Reklama na e-Konkursy.info

Auchan

tereniagno

#6686409 Napisano: 28.02.2020 10:37:13
assal napisał(a):

Tereniano: Było w regulaminie, ze odbiór osobisty, w sklepie wyznaczonym przez organizatora, do tego a tego dnia emotka

Ok. było, ale żeby robić takie utrudnienia z odbiorem?
emotka Do kitu organizator emotka .
0 0

joannakarolina

#6686412 Napisano: 28.02.2020 10:39:52
Witam emotka Pilna Sprawa.
Znajoma wygrałą pralkę -" paragon Warszawa-Janki"Została poinformowana że nagroda czeka w Toruniu,moze ktoś chce się zamienic????
W tą i spowrotem znajoma ma 460km.
Będę wdzieczna za pomoc.
0 0

androm

#6686414 Napisano: 28.02.2020 10:41:12
assal napisał(a):

Luki28: Pralka za 2 tysiące, ale jak ktoś straci cały dzień/weźmie wolne w robocie, zapłaci za auto/benzynę i jeszcze komuś za przywóz (nie każdy ma w rodzinie osobę, która da radę podjechać w tych dniach), to może już być minus 500-700 na starcie do tyłu emotka
Jak ktoś pralkę ma a nowej nie potrzebuje, tę wystawi. Za 1500? Pytanie, czy będzie gwarancja.
Jeszcze gdzieś ja trzeba trzymać...
To nagroda dla wielu z kategorii mocno kłopotliwych. I na spokojnie czasem człowiek dochodzi do wniosku, ze nawet, jak wygrał, to ta radość jakaś taka niewielka. Ja tak miałam z wieloma nagrodami już  emotka

Ja jak przeczytałam co wymyślili w tym konkursie to zrezygnowałam z konak przeczuwając możliwe kłopoty. Nie wiem co trzeba mieć też w głowie żeby wymyślić konk zorganizowany w ten sposób. Po prostu, chore.
2 joan, ace 0

luki28

#6686415 Napisano: 28.02.2020 10:42:10
assal napisał(a):

Luki28: Pralka za 2 tysiące, ale jak ktoś straci cały dzień/weźmie wolne w robocie, zapłaci za auto/benzynę i jeszcze komuś za przywóz (nie każdy ma w rodzinie osobę, która da radę podjechać w tych dniach), to może już być minus 500-700 na starcie do tyłu emotka
Jak ktoś pralkę ma a nowej nie potrzebuje, tę wystawi. Za 1500? Pytanie, czy będzie gwarancja.
Jeszcze gdzieś ja trzeba trzymać...
To nagroda dla wielu z kategorii mocno kłopotliwych. I na spokojnie czasem człowiek dochodzi do wniosku, ze nawet, jak wygrał, to ta radość jakaś taka niewielka. Ja tak miałam z wieloma nagrodami już  emotka

Jak człowiek gra o pralkę i czytał regulamin, to chyba zdaje sobie sprawę, że będzie trzeba ją czymś przywieść i gdzieś postawić. Ciekaw jestem czy osoby cieszące się, że nie wygrały tej jakże "kłopotliwej" nagrody, dobrowolnie by z niej zrezygnowały, bo jednak za dużo nerwów i zachodu... Myślę że jednak by sprzedali na forum wygrany numer, lub nagle znalazłby się czas i transport. Mnie paliwo wyjdzie 50zł, auto mam swoje

kammaro

#6686417 Napisano: 28.02.2020 10:47:28
magie1982 napisał(a):

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja tam się bardzo cieszę, że wygrałam. Nie stracę całego dnia, bo do dwóch miejsc odbioru mam 150 km. Paliwa stracę za 100 zł. A myśle, że do auta combi się zmieści. Także nie dramatyzujmy.

