Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

samdej

#7214528 Napisano: 17.10.2024 11:05:59
fan-mandaryny napisał(a):

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Palmolive Biedronka wszystko poszło?????

Też jestem bardzo ciekawy jak oni informują czy wszystko razem

Ale by było super, gdyby ze zwycięzców niższych nagród typowali zwycięzców tych wyższych. Lecz to chyba niemożliwe, wg regulaminu. Jak Los do tego podchodzi?

Ale dlaczego miałoby tak być? To ma sens przy nagrodach dziennych, tygodniowych itp. A jak zwycięzcy każdego stopnia są wybierani ze zgłoszeń z całego okresu konkursowego to takie podejście byłoby nielogiczne. Ja wiem, że fajnie byłoby zgarnąć pełną pulę, ale zbytnia pazerność to to nie jest dobra cecha😉

fan-mandaryny

#7214540 Napisano: 17.10.2024 11:42:28
samdej napisał(a):

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ale by było super, gdyby ze zwycięzców niższych nagród typowali zwycięzców tych wyższych. Lecz to chyba niemożliwe, wg regulaminu. Jak Los do tego podchodzi?

Ale dlaczego miałoby tak być? To ma sens przy nagrodach dziennych, tygodniowych itp. A jak zwycięzcy każdego stopnia są wybierani ze zgłoszeń z całego okresu konkursowego to takie podejście byłoby nielogiczne. Ja wiem, że fajnie byłoby zgarnąć pełną pulę, ale zbytnia pazerność to to nie jest dobra cecha😉

Ta emotikonka na końcu Twojego niby miła i przyjazna (z pozoru) i ostatnie Twoje zdanie na końcu zupełnie niepotrzebne… Po co te nerwy i wyrzucanie komuś pazerności? No chyba, że samemu się jest, wiec w kimś innym widzi się pewne cechy. Proponuję przenieść tę rozmowę do Wątku WC, by nie posypały się nam punkty karne… Ciekawe jaki sens byłoby wybierać rezerwowego zwycięzcę samochodu z puli nienarodzonych, którym nie przyznali nawet kosmetyków? Wtedy już jakiś zwycięzca ekspresu powinien wygrać - ale tego nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Podsumowując, jeśli zwycięzca samochodu nie spełni warunków podanych w regulaminie, nagroda - samochód wpadnie do kogoś spoza listy 56 laureatów, czyli do autorów  słabszych odpowiedzi. 
W temacie: czy informowali już z konkursu Prince Polo za drugi etap?
0 0

mietowa

#7214542 Napisano: 17.10.2024 11:45:29

samdej napisał(a):

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ta emotikonka na końcu Twojego niby miła i przyjazna (z pozoru) i ostatnie Twoje zdanie na końcu zupełnie niepotrzebne… Po co te nerwy i wyrzucanie komuś pazerności? No chyba, że samemu się jest, wiec w kimś innym widzi się czyjeś cechy. Proponuję przenieść tę rozmowę do Wątku WC, by nie posypały się nam punkty karne… Ciekawe jaki sens byłoby wybierać rezerwowego zwycięzcę samochodu z puli nienarodzonych, którym nie przyznali nawet kosmetyków? Wtedy już jakiś zwycięzca ekspresu powinien wygrać - ale tego nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Podsumowując, jeśli zwycięzca samochodu nie spełni warunków podanych w regulaminie, nagroda - samochód wpadnie do kogoś spoza listy 56 laureatów, czyli do autorów  słabszych odpowiedzi. 

Akurat u Los Mejores przy nieprawidłowej weryfikacji nagrody przesuwane są "w górę". Już dwa razy zmieniono mi nagrodę na wyższą, ponieważ weryfikacja u kogoś nie przeszła prawidłowo. Los Mejores to super profesjonalna agencja.

fan-mandaryny

#7214544 Napisano: 17.10.2024 11:53:07
mietowa napisał(a):

samdej napisał(a):

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ta emotikonka na końcu Twojego niby miła i przyjazna (z pozoru) i ostatnie Twoje zdanie na końcu zupełnie niepotrzebne… Po co te nerwy i wyrzucanie komuś pazerności? No chyba, że samemu się jest, wiec w kimś innym widzi się czyjeś cechy. Proponuję przenieść tę rozmowę do Wątku WC, by nie posypały się nam punkty karne… Ciekawe jaki sens byłoby wybierać rezerwowego zwycięzcę samochodu z puli nienarodzonych, którym nie przyznali nawet kosmetyków? Wtedy już jakiś zwycięzca ekspresu powinien wygrać - ale tego nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Podsumowując, jeśli zwycięzca samochodu nie spełni warunków podanych w regulaminie, nagroda - samochód wpadnie do kogoś spoza listy 56 laureatów, czyli do autorów  słabszych odpowiedzi. 

Akurat u Los Mejores przy nieprawidłowej weryfikacji nagrody przesuwane są "w górę". Już dwa razy zmieniono mi nagrodę na wyższą, ponieważ weryfikacja u kogoś nie przeszła prawidłowo. Los Mejores to super profesjonalna agencja.

Pozbawili Cię wtedy nagrody niższego stopnia, czy dostałaś obydwie nagrody za jedno zgłoszenie?
0 0

mietowa

#7214546 Napisano: 17.10.2024 11:59:07

mietowa napisał(a):

samdej napisał(a):

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Pozbawili Cię wtedy nagrody niższego stopnia, czy dostałaś obydwie nagrody za jedno zgłoszenie?

