Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

elemelex

#7211994 Napisano: 07.10.2024 18:38:25
Credo89 napisał(a):

Rety co ten głupi Karlsbad lubi niech mnie ktoś poratuje, bo moja frustracja sięga zenitu emotka

Jak się nie lubi agencji to czuć to w odpowiedziach konkursowych, wiec nie nagradzają  emotka

8igora9

#7212000 Napisano: 07.10.2024 19:02:43
Znalazłam ten sodastream "w śmietniku". Ostatnia sztuka przykryta sterta produktów z pomarańczowymi naklejkami. Także tam szukajcie. Mam nadzieję, że ta pomarańczowa naklejka nie będzie problemem. 🤔 Cena na paragonie 19,99zl. Ktoś wie ile to kosztowało normalnie?
0 0

banka-manka

#7212003 Napisano: 07.10.2024 19:17:03
8igora9 napisał(a):

Znalazłam ten sodastream "w śmietniku". Ostatnia sztuka przykryta sterta produktów z pomarańczowymi naklejkami. Także tam szukajcie. Mam nadzieję, że ta pomarańczowa naklejka nie będzie problemem. 🤔 Cena na paragonie 19,99zl. Ktoś wie ile to kosztowało normalnie?

Masz dobrą cenę emotka  
Taką miały cenę w gazetce razem z info o konkursie.
https://www.gazetki.pl/sklepy/lidl/oferty/syrop-sodastream-promocja-43625443/
1 8igora9 0

fan-mandaryny

#7212061 Napisano: 07.10.2024 23:53:13
Co to za dziwaczny komunikat po wysłaniu zgłoszenia na konkurs Lubelli/Łowicza w Groszku. Jakiś "ups" mi się komunikat pojawił, po czym otrzymałem komunikat o wysłaniu zgłoszenia, potwierdzony mailem.
0 0

Agnes

#7212069 Napisano: 08.10.2024 07:28:44
Credo89 napisał(a):

Czy jest tu ktoś kto wydaje na te konkursowe pierdoły więcej niż wygrywa? Mam wrażenie że jestem w jakimś błędnym kole z którego chciałabym się wydostać, tylko jak z tym skończyć ?emotka

Nie chyba że to rzecz która schodzi u mnie to kupuje na kilka paragonów w czasie trwania konkursu. Resztę wysyłam tylko 1 paragonem. Jak mam wygrać to wygram jak nie jest mi to pisane to nawet 100 paragonów nie pomoże

akarolcia

#7212090 Napisano: 08.10.2024 09:33:05
Agnes napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Czy jest tu ktoś kto wydaje na te konkursowe pierdoły więcej niż wygrywa? Mam wrażenie że jestem w jakimś błędnym kole z którego chciałabym się wydostać, tylko jak z tym skończyć ?emotka

Nie chyba że to rzecz która schodzi u mnie to kupuje na kilka paragonów w czasie trwania konkursu. Resztę wysyłam tylko 1 paragonem. Jak mam wygrać to wygram jak nie jest mi to pisane to nawet 100 paragonów nie pomoże

Biorę udział w tych konkach, w których produkt konkursowy jest przydatny lub niezbędny w moim domu. Wysyłam 1 zgłoszenie, a jeśli jest tani to czasami 2 zgłoszenia.
Omijam loterie bo to dla mnie trochę hazard i można popłynąć.
Wyjątkiem jest kiedy kupię produkt bo jest potrzebny i przy okazji zarejestruje w loterii a nie na odwrót.
W konkursach wygrywam dużo a w loteriach prawie nic.
Moim kryterium jest też agencja. Są takie że gram u nich z chęcią  bo mnie czesto nagradzają a są takie, że omijam bo mnie nie nagradzają.
Zastanawiam się też nad tym czy to jest dobra polityka agencji, mieć określone kryteria przyznawania nagród. Przecież chodzi o sprzedaż a ja widząc np. Karlsbad już nie biorę udziału i produktu nie kupię.

agunia666

#7212092 Napisano: 08.10.2024 09:38:04
Credo89 napisał(a):

Czy jest tu ktoś kto wydaje na te konkursowe pierdoły więcej niż wygrywa? Mam wrażenie że jestem w jakimś błędnym kole z którego chciałabym się wydostać, tylko jak z tym skończyć ?

W życiu! 1 zgłoszenie na kreatywny konkurs to góra i to tylko tam gdzie pytanie mi podchodzi. Pierwsze orientuję się jakie jest pytanie, ile nagród i czy jestem w stanie coś fajnego napisać. A jeśli chodzi o loterie to też zwykle max 1-3 zgłoszenia w zależności ile kosztuje dany produkt loteryjny i czy w ogóle mi się przyda. Dla porównania: Wzięłam w loterii Lipton 1 raz, nic nie wygrałam i więcej grać nie zamierzam, 20zł to dużo, nie potrzebuję takich zapasów herbaty ale wzięłam udział w loterii Winiary, kupując budyń czy galaretkę dostajesz 2 szanse na wygraną w 2 loteriach. Więc czemu nie, budynie i galaretki zużyje podczas świątecznego pieczenia. Nie mam jakiegoś super szczęścia, nie wygrałam głównej w loterii, zazwyczaj jeśli już coś wpadnie to nagroda natychmiastowa ale czasem i ona więcej daje radości niż nagroda główna. A jak widzę loterię czy konkursy z ubraniami konkursowych marek to całkowicie mi się odechciewa...

