Reklama na e-Konkursy.info

Auchan

koniczynka123

#6781480 Napisano: 14.05.2021 21:13:52
ksantypa napisał(a):

xooxoo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

anaesth napisał(a):

aurorcia napisał(a):

superloser napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A po odebraniu można go od razu wykorzystać?  Robił ktoś od razu zakupy?

Tak. Tylko na samoobslugowej kasie musisz poczekac na obsluge, by zatwierdzila platnosc.
Bez reszty...

Dzięki, bo mam info od jednej osoby, że wydać je można dopiero następnego dnia po odebraniu, przynajmniej tam gdzie odbierała to dostała takie info i trochę mnie to zmartwiło, bo do sklepu mam spory kawałek...

No nawet nie mów... Mam do Auchan 70km w jedną stronę emotka Akurat jadę do Dużego Miasta w następnym tygodniu i miałam nadzieję, że wyposażę się za darmoszkę w paragony na konkursy emotka

Podejrzewam, że one mają już wbitą datę ważności-jak odbierasz ciut później to od razu będziesz mogła je wykorzystać -ja odebrałam dzień po telefonie od nich i już mogłam zrobić za nie zakupy

Ja swojego jeszcze nie odebrałam, ale to znaczy, że oni dzwonią do osób, które trafiły bon?  emotka

tak, dzwonia z informacją, że bon jest gotowy do odbioru-nie musi odbierać osoba, która go wygrała.

Z Bielska B. nie dzwonili a bon od 12V już u nich, sama dzwoniłam. Ogólnie niemiłe wrażenia. 20 min czekałam aż łaskawie zejdzie pani od marketingu z bonami. Nadruk na bonie informuje od kiedy można wykorzystać. Moje przysłali 11V więc data ważności była od 12. Zapłaciłam na samoobsługowej (zaraz po ich odebraniu) ale faktycznie przychodzi kasjerka potwierdzać ich ważność i zabiera je. Można je łączyć w jednych zakupach. Teściowa nie może chodzić, miałam ksero dowodu i upoważnienie, babka się uparła, że nie wyda. Do 17 lipca jej ponoć przejdzie, taaaa będzie cudowne ozdrowienieemotka Na formularzu wpisują dane z dowodu, sprawdzają adres. Ja mam nowy dowód bez adresu więc też bulwers skąd może wiedzieć czy podaję prawdziwe dane. Raptem dwa bony do odebrania a cyrki większe niż przy odbieraniu auta. Jedyny plus z całej akcji, że kupiłam tam to co chciałam emotka

estrelitta

#6781481 Napisano: 14.05.2021 21:14:07
ksantypa napisał(a):

xooxoo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

anaesth napisał(a):

aurorcia napisał(a):

superloser napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A po odebraniu można go od razu wykorzystać?  Robił ktoś od razu zakupy?

Tak. Tylko na samoobslugowej kasie musisz poczekac na obsluge, by zatwierdzila platnosc.
Bez reszty...

Dzięki, bo mam info od jednej osoby, że wydać je można dopiero następnego dnia po odebraniu, przynajmniej tam gdzie odbierała to dostała takie info i trochę mnie to zmartwiło, bo do sklepu mam spory kawałek...

No nawet nie mów... Mam do Auchan 70km w jedną stronę emotka Akurat jadę do Dużego Miasta w następnym tygodniu i miałam nadzieję, że wyposażę się za darmoszkę w paragony na konkursy emotka

Podejrzewam, że one mają już wbitą datę ważności-jak odbierasz ciut później to od razu będziesz mogła je wykorzystać -ja odebrałam dzień po telefonie od nich i już mogłam zrobić za nie zakupy

Ja swojego jeszcze nie odebrałam, ale to znaczy, że oni dzwonią do osób, które trafiły bon?  emotka

tak, dzwonia z informacją, że bon jest gotowy do odbioru-nie musi odbierać osoba, która go wygrała.

