Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gracet
Postów 1155
Data rejestracji 23.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brunetka
Postów 770
Data rejestracji 22.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka nie odbieraj mi nadziei:(
olmix
Postów 602
Data rejestracji 14.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie
C'est le moment ou jamais...
Gość: nocti
Ja nawet na dwie
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja puściłam jednego
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaa i co z pralkami z monari słyszał ktoś już coś ? Wysyłają czy nie ?
Gość: kelly
notta
Postów 8124
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
podpisuje się pod pytaniem o rexonę tez wczoraj słałam i się zastawiam czy jest sen czekać na info..
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
sylzab2294
Postów 4335
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
były maile
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
anialistopad
Postów 13523
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
olunka
Postów 7760
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
może rezerwa z biedronki?
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
nataszka
Postów 2741
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre ,a wyników nadal brak a dzionek się kończy....
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest zapis, że mogą się opóźnić i pewnie z tego skorzystają
Gość: anavaX
i nic pewnie się dziś nie dowiemy...
Gość: raia2012
Ktoś wcześniej pisał, że dzwonił do nich i powiedzieli że konkurs już rozwiązany i wszystko będzie zgodnie z regulaminem i terminowo
Gość: martalobos
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, trzeba miec szczescie. Ja trafiłam 200zł przy trzecim wklepanym paragonie. Potem kupilam jeszcze dwa czy trzy i już nic.
Gość: kotmarian
Ja tak mam z TIC TAkiem;/ nic nie wygrałam, a niektorzy juz po kilku rzeczy, chyba na moje miasto ani jedno szczesliwe opakowanie nie przyszło!!! już mam zgagę po tic takach