Karolaaajn

#7212093 Napisano: 08.10.2024 09:39:30
Credo89 napisał(a):

Miałam tak w połowie roku, jakoś przed wakacjami. A potem nagle przyszła jakaś nowa wena, posypało się kilka nagród o wyższej wartości i zwrocily wszystko z nawiązką. Wciąż jednak uważam że pewnie dużej części z tych rzeczy bym nie kupiła gdyby nie konkurs - przykładowo nie przepadam za produktami do prania z E czy Bryza a mam ich zawsze zapas z powodu konkursów, tak samo używam tabletek do zmywarki Finish bo często są na nie konkursy, pomimo że bez tego kupiłabym zapewne jakiś tańszy odpowiednik. Bardziej traktuje to jak przyjemność, taki nieszkodliwy hazardzik i nie rozliczam siebie co do grosza, natomiast rozumiem frustrację bo przeżywałam to kilka miesięcy temu. Około 1.5 roku temu miałam podobnie. Zawsze wtedy troszkę odpuszczam i przeczekuję, potem ze świeżą głową mam nowe pomysły i znowu zaczyna coś wpadać emotka

helcia85

#7212098 Napisano: 08.10.2024 09:50:22
Ktoś się orientuje czy można zmienić dane na biletach na mecz Polska Portugalia?
0 0

kwadracik

#7212104 Napisano: 08.10.2024 10:13:57
helcia85 napisał(a):

Ktoś się orientuje czy można zmienić dane na biletach na mecz Polska Portugalia?

Można .W punktach przed stadionem .
0 0

tad_pole

#7212118 Napisano: 08.10.2024 10:40:27
Hej, mam pytanie o loterie DPD. Czy podczas zgłoszenia można podać inne dane niż te, które są w miejscu adresata paczki?
0 0

bandit

#7212122 Napisano: 08.10.2024 10:47:55
Witam
konkurs -> www.probestkonkursy.pl/szlakprzygody 
prowadzony przez PROBEST 
jaki dostaliście plecak ?
w regulaminie turystyczny DEUTER a przyszedł FJORD JANSEN 

pozdrawiam
Krzysztof
1 Luiza12 0

anialistopad

#7212124 Napisano: 08.10.2024 10:52:00
Co to za przesyłka a2garaz anna taka nazwa w InPost. Ktoś coś kojarzy?
0 1 ochenka

Kara123344

#7212125 Napisano: 08.10.2024 10:58:05
Śniadaniowka zDoliny dobra .

termitek99

#7212127 Napisano: 08.10.2024 11:00:15
anialistopad napisał(a):

Co to za przesyłka a2garaz anna taka nazwa w InPost. Ktoś coś kojarzy?

Śniadaniówka z kiełbas
0 0

fan-mandaryny

#7212128 Napisano: 08.10.2024 11:01:36
bandit napisał(a):

Witam
prowadzony przez PROBEST 

pozdrawiam
Krzysztof

U mamy plecak Fjorzd Jansen, ale nie mam roszczeń, bo jest lepszy i droższy. A ja z kolei czekam na zegarek i ani widu, ani słychu.

mixik

#7212130 Napisano: 08.10.2024 11:04:53
bandit napisał(a):

Witam
prowadzony przez PROBEST 

pozdrawiam
Krzysztof

No bez jaj... Nawet w tym dali ciała? Kpina, nie organizator

maixys

#7212131 Napisano: 08.10.2024 11:09:29
Ta agencja (Probest), jest tak komiczna, że do oficjalnego plakatu konkursu, zapomnieli wykupić licencję do użytej grafiki, nie zdziwię się jeśli na nagrodach też próbują zaoszczędzić 🤡 Oby nie…

mixik

#7212132 Napisano: 08.10.2024 11:15:54
maixys napisał(a):

Ta agencja (Probest), jest tak komiczna, że do oficjalnego plakatu konkursu, zapomnieli wykupić licencję do użytej grafiki, nie zdziwię się jeśli na nagrodach też próbują zaoszczędzić 🤡 Oby nie…

Na dodatek (już o tym pisałem pod wrzuconym konkursem) "pomylili" się w nazwie marki plecaka... A na dodatek wysłali plecak marki Fjord Jansen  (jak pisał bandit wyżej)

nataliii

#7212141 Napisano: 08.10.2024 11:35:30
Credo89 napisał(a):

Wszystko zależy od perspektywy. Bo z drugiej strony i tak byś pewnie część z tych rzeczy kupowała. Tylko tańsze podróby. Tak to masz dobry produkty i drobne nagrody  😁😁 ja się tak aż tym nie przejmuje. No bo np. Ostatnio nie wygrałam w orbit ale mam orbit gumy a nie jakieś tanie z biedronki 🤣🤣