Reklama na e-Konkursy.info

Ambasadorinnowacji - Philips

xooxoo

#6313597 Napisano: 23.01.2017 11:36:36
anula81 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

O matko, wrzucili "Łukasz testuje VisaCare do newslettera na mailu". Nie oglądajcie! vemots/tongue.gif

Nie otwierałam nawet maila od Ambasadora, ale po Twoim "nie oglądajcie!" - musiałam... emotka
Brawo za odwagę, ja nigdy nie wrzucam filmików "gadanych" emotka

Haha ja specjalnie szukałam wiadomości, ktorą wyrzuciłam już do kosza emotka
Też podziwiam odwagę emotka

ja też odgrzebałam z kosza emotka ale recenzja super, i odwaga i głos emotka Podziwiać

i ja też zobaczyłam, mega fajny film, super recenzja! Gratulacje! emotka  
1 luko922 0

luko922

#6313603 Napisano: 23.01.2017 11:50:17
xooxooxoo napisał(a):

anula81 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

O matko, wrzucili "Łukasz testuje VisaCare do newslettera na mailu". Nie oglądajcie! vemots/tongue.gif

Nie otwierałam nawet maila od Ambasadora, ale po Twoim "nie oglądajcie!" - musiałam... emotka

ja też odgrzebałam z kosza emotka ale recenzja super, i odwaga i głos emotka Podziwiać

Ale serio (nie pytam, żeby ktoś potakiwał, serio się dziwię)? Bo ja w sumie nie znoszę żadnych filmów nagrywać, zwłaszcza jak słyszę potem swój głos - mam wrażenie zawsze, że niewyraźnie, że bełkoczę i w ogóle to beznadziejne. Co prawda, tak jak mówiłem, nagrywałem to przednią kamerą, po południu, więc światło też słabe i to na pewno też ma jakiś negatywny wpływ, ale dziwię się, że taki  pozytywny odbiór tej recenzji emotka .

lolka182

#6313607 Napisano: 23.01.2017 12:03:14
luko922 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

Haha, a nagrywałem to pół dnia. Ale zero profesjonalizmu emotka  Przednią kamerą, na słabym tle. Jeśli mnie wybiorą jeszcze do testów postanowiłem poprawę emotka

super recenzja emotka  też niedawno nagrywałam swoją emotka  
Ja teraz kręcę lustrzanką z lampą pierścieniową i wygląda o niebo lepiej niż jak kiedyś kręciłam zwykłym aparatem albo telefonem.

Czekam na wyniki z niecierpliwością emotka

Powodzenia, ale myślę, że na pewno zostawią Ci urządzonko emotka
1 luko922 0

ondine

#6313747 Napisano: 23.01.2017 18:16:11
luko922 napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

anula81 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ale serio (nie pytam, żeby ktoś potakiwał, serio się dziwię)? Bo ja w sumie nie znoszę żadnych filmów nagrywać, zwłaszcza jak słyszę potem swój głos - mam wrażenie zawsze, że niewyraźnie, że bełkoczę i w ogóle to beznadziejne. Co prawda, tak jak mówiłem, nagrywałem to przednią kamerą, po południu, więc światło też słabe i to na pewno też ma jakiś negatywny wpływ, ale dziwię się, że taki  pozytywny odbiór tej recenzji emotka .

Serio, serio. Też siebie nie cierpię na filmach i wydaje mi się, że głos mam jak dziecko (ale może taki mam emotka ). Ja jak kręcę dla Philipsa to film ze sprzętem i tylko podkładam głos, nie dałabym rady zasiąść przed kamerą i później to obejrzeć, miałam jedno takie zaliczenie na studiach i wbrew pozorom to było dla mnie najtrudniejsze zaliczenie emotka
1 luko922 0

Gość: 83huda

#6313754 Napisano: 23.01.2017 18:37:38
Ile się czeka na zaliczenie przez nich zadania? Jesli nie zalicza, to informuja o tym?
0 0

Gość: tusienka

#6313755 Napisano: 23.01.2017 18:38:44
ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

anula81 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

Serio, serio. Też siebie nie cierpię na filmach i wydaje mi się, że głos mam jak dziecko (ale może taki mam  emotka ). Ja jak kręcę dla Philipsa to film ze sprzętem i tylko podkładam głos, nie dałabym rady zasiąść przed kamerą i później to obejrzeć, miałam jedno takie zaliczenie na studiach i wbrew pozorom to było dla mnie najtrudniejsze zaliczenie emotka

Nie przejmuj się , po prostu nie jesteś jak z reklamy- taka videorecenzja w moim mniemaniu jest niewiarygodna. Jest wyraźnie jest naprawdę rzeczowo i krótko. Ja dość że nagrywałam kamerką internetową to w dodatku wolno mówię. Kiedyś była taka reklama jednej z sieci kom z żółwiem ,, Halo Karol a co u Krysi" który baaaardzo powoli mówił i moi życzliwi przyjaciele chodzili za mną po korytarzu w szkole nabijając się  naśladowali tego żółwia  mówiąc w tak samo dobitny powolny sposób. Mimo tych ,, losowych przeciwności " wygrałam dwa razy konkurs na videorecenzję emotka w tym raz byłą połowa puli do zgarnięcia 

monisss

#6313954 Napisano: 24.01.2017 12:12:37
też chcę obejrzeć recencję Łukasza emotka podeśle mi kto link ? emotka
0 0

londeku

#6314020 Napisano: 24.01.2017 14:40:29
monisss napisał(a):