Ja dzisiaj odbierałam i chcieli dowód do wglądu. Zapomniałam ich dopytac czy mogę odebrać za siostrę. Czy chcą jakieś upoważnienie? 
0 0

assal

#6781486 Napisano: 14.05.2021 21:33:01
Myślałam, że ktoś mój bon odbierze, ale też się nie udało. Pani wyjęła stertę papierów i znalazła punkt, że odbiór tylko osobisty emotka
0 0

koniczynka123

#6781487 Napisano: 14.05.2021 21:39:59
assal napisał(a):

Myślałam, że ktoś mój bon odbierze, ale też się nie udało. Pani wyjęła stertę papierów i znalazła punkt, że odbiór tylko osobisty  emotka

Mi też właśnie pokazała fragment regulaminu z zapisem o odbiorze osobistym emotka Wszystko zależy od marketu, poza tym mówiła, że z centrali dostali taki nakaz więc jak komuś dali bez dowodu albo na upoważnienie to miał farta
1 mia 0

aurorcia

#6781491 Napisano: 14.05.2021 22:05:40
Ja właśnie wróciłam z Auchan w Bielsku, pierwsze pytanie czy wszyscy obecni, bo obecni tylko bony dostaną, a jakże, całe auto zwycięzców przywiozłam! Sprawnie odebrane po opuszczeniu maseczek i porównaniu twarzy na dowodach, od razu wydane (na Alko też!)

ksantypa

#6781524 Napisano: 15.05.2021 08:47:16
Z tym moim wpisem, że nie musi odbierać osoba, która wygrała bon chodziło mi o telefon-za kogoś bonu odebrać nie można emotka
1 mia 0

bonawentura23

#6781532 Napisano: 15.05.2021 10:00:58
Zauważyłam, że wpisałam błędny e-mail i wygrałam 50zł, nagroda przepadła?
0 0

visserarthur

#6781533 Napisano: 15.05.2021 10:05:22
koniczynka123 napisał(a):

assal napisał(a):

Myślałam, że ktoś mój bon odbierze, ale też się nie udało. Pani wyjęła stertę papierów i znalazła punkt, że odbiór tylko osobisty  emotka

Mi też właśnie pokazała fragment regulaminu z zapisem o odbiorze osobistym emotka Wszystko zależy od marketu, poza tym mówiła, że z centrali dostali taki nakaz więc jak komuś dali bez dowodu albo na upoważnienie to miał farta

Dlatego ja podałem tylko osoby, które na pewno mogą odebrać, nie ma co liczyć na fart...
Ps: Czy dowód chcą tylko dla porównania, czy to dana osoba, czy spisują jakieś dane? (Nie chcę by po sklepie, gdzie wiecznie muszę
się wykłócać moje dane krążyły...) emotka
0 0

anialistopad

#6781534 Napisano: 15.05.2021 10:13:09
bonawentura23 napisał(a):

Nie,zadzwoń do nich i zmienia na poprawny email i tam przyjdzie formularz

bonawentura23

#6781540 Napisano: 15.05.2021 10:38:50

anialistopad napisał(a):

Napisałam przez formularz, ale zanim odczytają mogą minąć kalendarzowe 2 dni na odesłanie danych. Nie mogę znaleźć telefonu, ani na stronie ani w regulaminie. Czy ktoś poratuje? emotka

0 0

anialistopad

#6781542 Napisano: 15.05.2021 10:51:06

anialistopad napisał(a):

Napisałam przez formularz, ale zanim odczytają mogą minąć kalendarzowe 2 dni na odesłanie danych. Nie mogę znaleźć telefonu, ani na stronie ani w regulaminie. Czy ktoś poratuje? emotka

Numer telefonu jest na stronie auchana. Osobiście go tam widziałam. Nie mam jak teraz go wkleić ,ale jest na 100 procent
0 0

stefania7

#6781562 Napisano: 15.05.2021 12:53:46
maa napisał(a):

może ktoś podpowiedzieć jaki jest sposób na zdobycie bonu?

