Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

ReneK

#7219105 Napisano: dzisiaj o 10:29:40
ditomaso napisał(a):

Grześki z Żabki?

...8. Wybór Uczestników, którym zostanie przyznana Nagroda nastąpi w ciągu 14 dni kalendarzowych od daty zakończenia Konkursu.
...Po wyłonieniu Laureatów, w ciągu 3 dni roboczych, Organizator skontaktuje się z danym Laureatem poprzez wiadomość e-mail.

Więc jeszcze troszkę poczekamy! emotka
1 ditomaso 0

pieces0f

#7219117 Napisano: dzisiaj o 10:56:30
Hej, ja trochę offtopic ale mam pytanie początkującej: w jaki sposób głównie przychodzą informacje o wygranych? Mail, sms, telefon...? Zwykle nie odbieram nieznanych i teraz zaczęłam się zastanawiać...   emotka
0 0

rufus

#7219119 Napisano: dzisiaj o 10:58:43
pieces0f napisał(a):

Hej, ja trochę offtopic ale mam pytanie początkującej: w jaki sposób głównie przychodzą informacje o wygranych? Mail, sms, telefon...? Zwykle nie odbieram nieznanych i teraz zaczęłam się zastanawiać...   emotka

Zależy od agencji. Trzeba czytać regulaminy.
1 pieces0f 0

Nuna1210

#7219120 Napisano: dzisiaj o 10:59:06
pieces0f napisał(a):

Każda agencja inaczej, zazwyczaj jest informacja w regulaminie o informowaniu o wygranych.
1 pieces0f 0

pieces0f

#7219123 Napisano: dzisiaj o 11:00:13
[quote=
rufus napisał(a):

pieces0f napisał(a):

Zależy od agencji. Trzeba czytać regulaminy.

Nuna1210]
pieces0f napisał(a):

Zależy od agencji. Trzeba czytać regulaminy.Dziękuję  emotka
0 0