Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

antylopia

#7211486 Napisano: 05.10.2024 20:21:45
@gnieszk@ napisał(a):

antylopia napisał(a):

Czy Favita przesyłam jakiegoś maila po wysłaniu danych z weryfikacją czy trzeba czekać na przelew?

Nie wysyła

Dziękuję  emotka

Enjoy_today

#7211491 Napisano: 05.10.2024 20:49:19
bianka33 napisał(a):

W moich Delikatesach Centrum wody były tylko luzem, kupiłam 6 sztuk i dopiero teraz zauważyłam zapis, że muszą być połączone folią emotka

6 sztuk wody Żywiec Zdrój 1,5 L w wariantach wskazanych powyżej, połączonych folią.

Czyli już paragon do kosza? Ktoś wie, jak Albedo na to patrzy?

Ja kupiłam zgrzewkę i na paragonie mam 6x ... 🙂
0 0

MDL

#7211492 Napisano: 05.10.2024 20:59:27
Proszę Jakąś dobrą, bardziej doświadczoną duszyczkę o podpowiedź....kupiłam oliwę monini w biedronce, bo dużo używam, a druga 40% taniej 🤭 Niestety opis z paragonu to "olizoliweclassic". Agencja Kropka Bordo. W regulaminie nie jest napisane, czy powinnam mieć pieczątkę sklepu na paragonie, czy w jaki inny sposób potwierdzić, że zakupiłam produkt monini. Widziałam na forum, że zdjęcie paragonu z produktem nie przechodziło u nich. Czy warto zgłaszać ten paragon czy próbować uzyskać pieczątkę, choć w mojej biedronce Pracownicy nie są zbyt sympatyczni.

nanajka81

#7211493 Napisano: 05.10.2024 21:24:58
MDL napisał(a):

Proszę Jakąś dobrą, bardziej doświadczoną duszyczkę o podpowiedź....kupiłam oliwę monini w biedronce, bo dużo używam, a druga 40% taniej 🤭 Niestety opis z paragonu to "olizoliweclassic". Agencja Kropka Bordo. W regulaminie nie jest napisane, czy powinnam mieć pieczątkę sklepu na paragonie, czy w jaki inny sposób potwierdzić, że zakupiłam produkt monini. Widziałam na forum, że zdjęcie paragonu z produktem nie przechodziło u nich. Czy warto zgłaszać ten paragon czy próbować uzyskać pieczątkę, choć w mojej biedronce Pracownicy nie są zbyt sympatyczni.

W Livio lody Oreo i Milka były opisane jako "lody". Wysłałam im paragon plus opakowania po tych lodach i nagroda doszła.
2 madllen, MDL 0

synk

#7211494 Napisano: 05.10.2024 21:33:11
zjadło mi kod Almette. Najpierw napisali (po wklepaniu kodu) że mają problemy z bazą, i żeby spróbować ponownie. A po 10 minutach kod był już jako użyty...Maila brak.
0 0

asper01

#7211496 Napisano: 05.10.2024 21:47:39
Jak mojego C4 nie ma na liście Milki, to jak dziś wysłać zgłoszenie?;/
0 0

atlantydek

#7211497 Napisano: 05.10.2024 21:50:18
asper01 napisał(a):

Na maila im wyślij z opisem sytuacji
1 asper01 0

banka-manka

#7211498 Napisano: 05.10.2024 21:53:11
asper01 napisał(a):

W formularzu jest napis:
Jeśli nie znalazłeś sklepu kliknij tutaj.
Przeniesie Cię do formularza gdzie dodasz sklep. Jeśli dobrze pamiętam to on pojawi się automatycznie, organizator nie musi nic potwierdzić. 
Swój  sklep dawno temu tak dodawałam, do dziś jest na liście. 
Kiedyś miałam z innego sklepu i na liście miał delikatny błąd, obstawiam że ktoś źle dodał, a organizator tego nawet nie wyregulował. Nie wiem czy potem na etapie weryfikacji paragonu to przeszło itp.
1 agakaz2 0

asper01

#7211499 Napisano: 05.10.2024 21:55:36
banka-manka napisał(a):

asper01 napisał(a):

W formularzu jest napis:
Przeniesie Cię do formularza gdzie dodasz sklep. Jeśli dobrze pamiętam to on pojawi się automatycznie, organizator nie musi nic potwierdzić. 
Kiedyś miałam z innego sklepu i na liście miał delikatny błąd, obstawiam że ktoś źle dodał, a organizator tego nawet nie wyregulował. Nie wiem czy potem na etapie weryfikacji paragonu to przeszło itp.

No właśnie chyba nie automatycznie, bo dodałem jak chcieli i nie ma... Może Ty dodałaś w ciągu dnia roboczego i szybko ktoś to klepnął...
0 0

banka-manka

#7211500 Napisano: 05.10.2024 22:00:19
asper01 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

asper01 napisał(a):

W formularzu jest napis:

No właśnie chyba nie automatycznie, bo dodałem jak chcieli i nie ma... Może Ty dodałaś w ciągu dnia roboczego i szybko ktoś to klepnął...

