli emotka
kupiłem NAMYSŁÓW i KASZTELAN -> push na telefonie 'ukończyłeś wyszwanie" 
ale gdzie tego kodu szukać to po prostu nie wiem emotka

pozdrawiam
Krzysztof

Profil -> Kupony
0 0

fryteczka

#7219188 Napisano: dzisiaj o 13:11:43
ditomaso napisał(a):

Strona z loterią Nivea Men już działa. Można wysyłać zgłoszenie

znów nie działa . masakra ta strona