Jestes pewna, ze wejdzie do combika?  Z pralkami ten klopot, ze musza stac. Kiedys z kurierem taszczylam pralke na drugie pietro, oczywiscie w pozycji niemal lezacej i... zalalam jakis modul emotka  
1 joan 0

joannakarolina

#6686418 Napisano: 28.02.2020 10:48:14
Witam Pilna Sprawa.
Znajoma wygrałą pralkę -" paragon Warszawa-Janki"Została poinformowana że nagroda czeka w Toruniu,moze ktoś chce się zamienic????
W tą i spowrotem znajoma ma 460km.
Będę wdzieczna za pomoc.
0 0

assal

#6686419 Napisano: 28.02.2020 10:52:31
Luki28: Dopiero co pisałeś, ze chciałeś, by ktoś z rodziny odebrał emotka  I trochę narzekania tam było, że się nie da emotka
1 mia 0

nanajka81

#6686420 Napisano: 28.02.2020 10:52:48
bruce napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja tam się bardzo cieszę, że wygrałam. Nie stracę całego dnia, bo do dwóch miejsc odbioru mam 150 km. Paliwa stracę za 100 zł. A myśle, że do auta combi się zmieści. Także nie dramatyzujmy.

Dokładnie.  emotka
Ja bym szans nie miała, stare i ciasne auto, do tego po remoncie na gaz, zatem koło zapasowe prawie cały bagażnik zajmuje, trzeba by nam wynajmować inne, dużo większe. O paliwie nie wspominam nawet.  emotka  Przekonana byłam, że odbiór będzie chociaż w sklepie zakupu.  emotka

ja właśnie też miałabym duuuży problem żeby taką pralkę przywieźć - jedyne co żałuje to że nie udało mi się wygrać zestawu do prania emotka bo prania to tu mam ciągle dużoooo
1 brucee 0

konkursjusz

#6686421 Napisano: 28.02.2020 10:56:49
Taka ilość nagród co ilość sklepów, a nie było kompletnie weryfikacji kto z jakiego sklepu ma zgłoszenie - kompletna żenada, żałuję że wziąłęm udział w tej akcji, spodziewałem się że będą jakieś jaja
1 brucee 0

pikawka

#6686422 Napisano: 28.02.2020 10:57:23
nanajka81 napisał(a):

bruce napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Dokładnie.  emotka
Ja bym szans nie miała, stare i ciasne auto, do tego po remoncie na gaz, zatem koło zapasowe prawie cały bagażnik zajmuje, trzeba by nam wynajmować inne, dużo większe. O paliwie nie wspominam nawet.  emotka  Przekonana byłam, że odbiór będzie chociaż w sklepie zakupu.  emotka

ja właśnie też miałabym duuuży problem żeby taką pralkę przywieźć - jedyne co żałuje to że nie udało mi się wygrać zestawu do prania emotka bo prania to tu mam ciągle dużoooo

A ja auto mam duże i lubię jeździć więc z chęcią bym się przejechała gdzieś i przy okazji zwiedziła. emotka  A pralka przeszła mi kołonosa....oooo i smuteczek też był z powodu porażki. Nie ma co marudzić bo co niektórzy zazdroszczą  emotka

luki28

#6686423 Napisano: 28.02.2020 10:58:06
assal napisał(a):

Luki28: Dopiero co pisałeś, ze chciałeś, by ktoś z rodziny odebrał emotka  I trochę narzekania tam było, że się nie da  emotka

Na szczęście dziś udało się sprawę załatwićemotka
0 0

joan

#6686428 Napisano: 28.02.2020 11:14:09
Najważniejsze i najuczciwsze podejście: należało zawczasu przeczytać dokładnie regulamin i samodzielnie zdecydować, czy w razie wygranej będzie się komuś chciało z tym babrać, czy nie. Od samego początku było wiadomo, jak się sytuacja rozwinie, wszystko zostało również przedyskutowane na forum.

Ja świadomie zrezygnowałam z grania i ponoszę tego konsekwencje.
Inni świadomie zagrali i wygrali, więc ponoszą tego konsekwencje.