Mosz emotka

https://www.youtu...amp;feature=youtu.be
0 0

monisss

#6314025 Napisano: 24.01.2017 14:52:01
londeku napisał(a):

monisss napisał(a):

Mosz emotka

dziękuję!!!
Łukasz super videorecenzja! Powiem Ci, że przez ten materiał zachciało mi się nabyć takie urządzenie emotka brawo za odwagę i super materiał tylko miej więcej wiary w siebie, głos masz ok i mówisz wyraźnie emotka  

lubinianka24

#6314062 Napisano: 24.01.2017 16:37:54
ja nie mam tej opcji, aby się zgłosić. A dopiero dziś dostałam maila
0 0

mgielkaa

#6315132 Napisano: 27.01.2017 16:30:33
Dostał się ktoś z was do testowania oczyszczacza z ambasadora?
0 0

notta

#6315138 Napisano: 27.01.2017 16:38:36
bruce napisał(a):

monisss napisał(a):

londeku napisał(a):

monisss napisał(a):

Mosz emotka

dziękuję!!!
Łukasz super videorecenzja! Powiem Ci, że przez ten materiał zachciało mi się nabyć takie urządzenie emotka brawo za odwagę i super materiał tylko miej więcej wiary w siebie, głos masz ok i mówisz wyraźnie emotka  

Wow, to Luko tak wygląda w realu? emotka emotka Podpisuję się obiema rękami i także gratuluję odwagi oraz wiary w siebie! emotka

trzeba przyznać.. ma gadane emotka

basku

#6315597 Napisano: 29.01.2017 18:00:33
proszę napiszcie mi czy wg Was P { margin-bottom: 0.21cm; }Hairclipperseries 7000 maszynka do strzyżenia włosów HC7460/15

to jest to samao co maszynka do strzyżenia włosów HC7460?

W protokole przekazania miałam to pierwsze, a na pudełku jest napisany ten drugi symbol emotka
0 0

pasztetnik

#6315729 Napisano: 30.01.2017 09:50:30
Powtórzę pytanie: czy dostał już ktoś wyniki z testowania szczoteczek sonicznych z października/listopada? Bo coś długo chyba to trwa...
0 0

shadow6668x

#6315748 Napisano: 30.01.2017 10:21:09
basku napisał(a):

Hairclipperseries 7000 maszynka do strzyżenia włosów HC7460/15

to jest to samao co maszynka do strzyżenia włosów HC7460?

W protokole przekazania miałam to pierwsze, a na pudełku jest napisany ten drugi symbol emotka

To jest to samo.Na pudełku są oba symbole: pierwszy HC7460/15 jest na spodzie a drugi HC7460 na przedniej stronie.
0 0

brendi

#6315794 Napisano: 30.01.2017 11:15:48
Moi Drodzy,Czy jest wśród Was ktoś, kto testował ekspres? Ja swójotrzymałam przed świętami. Wykonałam wszystkie zadania i czekam na informację
zwrotną od Philips. Niecierpliwię się, bo czekam na wiadomość czy ekspreszostaje u mnie czy mam się już z nim żegnać. Stoi u mnie już od miesiąca
spakowany w kącie… Czy ktoś już dostał wiadomość od Philips czy ekspres zostajeu niego, czy wysyłają kuriera?
Ta niepewność mnie już stresuje emotka
0 0

goarik

#6315799 Napisano: 30.01.2017 11:20:35
również czekam na info od Philipsa w sprawie ekspresu
0 0

pasztetnik

#6315829 Napisano: 30.01.2017 11:50:15
Też czekam na info w sprawie ekspresu. 
0 0

lolka182

#6315845 Napisano: 30.01.2017 12:10:47
brendi napisał(a):

Moi Drodzy,Czy jest wśród Was ktoś, kto testował ekspres? Ja swójotrzymałam przed świętami. Wykonałam wszystkie zadania i czekam na informację
zwrotną od Philips. Niecierpliwię się, bo czekam na wiadomość czy ekspreszostaje u mnie czy mam się już z nim żegnać. Stoi u mnie już od miesiąca
spakowany w kącie… Czy ktoś już dostał wiadomość od Philips czy ekspres zostajeu niego, czy wysyłają kuriera?
Ta niepewność mnie już stresuje emotka

ja też czekam, ale nie ociągam się  - dopóki nie muszę go odsyłać cały czas jest w użyciu emotka
0 0

brendi

#6315901 Napisano: 30.01.2017 13:38:21
Czy posiadacie ten najniższy model ? Mam wrażenie, że testowanie odbywało się etapami i chyba modelami....
Nie wiem ile czeka się na taką odpowiedz - może ktoś wie ?
0 0