Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Finezyjna

#7201520 Napisano: 25.08.2024 08:23:20
agakaz2 napisał(a):

Adrian_odlewnik napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

aja napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Zastanawiam się, czy z forum ktoś wygrał nagrodę jakąś w Loteriadzie?
Wysłałam ful zgłoszeń i nic, a niby tyle nagród do wygraniaemotka

Ja wygrałam kiedyś 400zł bon no sklepu, ale wiele lat minęło zanim się doczekałam.

U mnie też nic a mam tego w cholerę. Wbijamy z moją połowicą na zmianę po 50 dziennie 😅

Kiedyś babka w kolekturze, zostawiała mi Loteriadę i wysyłałem każdego dnia po parę z zerowym skutkiem. Potem inna powiedziała, że niby banują jak ktoś wysyła zbyt wiele. Nic nie wygrałem, więc mogę uznać że to prawda z ale kto to tam wie.

jasne tak banują jak smolar ma czarna listę hahaemotka

Ja wygrałam słuchawki.
1 ZetZ 0

pioge7

#7201528 Napisano: 25.08.2024 09:12:21
magie1982 napisał(a):

Tyskie Dino, nagrodę 2 stopnia bon odsyłamy mailem czy zwykłą pocztą? Czytam to, co od nich dostałam i zgłupiałam.

Bon i bilety EDYCJA: POCZTĄ (błąd: e-mailem)
Puszki przez stronę www
0 0

magie1982

#7201530 Napisano: 25.08.2024 09:30:09
pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Tyskie Dino, nagrodę 2 stopnia bon odsyłamy mailem czy zwykłą pocztą? Czytam to, co od nich dostałam i zgłupiałam.

Bon i bilety e-mailem
Puszki przez stronę www

Ale w mailu podali adres. Widzisz, myślałam że bilety tradycyjna pocztą. Bardzo zagmatwali.
0 0

zielonaszpilka

#7201531 Napisano: 25.08.2024 09:34:49
pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Bon i bilety e-mailem
Puszki przez stronę www

Eee bony chyba też pocztą tradycyjną. Tam raz jest napisane, chyba przypadkowo, drogą poczty elektronicznej, ale cała reszta już jest o wysyłce 🤔
0 0

magie1982

#7201532 Napisano: 25.08.2024 09:37:23
zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Bon i bilety e-mailem
Puszki przez stronę www

Eee bony chyba też pocztą tradycyjną. Tam raz jest napisane, chyba przypadkowo, drogą poczty elektronicznej, ale cała reszta już jest o wysyłce 🤔

Ano wlasnie. Ja naprawdę zgłupiałam. I co tu robic?
0 0

zielonaszpilka

#7201533 Napisano: 25.08.2024 09:43:18
magie1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Bon i bilety e-mailem
Puszki przez stronę www

Ok, rozkminilam to. Na bony i bilety odsyłamy oryginał paragonu i oświadczenie pocztą tradycyjną - poczta albo kurier. Ten fragment o poczcie elektronicznej tyczy się wiadomości wysłanej przez nich. Mamy cztery dni kalendarzowe od następnego dnia po otrzymaniu od nich wiadomości pocztą elektroniczną o zwycięstwie (czyli od maila o wygranej;)
0 0

magie1982

#7201542 Napisano: 25.08.2024 10:22:25

magie1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Bon i bilety e-mailem
Puszki przez stronę www

Ok, rozkminilam to. Na bony i bilety odsyłamy oryginał paragonu i oświadczenie pocztą tradycyjną - poczta albo kurier. Ten fragment o poczcie elektronicznej tyczy się wiadomości wysłanej przez nich. Mamy cztery dni kalendarzowe od następnego dnia po otrzymaniu od nich wiadomości pocztą elektroniczną o zwycięstwie (czyli od maila o wygranej;)

No to ja też właśnie tak zrozumiałam, ale przyznasz, że beznadziejnie napisane.

wiesia30

#7201547 Napisano: 25.08.2024 10:54:45
magie1982 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Bon i bilety e-mailem
Puszki przez stronę www

No to ja też właśnie tak zrozumiałam, ale przyznasz, że beznadziejnie napisane.

