Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anaesth
Postów 2745
Data rejestracji 05.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elemelex
Postów 126
Data rejestracji 04.03.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małe wafelki i loteria to połączenie mnie zniechęcajace, bo mam wrażenie, że kazdy sobie mówi, tani wafelek to wezmę udział i robi się szansa jak w lotto.
Pytanie Serenady też mi nie pasuje:D Jak nie wezmę udziału to nie będzie mi szkoda, bo ser nawet dobry bez konkursu można kupić.
Divine
Postów 5
Data rejestracji 09.10.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
simonapp
Postów 336
Data rejestracji 03.11.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwracajmy na to też uwagę
Z pytaniem jednak również nie potrafię ruszyć.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agasen
Postów 10
Data rejestracji 14.04.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Belluczi
Postów 18
Data rejestracji 21.06.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy przychodziło Wam na e-mail potwierdzenie wysłania zgłoszenia z konkursu Namieszaj w kuchni z Pudliszkami" Kaufland? 🤔
asper01
Postów 1439
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To samo!:)
Nie klikam!
Sprzedam/wymienię to:):
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/sYzP/
http://allegro.pl...ng.php?us_id=2158830
mietowa
Postów 1745