Dodawałam w tygodniu, ale po godzinach pracy bo też były etapy dzienne i jak to zwykle bywa, wysyłane po nocy. 
Ale to było dawno, mogło coś się zmienić. 
Odczekaj chwilę, odśwież/wyczyść ciasteczka lub sprawdź na innej przeglądarce. 
Jak nic, to jak wyżej chyba zostaje e-mail.
0 0

lasiglasty

#7211503 Napisano: 05.10.2024 22:29:40
banka-manka napisał(a):

asper01 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

asper01 napisał(a):

W formularzu jest napis:

Dodawałam w tygodniu, ale po godzinach pracy bo też były etapy dzienne i jak to zwykle bywa, wysyłane po nocy. 
Ale to było dawno, mogło coś się zmienić. 
Odczekaj chwilę, odśwież/wyczyść ciasteczka lub sprawdź na innej przeglądarce. 
Jak nic, to jak wyżej chyba zostaje e-mail.

Oni teraz dodają ręcznie i weryfikują, czy zgłoszony sklep na pewno jest promocyjny. Nie można dodać automatycznie. Więc nie ma na co czekać, chyba, że jakiś pracownik w sobotę przed północą siedzi w pracy, co jest mało prawdopodobne emotka
0 0

carrrolinax3

#7211504 Napisano: 05.10.2024 22:31:19
Orientuje się ktoś, czy Los Mejores, Fortuna i Probest wymagają wysłania paragonu w formie fizycznej, czy tylko zdjęcia w razie ew wygranej? Chodzi o konkursy z Intermarche... Kupiłam kilka rzeczy ale na jeden paragon i teraz już sama nie wiem, czy warto wszystko zgłaszać emotka
0 0

pusheen

#7211506 Napisano: 05.10.2024 22:41:52
carrrolinax3 napisał(a):

Orientuje się ktoś, czy Los Mejores, Fortuna i Probest wymagają wysłania paragonu w formie fizycznej, czy tylko zdjęcia w razie ew wygranej? Chodzi o konkursy z Intermarche... Kupiłam kilka rzeczy ale na jeden paragon i teraz już sama nie wiem, czy warto wszystko zgłaszać emotka

W każdym regulaminie znajduje się informacja o tym, w jaki sposób wysyła się paragon w razie wygranej.

lasiglasty

#7211509 Napisano: 05.10.2024 22:52:59
carrrolinax3 napisał(a):

Z moich doświadczeń: Los chce zdjęcie nawet na główną, Fortuna zdjęcie, Probest chce oryginał pocztą nawet na 100 zł, o ile się nic nie zmieniło, to powinnaś bez problemu zgłosić na te trzy.
0 0

dany-duszek

#7211515 Napisano: 05.10.2024 23:19:49
synk napisał(a):

zjadło mi kod Almette. Najpierw napisali (po wklepaniu kodu) że mają problemy z bazą, i żeby spróbować ponownie. A po 10 minutach kod był już jako użyty...Maila brak.

ale kiedykolwiek dostałeś od nich maila? Bo ja w tym roku nic nie dostałem od nich.
0 0

synk

#7211535 Napisano: 06.10.2024 09:51:26
dany-duszek napisał(a):

synk napisał(a):

ale kiedykolwiek dostałeś od nich maila? Bo ja w tym roku nic nie dostałem od nich.

no, faktycznie - brak maili
1 baba-aga 0

pioge7

#7211536 Napisano: 06.10.2024 10:02:40
VILEDA:

Jeden Uczestnik może wygrać maksymalnie Nagrodę Główną, jedną Nagrodę natychmiastową danego stopnia w części I Loterii

jak wygrałem wczoraj deskę a dziś mopa to bez problemu wyślą? Jak ten zapis rozumieć? Pomoże ktoś?
0 0

magdalena-chili

#7211547 Napisano: 06.10.2024 11:10:47
pioge7 napisał(a):

VILEDA:

Jeden Uczestnik może wygrać maksymalnie Nagrodę Główną, jedną Nagrodę natychmiastową danego stopnia w części I Loterii

jak wygrałem wczoraj deskę a dziś mopa to bez problemu wyślą? Jak ten zapis rozumieć? Pomoże ktoś?

To co wygrales to są nagrody natychmiastowe innych stopni, więc moim zdaniem bez problemu dostaniesz.
Gorzej gdybys wygrał to samo znow. emotka

Oczko08

#7211570 Napisano: 06.10.2024 13:16:33
Loteria C4...

Skanuje sobie kod, ładnie go sczytuje do formularza... po czym wyskakuje błąd - niepoprawny kod. 
Na pewno jest dobry. 

Jaks awaria? Ktoś, coś?
0 0

agicho

#7211627 Napisano: 06.10.2024 17:50:38
Czy w Knorr nudle też macie problem z zarejestrowanie? Wyskakuje komunikat 
0 0