Ja mam bony -wysłałam pocztą poleconym

pioge7

#7201554 Napisano: 25.08.2024 11:23:01
Miało być pocztą... Nie e-mailem . Przepraszam. Za szybko napisane... emotka

asantesana

#7201558 Napisano: 25.08.2024 11:47:07
Czy główne z Cheetos C4 już poszły? Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie?
0 0

danaaa

#7201583 Napisano: 25.08.2024 13:57:02
Nie mam dostępu do zapowiedzi, więc podaję tutaj, może ktoś skorzysta. 
Tylko w Biedronce, Ptasie Mleczko Wedel.
https://powiedzmicosslodkiego.pl

nanajka81

#7201604 Napisano: 25.08.2024 15:30:14
danaaa napisał(a):

w zapowiedziach pojawiło się to 22.08. Dla mnie coś w tym konkursie śmierdzi - zaczął się 12.08 a dopiero 22-go info że taki konkurs istnieje. To kto przez 10 dni wygrywał?

jokan

#7201608 Napisano: 25.08.2024 16:22:12
nanajka81 napisał(a):

danaaa napisał(a):

w zapowiedziach pojawiło się to 22.08. Dla mnie coś w tym konkursie śmierdzi - zaczął się 12.08 a dopiero 22-go info że taki konkurs istnieje. To kto przez 10 dni wygrywał?

Ja go dodałam do zapowiedzi bo w Biedronce zobaczyłam opakowanie Mleczka właśnie z tym konkursem. A w bazie nie było. Jakby co, to nie grałam i nie będę grać emotka bo ten konkurs mnie nie interesuje.

danaaa

#7201615 Napisano: 25.08.2024 16:42:13
jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Ja go dodałam do zapowiedzi bo w Biedronce zobaczyłam opakowanie Mleczka właśnie z tym konkursem. A w bazie nie było. Jakby co, to nie grałam i nie będę grać emotka bo ten konkurs mnie nie interesuje.

Ja podobnie- dzisiaj zobaczyłam w gazetce, a ponieważ nie ma w bazie to wrzuciłam informację tutaj. Nie dodałam do bazy, nie grałam i nie będę grała. Więc nie rozumiem uwagi, że coś "śmierdzi"  emotka
1 atyde25 0

Majkii

#7201617 Napisano: 25.08.2024 17:07:43
Udało się komuś wygrać Metaxę bez paragonu?
0 0

atyde25

#7201620 Napisano: 25.08.2024 17:30:55
Nie wiemy kto przez 10 dni Wedel-Biedra wygrywał bo pewnie wyniki będą pod koniec (trzeba dymki w komiksie wypełnić).A pojawił się dopiero w gazetce Biedry oferta od 22.08.Tu akurat nie ma się dopatrywać złych chęci tych co dodali kiedy dodali.Dziś promo na tańsze ptasie przy zakupie 2 opakowań:P

pioge7

#7201624 Napisano: 25.08.2024 17:47:35
czy w loterii piwa Żywiec, trzeba zachować dowód zakupu? zawsze wyrzucałem paragony po zgłoszneiu kodu a teraz widzę, że proszą o zachowanie paragonu... czy to konieczne w przypadku jakiejkolwiek wygranej?
0 0

agakaz2

#7201627 Napisano: 25.08.2024 17:56:36
pioge7 napisał(a):

czy w loterii piwa Żywiec, trzeba zachować dowód zakupu? zawsze wyrzucałem paragony po zgłoszneiu kodu a teraz widzę, że proszą o zachowanie paragonu... czy to konieczne w przypadku jakiejkolwiek wygranej?

zachować trzeba,  jak dotej pory nie prosili o wysłanie paragonu przy wygranych
1 pioge7 0

pioge7

#7201628 Napisano: 25.08.2024 17:59:28
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zachować trzeba,  jak dotej pory nie prosili o wysłanie paragonu przy wygranych

mam nadzieję, że to będzie ich rutyna emotka
dzięki za info 
przy kolejnych zachowam
0 0

nanajka81

#7201632 Napisano: 25.08.2024 18:16:27
danaaa napisał(a):

jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Ja podobnie- dzisiaj zobaczyłam w gazetce, a ponieważ nie ma w bazie to wrzuciłam informację tutaj. Nie dodałam do bazy, nie grałam i nie będę grała. Więc nie rozumiem uwagi, że coś "śmierdzi"  emotka

nie miałam na myśli dodających. Sama Biedronka powinna się przed rozpoczęciem chwalić że taki konkurs organizują a nie wrzucać info 10 dni po rozpoczęciu... To mi śmierdzi.
2 jokan, rooney 0