Wejdz na konkursową stronę, wpisz wymagane dane, kliknij co trzeba i licz na szczęście - to cały sposób.
0 0

maa

#6781563 Napisano: 15.05.2021 12:57:41
stefania7 napisał(a):

maa napisał(a):

Wejdz na konkursową stronę, wpisz wymagane dane, kliknij co trzeba i licz na szczęście - to cały sposób.

Dziękuje
0 0

maa

#6781571 Napisano: 15.05.2021 14:22:00
wraithbeauty napisał(a):

stefania7 napisał(a):

maa napisał(a):

Dokładnie nie ma na to sposobu, chociaż teraz w weekend szansa jest najmniejsza według mnie. Najlepiej to grać w dni robocze i to z rana

tak zdaję sobie sprawę, że w weekend najtrudniej.
0 0

assal

#6781573 Napisano: 15.05.2021 14:27:43
visserarthur: W Krakowie tylko na imię i nazwisko pani zerknęła, czy się zgadza. Adres wpisałam sama w oświadczeniach, jakie mi dała: imię, nazwisko, adres, podpis emotka  O maila i numer telefonu, na jaki wygrana, nie pytała. W tym sklepie już kilka osób odebrało, raz dwa poszło. Pod ręką miała pani formularze przygotowane  emotka

anialistopad

#6781575 Napisano: 15.05.2021 14:41:08
W Olsztynie imię nazwisko na kogo wygrane,email ,numer telefonu ,spojrzała w dowód czy to na pewno ta osoba  . Nie można odbierać za nikogo,mąż musi osobiście odebrać. W formularz adres się wpisuje
0 0

nikos

#6781576 Napisano: 15.05.2021 14:43:25
assal w którym Auchan odbierałaś?
0 0

visserarthur

#6781580 Napisano: 15.05.2021 14:57:33
assal napisał(a):

visserarthur: W Krakowie tylko na imię i nazwisko pani zerknęła, czy się zgadza. Adres wpisałam sama w oświadczeniach, jakie mi dała: imię, nazwisko, adres, podpis emotka  O maila i numer telefonu, na jaki wygrana, nie pytała. W tym sklepie już kilka osób odebrało, raz dwa poszło. Pod ręką miała pani formularze przygotowane  emotka

Dzięki emotka
0 0

mariolakal

#6781623 Napisano: 15.05.2021 19:39:16
Hej, szukam pomocy młej osóbki gdyż udało mi się wygrać 50 zł. z Auchana na syna, ale mam problem,  100 klosów dzieli mnie od nablższego sklepu... W związku z tym mam pytanie: czy ktoś z Was dysponuje wolnym adresem/tudzież danymi osobowymi i mógby mi odebrać przy jakiejś okazji ten bon/nie pali się w ogóle,,a następnie przsłać mi do domu?... Podałabym e-maila i numer telefonu w formularzu laureata, ale nie mam kogo podać, a odesłać muszę do dzisiaj, godz 21-ej. Nadmieniem jeszcze, że próbuję też grać na siebie bezskutecznie, ale w razie "W" potrzebowałabym dwie osoby... Apetyt roś nie w miar jedzenia...   emotka
Nadmieniam, że znajduję się w stanie między dwoma operacjami, więc ewentualna wymiana na paragony w chwili obecnej jest niemożliwa, gdyż nie mogę chodzić do sklepów... emotka
0 0

anaesth

#6781631 Napisano: 15.05.2021 20:53:32
maa napisał(a):

wraithbeauty napisał(a):

stefania7 napisał(a):

maa napisał(a):

Dokładnie nie ma na to sposobu, chociaż teraz w weekend szansa jest najmniejsza według mnie. Najlepiej to grać w dni robocze i to z rana

tak zdaję sobie sprawę, że w weekend najtrudniej.

Nie ma zasady emotka Cały tydzień pudłowałam, a dzisiaj trafiłam pierwszym zgłoszeniem 50zł. Szczęście i tyle... Trzeba próbować emotka
0 0