Reklama na e-Konkursy.info

Ambasadorinnowacji - Philips

Gość:

#6296820 Napisano: 06.12.2016 14:59:49
paula87x napisał(a):

hogata1179 napisał(a):

A czy wy klikając odbierz przedmiot też macie szare jakby nieaktywne to okienko? POjawia się i znika... Szaleństwo emotka

Szare jest jak masz za mało pkt albo za mało odznak

hmm ja też miałam cały czas na szaro a kam kpl. odznak i dosyć pkt emotka emotka

Też mam dużo więcej punktów i komplet odznak emotka

u nie podobnie prawie 5000 i a chciałam maszynkę do włosów albo blender 

Napiszcie po prostu emaila z zapytaniem do organizatora, z pewnością wszystko wyjaśni

nie wiem co to da  powiedzą pewnie ,że mam za wolny internet  emotka  szansę tylko miałam na te " grube " nagrody ...wkurzyłam się i wzięłam  ostatnią frytownicę bo jej nikt nie chciał   emotka  może się z kimś zamienię emotka  tylko jeszcze nie wiem na co ???
0 0

Gość: tusienka

#6296829 Napisano: 06.12.2016 15:08:11
hogata1179 napisał(a):

nie wiem co to da  powiedzą pewnie ,że mam za wolny internet  emotka  szansę tylko miałam na te " grube " nagrody ...wkurzyłam się i wzięłam  ostatnią frytownicę bo jej nikt nie chciał   emotka  może się z kimś zamienię  emotka  tylko jeszcze nie wiem na co ???

Napiszą : Przykro nam ,że tak się stało. Dziękujemy za uwagi i dopełnimy wszelkich starań , by w przyszłości usprawnić system/ sprawić by sytuacje podobne nie miały miejsca. 
Tak mniej więcej odp brzmiały przy poprzednich dziwactwach typu gasnąca sesja, błędy i inne cuda. Gdyby mnie było stać wybrałabym tą frytkownicę emotka Mogę Ci zaproponować mój multicooker emotka  
Ja celowałam w odkurzacze ale przy żadnym nie błysnął mi nawet przycisk- zabójcze tempo i tyle gratuluję szczęściarzom emotka  
0 0

Gość:

#6296836 Napisano: 06.12.2016 15:22:40
tusienka napisał(a):

hogata1179 napisał(a):

nie wiem co to da  powiedzą pewnie ,że mam za wolny internet  emotka  szansę tylko miałam na te " grube " nagrody ...wkurzyłam się i wzięłam  ostatnią frytownicę bo jej nikt nie chciał   emotka  może się z kimś zamienię  emotka  tylko jeszcze nie wiem na co ???

Napiszą : Przykro nam ,że tak się stało. Dziękujemy za uwagi i dopełnimy wszelkich starań , by w przyszłości usprawnić system/ sprawić by sytuacje podobne nie miały miejsca. 
Tak mniej więcej odp brzmiały przy poprzednich dziwactwach typu gasnąca sesja, błędy i inne cuda. Gdyby mnie było stać wybrałabym tą frytkownicę emotka Mogę Ci zaproponować mój multicooker  emotka  
Ja celowałam w odkurzacze ale przy żadnym nie błysnął mi nawet przycisk- zabójcze tempo i tyle gratuluję szczęściarzom emotka  

Dzięki za multi to jednak zostanę przy mojej frytownicy emotka  co tam moje oponki emotka  ...a wracając do aukcji to tak będzie za dużo chętnych za mało giftów ...no i kto ma lepszy internet ...
0 0

daga800

#6296844 Napisano: 06.12.2016 15:34:41
Sporo fajnych aukcji było i brałam chyba w połowie udział jednak nic nie dałam rady wygrać. Próbowałam w domu i w pracy gdzie mam bardzo szybki internet, nowy komputer i też nic. klikałam w sekundzie kiedy wyskakiwało zielone okienko i za każdym razem wiadomość Przykro mi!!!
0 0

jaga1888

#6296848 Napisano: 06.12.2016 15:41:53
monisss napisał(a):

Czy ktos z Was testuje nawilzacz? Mozna prosic pw mam pytanie co do samego urzadzenia

pasztetnik napisał(a):

Czy ktoś tu również testuje na ambasadorze szczoteczkę Sonicare i w wyzwaniu nie ma pola na dodanie linku do filmiku na YT? U mnie było miejsce tylko na relację i krótką opinię ale na filmik brak. Wypełniłam więc wyzwanie tak jak było a link do filmiku wysłałam im na maila, mam nadzieję, że będzie ok... emotka  

0 0

#6296860 Napisano: 06.12.2016 16:08:12
hogata1179 napisał(a):

tusienka napisał(a):

hogata1179 napisał(a):

Tak mniej więcej odp brzmiały przy poprzednich dziwactwach typu gasnąca sesja, błędy i inne cuda. Gdyby mnie było stać wybrałabym tą frytkownicę emotka Mogę Ci zaproponować mój multicooker  emotka  

Dzięki za multi to jednak zostanę przy mojej frytownicy  emotka  co tam moje oponki  emotka  ...a wracając do aukcji to tak będzie za dużo chętnych za mało giftów ...no i kto ma lepszy internet ...

