Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mellowfruit

#7213411 Napisano: 12.10.2024 20:49:21
fan-mandaryny napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Pisze w sprawie loterii Szczęściomat w C4. Przy Carrefour przy hipermarkecie jest ich stacja paliw. Otrzymałem ten kod kreskowy do loterii. Problem wynika z tego, ze ten kod nie wchodzi w tym urządzeniu, bo to niby po zeskanowaniu jest „niepoprawny kod”. Ten kod wydrukował mi się z tej dziwacznej kasy, jak ja to mówię, bo numer wydruku był z tym ukośnikiem, czego bardzo nie lubię. Próbowałem zarejestrować udział w loterii w formularzu dla klientów Carrefour Express, ale komunikat ten sam. Co mi radzicie zrobić?

przy druku drukuje się też zawsze jeden kod który mówi o loterii, ale nie jest kodem do zarejestrowania. Ten poprawny powinien mieć przedrostek UT, a ten którego się nie rejestruje go nie ma i ma tylko cyfry

Aha, czyli ten kod kreskowy z kwitka z informacja do loterii jest jałowy? Wydruk z kasy ich stacji paliwowej jest niemal taki sam jak przy „normalnych” zakupach.

Niestety tak i każdego to myli. Ja miałam to samo na początku, moja mama również, dopiero po czasie rozkminiłam o co chodzi emotka
1 marcinf 0

fan-mandaryny

#7213413 Napisano: 12.10.2024 21:00:36
mellowfruit napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Pisze w sprawie loterii Szczęściomat w C4. Przy Carrefour przy hipermarkecie jest ich stacja paliw. Otrzymałem ten kod kreskowy do loterii. Problem wynika z tego, ze ten kod nie wchodzi w tym urządzeniu, bo to niby po zeskanowaniu jest „niepoprawny kod”. Ten kod wydrukował mi się z tej dziwacznej kasy, jak ja to mówię, bo numer wydruku był z tym ukośnikiem, czego bardzo nie lubię. Próbowałem zarejestrować udział w loterii w formularzu dla klientów Carrefour Express, ale komunikat ten sam. Co mi radzicie zrobić?

przy druku drukuje się też zawsze jeden kod który mówi o loterii, ale nie jest kodem do zarejestrowania. Ten poprawny powinien mieć przedrostek UT, a ten którego się nie rejestruje go nie ma i ma tylko cyfry

Aha, czyli ten kod kreskowy z kwitka z informacja do loterii jest jałowy? Wydruk z kasy ich stacji paliwowej jest niemal taki sam jak przy „normalnych” zakupach.

Niestety tak i każdego to myli. Ja miałam to samo na początku, moja mama również, dopiero po czasie rozkminiłam o co chodzi emotka

Dzięki serdeczne za pomoc i miłą odpowiedź. W tej kasie nie dało się zeskanować nawet karty Carrefour. W Carrefourze na paragonach jest przedrostek „U” w kodzie, a na tym wydruku do paragonu, który dostałem na stacji paliw, pod kodem kreskowym tego „U” nie było.

stokrotka238

#7213438 Napisano: 13.10.2024 07:56:13
Jak myślicie w konkursie Kauflandu można zagrać na kogoś na moją kartę?  Ciekawe czy oni będą to weryfikować... Bo np w żabce z tego co wiem można tak robić...

banka-manka

#7213445 Napisano: 13.10.2024 08:45:39
stokrotka238 napisał(a):

Jak myślicie w konkursie Kauflandu można zagrać na kogoś na moją kartę?  Ciekawe czy oni będą to weryfikować... Bo np w żabce z tego co wiem można tak robić...

W Żabce przy zgłoszeniu nie podaje się numeru karty, w Kauflandzie w formularzu już tak.
Bardziej niż dane osobowe myślę, że musi zgadzać się numer karty z numerem na nią zarejestrowanym.

Jestemnowa

#7213446 Napisano: 13.10.2024 09:18:45
Czy w Kinder bueno tylko te niższe stopnie niewydanych  nagród przychodzą do losowania dodatkowego a główne niewydane do dyspozycji organizatora ? Czy ja dobrze to rozumiem ?
1 simonapp 0

@gnieszk@

#7213452 Napisano: 13.10.2024 10:05:36
stokrotka238 napisał(a):

Chyba lepiej wyrobić nową kartę. Pełny numer podaje się w zgłoszeniu. Musi się zgadzać z paragonem i dwie osoby nie mogą grać na tą samą kartę.
1 kuleczkar 0

pikawka

#7213518 Napisano: 13.10.2024 14:41:25
Crippers - ile znaków Wam weszło???? Nigdzie w regulaminie nie ma info
0 0

simonapp

#7213530 Napisano: 13.10.2024 15:58:51
Jestemnowa napisał(a):

Czy w Kinder bueno tylko te niższe stopnie niewydanych  nagród przychodzą do losowania dodatkowego a główne niewydane do dyspozycji organizatora ? Czy ja dobrze to rozumiem ?