Zamienili niższy stopień na wyższy. I pewnie ktoś, wcześniej kto nic nie dostał, dostał info o rezerwie i tym niższym stopniu (też tak miałam). Tak działają.
0 0

samdej

#7214547 Napisano: 17.10.2024 12:05:03

Ta emotikonka na końcu Twojego niby miła i przyjazna (z pozoru) i ostatnie Twoje zdanie na końcu zupełnie niepotrzebne… Po co te nerwy i wyrzucanie komuś pazerności? No chyba, że samemu się jest, wiec w kimś innym widzi się pewne cechy. Proponuję przenieść tę rozmowę do Wątku WC, by nie posypały się nam punkty karne… Ciekawe jaki sens byłoby wybierać rezerwowego zwycięzcę samochodu z puli nienarodzonych, którym nie przyznali nawet kosmetyków? Wtedy już jakiś zwycięzca ekspresu powinien wygrać - ale tego nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Podsumowując, jeśli zwycięzca samochodu nie spełni warunków podanych w regulaminie, nagroda - samochód wpadnie do kogoś spoza listy 56 laureatów, czyli do autorów  słabszych odpowiedzi. 

Ta dygresja dotyczyła nas wszystkich nie wyłączając Ciebie i MNIE (zgadza się i nie będę tego ukrywać, czasami sam się na tym łapię, że za dużo chcę). Poczułeś się urażony, sorry. Nie było to moją intencją.

gregory

#7214564 Napisano: 17.10.2024 12:56:48
Zmieniając wątek. Ktoś się przyzna czy dostał info o wygranej z pudliszek w Biedronce? Ciągle się ludze, że nie powiadamiali
0 0

Nuna1210

#7214565 Napisano: 17.10.2024 13:00:33
gregory napisał(a):

Zmieniając wątek. Ktoś się przyzna czy dostał info o wygranej z pudliszek w Biedronce? Ciągle się ludze, że nie powiadamiali

Też czekam i się łudzę 😅 Do 15.10 miały być obrady, nie ma w regulaminie czasu na poinformowanie zwycięzców...
0 0

daisygirl

#7214567 Napisano: 17.10.2024 13:12:39
Nuna1210 napisał(a):

gregory napisał(a):

Też czekam i się łudzę 😅 Do 15.10 miały być obrady, nie ma w regulaminie czasu na poinformowanie zwycięzców...

Dziękujemy za udział w naszym konkursie i wszystkie kreatywne odpowiedzi!Niebawem skontaktujemy się ze zwycięzcami.

Taki komunikat jest na stronie konkursu, czyżby znaczyło, że dopiero będą informować?
0 0

samdej

#7214591 Napisano: 17.10.2024 14:17:01
daisygirl napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

gregory napisał(a):

Dziękujemy za udział w naszym konkursie i wszystkie kreatywne odpowiedzi!Niebawem skontaktujemy się ze zwycięzcami.

Taki komunikat jest na stronie konkursu, czyżby znaczyło, że dopiero będą informować?

Komunikatem ze strony raczej nie ma co się sugerować. Tam gdzie nie ma publikacji laureatów na stronie to z reguły takie komunikaty pozostają już na wieczność 🙂
1 kumulacja 0

primo2219

#7214604 Napisano: 17.10.2024 14:34:59
Dzisiaj idą nagrody za który etap w Prince Polo?
0 0

banka-manka

#7214608 Napisano: 17.10.2024 14:39:01
primo2219 napisał(a):

Dzisiaj idą nagrody za który etap w Prince Polo?

Trzeci.

kunlu

#7214722 Napisano: 18.10.2024 08:21:42
Czy silan z Auchan informował?
0 0

gregory

#7214757 Napisano: 18.10.2024 10:21:54
Publiszki w Biedronce. Agencja Spot and dot. Termin chyba juz minął. Ktoś cos wygrał (może byc na priv)?
0 0

olivkap

#7214761 Napisano: 18.10.2024 10:25:04
gregory napisał(a):

Publiszki w Biedronce. Agencja Spot and dot. Termin chyba juz minął. Ktoś cos wygrał (może byc na priv)?

Wyżej jest o tym rozmowa. Nikt się nie chwalił, więc czekamy.
0 0

gregory

#7214763 Napisano: 18.10.2024 10:26:20
olivkap napisał(a):

gregory napisał(a):

Wyżej jest o tym rozmowa. Nikt się nie chwalił, więc czekamy.

tak, ale wiem, że wiele osób sie nie chwali publicznie więc moze ktoś napisze na priv i nie bedziemy czekać bez potrzeby.

onazielona86

#7214790 Napisano: 18.10.2024 11:13:13
Lipton Biedronka Smolar informował o rezerwach ?
1 awangarda 0

monia0303

#7214801 Napisano: 18.10.2024 11:40:56
onazielona86 napisał(a):

Lipton Biedronka Smolar informował o rezerwach ?

nie. przynajmniej nie mnie emotka
0 0

onazielona86

#7214805 Napisano: 18.10.2024 11:50:37
Lubella płatki ?
0 0

donia7

#7214807 Napisano: 18.10.2024 11:54:49
Czy dostaliście już przelewy z Haribo? emotka  (te 1500 zł)
0 0