Ponoć to fit urządzenie oponki Ci nie grożą emotka  Ja raczej wierzę też w fuks. Byłam pewna ,że multi przejdzie mi również koło nosa a maszynkę do strzyżenia dla znajomej dam radę bez problemu. Było odwrotnie emotka
0 0

monisss

#6296866 Napisano: 06.12.2016 16:20:30
Czy ktos by chcial butelki lub sterylizator? Moge sprobowac wylicytowac. Mam wrazejie ze ambasador sie skonczy
Oby mypne;)
0 0

xooxoo

#6296872 Napisano: 06.12.2016 16:32:15
monisss aukcje się już zakończyły, jakoś po 13.
0 0

Gość:

#6296873 Napisano: 06.12.2016 16:33:41
tusienka napisał(a):

hogata1179 napisał(a):

tusienka napisał(a):

hogata1179 napisał(a):

Dzięki za multi to jednak zostanę przy mojej frytownicy  emotka  co tam moje oponki  emotka  ...a wracając do aukcji to tak będzie za dużo chętnych za mało giftów ...no i kto ma lepszy internet ...

Ponoć to fit urządzenie oponki Ci nie grożą  emotka  Ja raczej wierzę też w fuks. Byłam pewna ,że multi przejdzie mi również koło nosa a maszynkę do strzyżenia dla znajomej dam radę bez problemu. Było odwrotnie  emotka

emotka oponki już mam ale jak się rozsmakuję i będę fryty robić sobie 3 razy dziennie emotka to może być gorzej nawet z tak super urządzenia ...
0 0

Pociong

#6296874 Napisano: 06.12.2016 16:34:02
Licytowaliśmy szczoteczki sonicare - nie udało się.. potem lokówko-suszarkę StyleCare - udało się ostatnią sztukę!! Potem próbowaliśmy jeszcze prostownicę i tak samo lipa.. to jest dziwne emotka i jeszcze przez te całe aukcje przegapiłam etap!!!! emotka
0 0

#6296894 Napisano: 06.12.2016 17:25:21
Na Ambasadorze pierwsze zadanie- sonda- chyba szykują się zmiany a nie likwidacja emotka emotka
0 0

LejziDejzi

#6296895 Napisano: 06.12.2016 17:26:51
Pociong napisał(a):

Licytowaliśmy szczoteczki sonicare - nie udało się.. potem lokówko-suszarkę StyleCare - udało się ostatnią sztukę!! Potem próbowaliśmy jeszcze prostownicę i tak samo lipa.. to jest dziwne emotka i jeszcze przez te całe aukcje przegapiłam etap!!!! emotka

Szczoteczkę ja złapałam emotka  nie ma się co dziwić... osób chętnych na nagrody była cała masa,a nagród po kilka każdej.
0 0

kaskaderka1

#6296897 Napisano: 06.12.2016 17:28:59
hogata1179 napisał(a):

paula87x napisał(a):

hogata1179 napisał(a):

A czy wy klikając odbierz przedmiot też macie szare jakby nieaktywne to okienko? POjawia się i znika... Szaleństwo emotka

Szare jest jak masz za mało pkt albo za mało odznak

hmm ja też miałam cały czas na szaro a kam kpl. odznak i dosyć pkt emotka emotka

Też mam dużo więcej punktów i komplet odznak emotka

u nie podobnie prawie 5000 i a chciałam maszynkę do włosów albo blender 

Napiszcie po prostu emaila z zapytaniem do organizatora, z pewnością wszystko wyjaśni

Wylicytowałaś AIRFRYER ?
0 0

isiulka

#6296904 Napisano: 06.12.2016 17:44:30
Jakby ktoś chciał sprzedać ta lokówke fioletowa to chętnie kupię emotka
0 0

Pociong

#6296915 Napisano: 06.12.2016 18:08:48
LejziDejzi napisał(a):

Pociong napisał(a):

Szczoteczkę ja złapałam emotka  nie ma się co dziwić... osób chętnych na nagrody była cała masa,a nagród po kilka każdej.

No to dobrze wiedzieć, że nie było oszustwa, bo już myślałam emotka ale próbowaliśmy obydwoje w tym samym czasie i żadnemu z nas się nie udało.. no cóż, może następne aukcje będą dobre, bo mam jeszcze 3500pkt a mój chłopak 4100 emotka jakby tak lumea była tańsza to bym się rzuciła na nią..
0 0

kasia580

#6296920 Napisano: 06.12.2016 18:24:51
Żeby wszystkie wyzwania były tak punktowane emotka szybko by się zbierało na aukcje emotka

Gość:

#6296921 Napisano: 06.12.2016 18:30:01
kaskaderka1 napisał(a):

Wylicytowałaś AIRFRYER ?

Tak- nikt go nie chciał emotka ... a mi się nie udało nic innego  polowałam na tańsze produkty ale nie miałam szans było tylko szaro ...więc go w końcu wzięłamemotka
0 0

kaskaderka1

#6296926 Napisano: 06.12.2016 18:34:56
hogata1179 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Wylicytowałaś AIRFRYER ?

Tak- nikt go nie chciał emotka ... a mi się nie udało nic innego  polowałam na tańsze produkty ale nie miałam szans było tylko szaro ...więc go w końcu wzięłam emotka

I ja go mam z licytacji . Nie jest taki zły .Na stronie Philipsa zobacz jakie cuda można nim robić . To nie tylko frytkownica emotka
0 0

ondine

#6296928 Napisano: 06.12.2016 18:35:42
hogata1179 napisał(a):

Tak- nikt go nie chciał emotka ... a mi się nie udało nic innego  polowałam na tańsze produkty ale nie miałam szans było tylko szaro ...więc go w końcu wzięłam emotka

Ja też wzięłam to urządzenie, ale dlatego, że z ceny 5.500 zeszła na 5.100. Też się zastanawiałam czemu nikt go nie chce, ale chętnie się nim zaopiekuję emotka
Ciekawa jestem jak się będzie spisywać, frytki i kotlety bez tłuszczu to coś dla mnie emotka
0 0

owca2002

#6296934 Napisano: 06.12.2016 18:43:33
Jakby ktoś potrzebował maszynkę do golenia, a chciał wymienić na jakieś fajne żelazko to zapraszam emotka
0 0