Reklama na e-Konkursy.info

Ambasadorinnowacji - Philips

Pociong

#6356522 Napisano: 15.05.2017 21:01:25
madzia34 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Ta licytacja to masakra... Niby ładuje się, a potem zmienia się tylko liczba przedmiotów.

na tym własnie polega aukcja ... kto 1 ten lepszy

Szczególnie jeśli zdarza się to kilkanaście razy. Żałuję tylko straconego czasu na ten program. Tyle czasu zbierania, a żadna nagroda nie wpadła.

wystarczyło napisac na prv po pomoc emotka  pomogłam kilkunastu osobom w licytacji bezinteresownie.

a moze trzeba było dac szanse innym na wygranie emotka

Sama wiesz, że to działa kto pierwszy ten lepszy.. a koleżanka pomogła innym, a nie, że się nachapała sama emotka

Pociong

#6356523 Napisano: 15.05.2017 21:04:10
ksantypa napisał(a):

Pociong napisał(a):

No niestety mi też się już nic nie udało ani dla chłopaka ani dla mnie prostownicy, tylko ubywało emotka Może jutro..

taaa tylko 3 prostownice-chyba zostanie nam smoczki  licytować emotka

W sumie dla mnie to nie tak źle, bo siostra ma termin za kilka miesięcy emotka prezent jak znalazł emotka
0 0

LejziDejzi

#6356546 Napisano: 15.05.2017 23:35:11
madzia34 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Ta licytacja to masakra... Niby ładuje się, a potem zmienia się tylko liczba przedmiotów.

Szczególnie jeśli zdarza się to kilkanaście razy. Żałuję tylko straconego czasu na ten program. Tyle czasu zbierania, a żadna nagroda nie wpadła.

wystarczyło napisac na prv po pomoc emotka  pomogłam kilkunastu osobom w licytacji bezinteresownie.

Hahaha ja nie zagarniałam tego wszystkiego dla siebie emotka
wystarczyło napisac i poprosić o pomoc, miałam czas i chęci więc pomagałam bezinteresownie ZUPEŁNIE "obcym mi osobom" z tego forum,które znam tylko z virtualnego świata emotka  pomagam zresztą jak na każdej z poprzednich aukcji... Każdy ma takie same szanse na wylicytowanie.Liczy się REFLEKS,a tego pewnie Ci zabrakło;) Pozdrawiam i powodzenia na jutrzejszej aukcji.

aka

#6356560 Napisano: 16.05.2017 07:35:07
Bardzo proszę o pomoc w licytacji lokówki emotka   PW
0 0

monisss

#6356561 Napisano: 16.05.2017 07:53:32
LejziDejzi napisał(a):

madzia34 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

wystarczyło napisac i poprosić o pomoc, miałam czas i chęci więc pomagałam bezinteresownie ZUPEŁNIE "obcym mi osobom" z tego forum,które znam tylko z virtualnego świata emotka  pomagam zresztą jak na każdej z poprzednich aukcji... Każdy ma takie same szanse na wylicytowanie.Liczy się REFLEKS,a tego pewnie Ci zabrakło;) Pozdrawiam i powodzenia na jutrzejszej aukcji.

ja jestem wdzięczna LejziDejzi bo bez niej na pewno by mi się nie udało-akurat wracałam do domu, niby mam net w komórce ale nie miałabym żadnych szans na wylicytowanie VisaPure emotka wszystko miło, bezinteresownie! i to nie dla siebie, a dla innych forumowiczów, więc nie wiem o co te pretensje.. po prostu ma dziewczyna refleks, SZCZĘŚCIE oraz dobry internet emotka i nie zatrzymuje tego dla siebie, więc zamiast negować trzeba było prosić o pomoc na forum emotka   również życzę wszystkim powodzenia w dzisiejszej aukcji !

owca2002

#6356562 Napisano: 16.05.2017 07:59:25
Kilka osób na forum pomagało w licytacjach, więc wydaje mi się, że i tak większość nagród została na forum emotka
Jestem nawet przekonany, że jeśli te osoby by nie licytowały, to nagrody zgarnąłby ktoś zupełnie spoza forum, więc dla pozostałych i tak nie byłoby zysku.

LejziDejzi

#6356565 Napisano: 16.05.2017 08:11:33
owca2002 napisał(a):

Kilka osób na forum pomagało w licytacjach, więc wydaje mi się, że i tak większość nagród została na forum emotka
Jestem nawet przekonany, że jeśli te osoby by nie licytowały, to nagrody zgarnąłby ktoś zupełnie spoza forum, więc dla pozostałych i tak nie byłoby zysku.

Jakby się nie zrobiło i tak byłoby źle emotka  Jakbyś nie pomógł a umiał licytować byłoby z jesteś samolubny i nie chcesz się dzielić a jak masz chęci ,ochotę i chcesz pomóc okazuje się że nie dajesz szansy innym hahaha emotka  No niestety niektórym nigdy się nie dogodzi... 

niewyspanamama

#6356566 Napisano: 16.05.2017 08:20:51
monisss napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

madzia34 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

ja jestem wdzięczna LejziDejzi bo bez niej na pewno by mi się nie udało-akurat wracałam do domu, niby mam net w komórce ale nie miałabym żadnych szans na wylicytowanie VisaPure emotka wszystko miło, bezinteresownie! i to nie dla siebie, a dla innych forumowiczów, więc nie wiem o co te pretensje.. po prostu ma dziewczyna refleks, SZCZĘŚCIE oraz dobry internet emotka i nie zatrzymuje tego dla siebie, więc zamiast negować trzeba było prosić o pomoc na forum emotka   również życzę wszystkim powodzenia w dzisiejszej aukcji !