Rozwija to pkt. 10 Regulaminu 
Jest 2 laureatów rezerwowych do nagrody I stopnia, czyli 
.....  WSZYSTKIE NAGRODY TRAFIAJĄ DO NAS  emotka
Listy laureatów.
Wszystko jasne, przejrzyste. 
Brawo PROMO MAKERS emotka
Dlaczego tak nie ma w innych Agencjach emotka
1 darog 0

darog

#7213532 Napisano: 13.10.2024 16:14:00
malmika napisał(a):

Myślicie, że naprawdę w loterii Ferrero biorą udział tylko produkty wymienione w regulaminie, czyli np. Raffaello 230g a 260g,które leży obok niego na stadzie już nie? Przecież to idiotyczne

zawsze można regulamin zmodyfikować - im szybciej będą zgłoszenia do Organizatora - tym lepiej
- należy po prostu to zgłosić - by oficjalnie ten produkt z tą gramaturą znalazł się "na liście". 

faktycznie tego typu pudełko Raffaello jest "zmyłką".
0 0

Jestemnowa

#7213545 Napisano: 13.10.2024 17:57:04
simonapp napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Listy laureatów.

Czyli ten dopisek w  laureatach  1 stopnia ,że nagroda pozostaje do dyspozycji organizatora to o co chodzi ? Nawet rezerwowi się nie załapali czy jak ? Zobacz zwycięzców z pierwszego losowania bo w niższych stopniach pisze normalnie ,że przechodzi do losowania dodatkowego
1 simonapp 0

simonapp

#7213553 Napisano: 13.10.2024 18:54:21
Jestemnowa napisał(a):

simonapp napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Listy laureatów.

Czyli ten dopisek w  laureatach  1 stopnia ,że nagroda pozostaje do dyspozycji organizatora to o co chodzi ? Nawet rezerwowi się nie załapali czy jak ? Zobacz zwycięzców z pierwszego losowania bo w niższych stopniach pisze normalnie ,że przechodzi do losowania dodatkowego

Taki zapis jest w regulaminie i tak bardzo różni się  (na+ ) od tych w innych Agencjach, które wprost piszą,
ŻE ZABIERAJA NAM NAGRODY.
Ale widzę, że nie tylko ważne są zapisy, musimy jeszcze pilnować ich przestrzegania. 
emotka  My to jednak nie mamy łatwego życia.
0 0

ewunia

#7213557 Napisano: 13.10.2024 19:21:37
pikawka napisał(a):

Jeżeli chodzi o "Wygrywasz, wybywasz" to na stronie pod polem na odpowiedź jest informacja, że max 300 znaków.
0 0

fan-mandaryny

#7213561 Napisano: 13.10.2024 19:49:09
Czy na konkurs Lego w Empiku można dowolna książeczkę wydawnictwa Ameet kupić, czy chodzi o jakąś konkretna?
0 0

pikawka

#7213563 Napisano: 13.10.2024 19:51:42
ewunia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jeżeli chodzi o "Wygrywasz, wybywasz" to na stronie pod polem na odpowiedź jest informacja, że max 300 znaków.

Nie, sorki źle napisałam emotka  clipper z żabki emotka
1 ewunia 0

pikawka

#7213564 Napisano: 13.10.2024 19:51:43
ewunia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nie, sorki źle napisałam emotka  clipper z żabki emotka
0 0

Miligili

#7213567 Napisano: 13.10.2024 20:08:37
Hej. Czy ktoś podpowie w jakim sklepie można znaleźć biszkopty andante z loteryjną etykietą ? Byłam w kilku sklepach, były biszkopty ale bez kodu emotka
0 0

anulka72

#7213568 Napisano: 13.10.2024 20:11:01
Miligili napisał(a):

Hej. Czy ktoś podpowie w jakim sklepie można znaleźć biszkopty andante z loteryjną etykietą ? Byłam w kilku sklepach, były biszkopty ale bez kodu emotka

W Lidlu kupowałam
1 Miligili 0

monikar

#7213569 Napisano: 13.10.2024 20:13:45
Miligili napisał(a):

W Lidlu są.
1 Majkii 0

Miligili

#7213571 Napisano: 13.10.2024 20:17:57
monikar napisał(a):

Miligili napisał(a):

W Lidlu są.

Dziękuję !
0 0

nitka310

#7213573 Napisano: 13.10.2024 20:38:50
Miligili napisał(a):

monikar napisał(a):

Miligili napisał(a):

W Lidlu są.

Dziękuję !

Intermarche
1 Majkii 0