Gratuluję tym, co postąpili zgodnie ze swoimi własnymi przemyśleniami emotka

fantagiro

#6686429 Napisano: 28.02.2020 11:16:35
i dwie praleczki już w domku  emotka
Autko po złożeniu kanapy dało radę. Problemów z wydaniem ..nie było. Koordynator+ miła Pani z Post media dali radę w 100%. Wzięte z dwóch sklepów.
W kółku zrobione 240km łącznie i zmarnowane 4h czasu.emotka

maniemani

#6686437 Napisano: 28.02.2020 11:28:16
fantagiro napisał(a):

Autko po złożeniu kanapy dało radę. Problemów z wydaniem ..nie było. Koordynator+ miła Pani z Post media dali radę w 100%. Wzięte z dwóch sklepów.
W kółku zrobione 240km łącznie i zmarnowane 4h czasu.emotka

A czy te pralko-suszarki mogą tak leżeć bokiem?
Pytam z czystej ciekawości - to żadna złośliwość.
Dwa miesiące temu kupiliśmy suszarkę i bardzo pilnowali tego, żeby jechała w pionie. Chodziło o jakiś płyn w pompie ciepła czy coś takiego.

joan

#6686438 Napisano: 28.02.2020 11:28:59
PS: Odradzam przewożenie pralek niezgodnie z oznaczeniem "góra / dół"!

Jak wspomniała kammaro, może to prowadzić do uszkodzenia pralki, które nie podlega gwarancji. Jeśli się komuś wydaje, że ojej przecież nikt tego nie widział przypominam, że markety Auchan posiadają monitoring.

Życzę szybkich i bezstresowych odbiorów emotka

fantagiro

#6686439 Napisano: 28.02.2020 11:32:37
maniemani napisał(a):

fantagiro napisał(a):

W kółku zrobione 240km łącznie i zmarnowane 4h czasu. emotka

A czy te pralko-suszarki mogą tak leżeć bokiem?
Pytam z czystej ciekawości - to żadna złośliwość.
Dwa miesiące temu kupiliśmy suszarkę i bardzo pilnowali tego, żeby jechała w pionie. Chodziło o jakiś płyn w pompie ciepła czy coś takiego.

ups emotka
0 0

kammaro

#6686447 Napisano: 28.02.2020 11:45:21
Macie odwagę emotka  Niestety, nauczona doswiadczeniem, nie mam odwagi jechac swoim. Jak macie mozliwosc, to proponuje przewozic je na stojąco. Moja stara pralka (po takiej pozycji) wlaczyla sie normalnie, pochodzila z 30 min i "padła".

asantesana

#6686449 Napisano: 28.02.2020 11:48:02
kammaro napisał(a):

Macie odwagę emotka  Niestety, nauczona doswiadczeniem, nie mam odwagi jechac swoim. Jak macie mozliwosc, to proponuje przewozic je na stojąco. Moja stara pralka wlaczyla sie normalnie, pochodzila z 30 min i "padła".

To dlatego, ze była używana, wtedy w środku jest woda i można je przewozić tylko w pionie. Z nowymi pralkami jest trochę łatwiej, można przewozić na którymś boku (chyba na tym z pojemnikiem z proszkiem, ale nie pamiętam). Oczywiście zalecenie jest na stojąco.
Ps. tutaj jest jeszcze suszarka, więc faktycznie może być problem.
0 0

kammaro

#6686451 Napisano: 28.02.2020 11:49:32
asantesana napisał(a):

kammaro napisał(a):

Macie odwagę emotka  Niestety, nauczona doswiadczeniem, nie mam odwagi jechac swoim. Jak macie mozliwosc, to proponuje przewozic je na stojąco. Moja stara pralka wlaczyla sie normalnie, pochodzila z 30 min i "padła".

To dlatego, ze była używana, wtedy w środku jest woda i można je przewozić tylko w pionie. Z nowymi pralkami jest trochę łatwiej, można przewozić na którymś boku (chyba na tym z pojemnikiem z proszkiem, ale nie pamiętam). Oczywiście zalecenie jest na stojąco.

To byla nowa pralka, wygrana w konkursie. Taszczylam ja z kurierem, ktory ja dostarczyl. Pozniej serwisant poinformowsl mnie, ze jest sprawdzana szczelnosc pralek i zawsze jest troche wody. Fakt to bylo kilka lat temu, nie wiem czy cos sie zmienilo,  ale nie mam ochoty ryzykowac. 

fantagiro

#6686453 Napisano: 28.02.2020 11:50:18
po kontakcie z serwisem LG, czy coś mogło się stać -na 99,9 % NIC. Uff emotka