LejziDejzi dziękuję i ja :* emotka
Dzieki Niej Visa Pure trafiła także w moje ręce !emotka emotka  od 2 lat próbowałam bezskutecznie... Za namową koleżanki trafiłam kilka dni temu na to forum,mimo że dziewczyny nie znam osobiście okazała wielkie serducho oferując pomoc na licytacji bezinteresownie, a przeciez NIE MUSIAŁA.Tak właśnie zaczęła się moja przygoda tu,z pierwszą nagrodą.
Miałam wpaść na chwilę ale zostaję już na stałe emotka  Fajnie że można spotkać jeszcze takie osoby.

pasztetnik

#6356568 Napisano: 16.05.2017 08:26:06
Ehh no i nie dodali nic... Ale znikło info ze strony o końcu programu, nadal można założyć nowe konto i jest info o "nowym etapie wkrótce" hmm... 

Gratuluję wczorajszym zwycięzcom emotka   Ja się dzisiaj zaczaję na sterylizator, bo po poprzedniej aukcji tylko na to zostało mi punktów. Boszzz, jak się cieszę, że wtedy udało mi się zgarnąć blender. W ciąży nie jestem ale planuję drugiego dzieciaczka za jakiś czas albo przeznaczę sterylizator na prezent. O ile się uda wygrać emotka
0 0

pasztetnik

#6356569 Napisano: 16.05.2017 08:27:01
Ups wykrakałam... Info o końcu programu pojawiło się ponowni i zniknęła zakładka "wyzwania" emotka
0 0

budryska

#6356572 Napisano: 16.05.2017 08:37:13
Jestem ciekawa, co zrobią z osobami, którymi nie uda się nic wylicytowac i zostaną po zakończeniu programu z tysiącami punktów. Mam nadzieję, że "coś" za te punkty zaproponują. Szkoda by było tego straconego czasu na zbieranie. 
0 0

paula9891

#6356573 Napisano: 16.05.2017 08:38:16
Jaka szkoda, że to już koniec... emotka
Żałuję tylko, że tak późno dołączyłam do Ambasadora, ale dzięki niemu mam w domu wymarzony ekspres automatyczny, a teraz dzięki pomocy Owca2002, za uzbierane punkty udało się wylicytować Visa Pure emotka  
Dziękuję wszystkim za dodawanie odpowiedzi do pytań, za pomoc w aukcji i za ogólnie za zaangażowanie. Oby Wasza bezinteresowność została nagrodzona! emotka

daga800

#6356574 Napisano: 16.05.2017 08:38:23
Pomoże ktoś dzisiaj przy licytacji StyleCare Automatyczna obrotowa suszarko-lokówka HP8668/00 lub Avent Mikrofalowy sterylizator parowy SCF281/02?  
0 0

owca2002

#6356580 Napisano: 16.05.2017 08:46:26
aniabania napisał(a):

Jestem ciekawa, co zrobią z osobami, którymi nie uda się nic wylicytowac i zostaną po zakończeniu programu z tysiącami punktów. Mam nadzieję, że "coś" za te punkty zaproponują. Szkoda by było tego straconego czasu na zbieranie. 

Moim zdaniem niczego nie zrobią.
Założenie programu było takie, żeby ludzie na bieżąco licytowali nagrody, a nie chomikowali punkty.
To że nie dali więcej nagród wynika pewnie z założonego budżetu, w końcu nie jest to akcja charytatywna tylko sposób na reklamę.
Więc zorganizowali coś w rodzaju "konkursu" tylko na innych zasadach, więc będą też "przegrani", którzy poświęcili na to dużo czasu, a nie udało im się niczego wylicytować...
0 0

katrin22

#6356599 Napisano: 16.05.2017 09:37:20
Ja mam nadzieję, że nie zostawią reszty bez niczego, bo będzie to dla nich antyreklama. Poza tym to Philips światowa marka, co to dla nich dać ludziom jakieś bony rabatowe chociaż czy bony. A co do dużej ilości pkt. to niektórzy zbierali na coś lepszego niż suszarki emotka
1 budryska 0

rosnat1712

#6356602 Napisano: 16.05.2017 09:47:02

a widzieliście to?=] chyba jednak planują coś dla tych co nie wykorzystali punktów emotka

zdolnabestia

#6356604 Napisano: 16.05.2017 09:51:59
Ja mam 5030 punktów, jestem 34 w rankingu. Szkoda by mi było zostać z niczym, wczoraj straciłam kilka godzin na gapienie się w monitor i klikanie. 

daga800

#6356607 Napisano: 16.05.2017 09:56:30
zdolnabestia napisał(a):

Ja mam 5030 punktów, jestem 34 w rankingu. Szkoda by mi było zostać z niczym, wczoraj straciłam kilka godzin na gapienie się w monitor i klikanie. 

ja jestem 31 i tak samo wczoraj cały dzień siedziałam i chciałam wygrać już cokolwiek i nic emotka  szkoda, że osoby z 10 nie licytowały bo może i w końcu nam udało się licytować chwilę wcześniej.
0 0

marta_1234

#6356611 Napisano: 16.05.2017 09:57:54
rosnat1712 napisał(a):

a widzieliście to?=] chyba jednak planują coś dla tych co nie wykorzystali punktów emotka

Poprawiłaś mi tym nastrójemotka  Z tych obecnych nagród albo coś jest niepotrzebne w moim domu,bo nie używane w ogóle lub to już  mam z poprzednich aukcji. Albo i najbardziej prawdopodobna opcja- nie idzie mi w tych aukcjach.
0 0

luko922

#6356612 Napisano: 16.05.2017 10:00:07
Byleby się nie okazało, że ktoś obsługujący Facebooka tak tylko sobie napisał i okaże się bujdą emotka  
0 0