Reklama na e-Konkursy.info

Ambasadorinnowacji - Philips

lena5_1985

#6295221 Napisano: 02.12.2016 20:20:57
A odznaki wrócą?
0 0

budryska

#6295229 Napisano: 02.12.2016 20:48:37
lena5_1985 napisał(a):

A odznaki wrócą?

Wcześniej już pisali, ze wrócą przed aukcją. Nie martw się  emotka
0 0

monisss

#6295236 Napisano: 02.12.2016 20:59:35
aniabania napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

A odznaki wrócą?

Wcześniej już pisali, ze wrócą przed aukcją. Nie martw się  emotka

To mnie stac co najwyzej na butelke emotka   
A tak z innej beczki, czy Ci ktorzy obecnie cos testuja maja okno na ambasadorze? Sprzet otrzymalam 23.11 a nadal nie mam okienka...
0 0

ondine

#6295248 Napisano: 02.12.2016 21:17:52
luko922 napisał(a):

tusienka napisał(a):

A ktoś wie co z punktami dalej? Przechodzą na następny rok???

Dobre pytanie...

Ja czekam, aż kiedykolwiek będzie mnie stać na to urządzenie do mikrodermabrazji emotka  

A warto to próbować licytować? emotka
Może ktoś coś powie na temat tego urządzenia? Jakieś opinie? emotka
0 0

luko922

#6295274 Napisano: 02.12.2016 21:52:55
ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Dobre pytanie...

Ja czekam, aż kiedykolwiek będzie mnie stać na to urządzenie do mikrodermabrazji emotka  

Ja już tu kiedys pisałem z pytaniem i kilka osób odezwało się, że używało i były zadowolone (bo to panie). Ja mam cerę trądzikową (w sumie miałem), a to jest dobre do takich problemów emotka   
0 0

Gość: tusienka

#6295336 Napisano: 03.12.2016 08:57:15
luko922 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Dobre pytanie...

Ja już tu kiedys pisałem z pytaniem i kilka osób odezwało się, że używało i były zadowolone (bo to panie). Ja mam cerę trądzikową (w sumie miałem), a to jest dobre do takich problemów emotka   

Ja mogę polecić VisaPure-  u mnie też cera problemowa i naprawdę widać różnicę emotka Jeśli ktoś się waha a ma pktów tyle- uważam ,że warto. Jedynie nie używam końcówki do odświeżenia okolic oczu- nie mam potrzeby. Nie wiem jak z VisaCare ale u mnie końcówki trzeba wymieniać - szczoteczkę co 3 miesiące a pozostałe co rok. Dwóch ostatnich nie obczaiłam ceny jeszcze a szczoteczki w granicach 40-50 zł w zależności do jakiego rodzaju skóry.
0 0

londeku

#6295399 Napisano: 03.12.2016 12:36:23
Chciałabym Lumea ale brakuje mi punktów jak myslicie zbierac nadal czy licytowac byle co by ? Pisał ktos tutaj że punkty przepadają że do konca roku itp ,ale skoro beda po aukci naliczac nowe punkty to chyba akcja bedzie trwac nadal?
0 0

migi

#6295401 Napisano: 03.12.2016 12:39:46
tusienka napisał(a):

luko922 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Dobre pytanie...

Ja mogę polecić VisaPure-  u mnie też cera problemowa i naprawdę widać różnicę emotka Jeśli ktoś się waha a ma pktów tyle- uważam ,że warto. Jedynie nie używam końcówki do odświeżenia okolic oczu- nie mam potrzeby. Nie wiem jak z VisaCare ale u mnie końcówki trzeba wymieniać - szczoteczkę co 3 miesiące a pozostałe co rok. Dwóch ostatnich nie obczaiłam ceny jeszcze a szczoteczki w granicach 40-50 zł w zależności do jakiego rodzaju skóry.

Mam VisaCare od 3 tygodni. Jak zauważę różnicę to podziele się opinią emotka
1 scrabble 0

scrabble

#6295404 Napisano: 03.12.2016 12:48:10
luko922 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Dobre pytanie...

Chodziłam na mikrodermabrazję do gabinetu medycyny estetycznej, tam zabieg jest silniejszy niż urządzeniem domowym a efekt jest tymczasowy. Bardzo fajny ale tymczasowy emotka  Jeżeli masz trwałe uszkodzenia skóry po problemach trądzikowych to powinieneś pójść na laser frakcyjny. Wyłączy Cię to z życia na kilka dni (cera musi się zagoić) ale efekty będą trwałe. 

A w temacie, też się zastanawiam czy cokolwiek licytować, bo nie mam wielu punktów. Nie wiem, wydaje mi się, że przejdą na kolejny rok. Chyba odpuszczę żeby potem coś sensownego trafić. 
0 0

Alle

#6295492 Napisano: 03.12.2016 18:26:45
Pomysł na aukcje co pół godziny nawet dobry. Szkoda, że dla tych co mają po 4-5 tysięcy tak mało produktów. Kiedyś dawali więcej szczoteczek czy żelazka, nawet bony do empiku były atrakcyjniejsze niż butelki do karmienia dzieci. Dziwną politykę prowadzi marketing philipsa.
1 monisss 0

ania2812

#6295501 Napisano: 03.12.2016 18:47:54
A mi się marzy lumea. ALE to marzenia,punkty są,ale jeszcze potrzebne szczęście
0 0

avanti9

#6295543 Napisano: 03.12.2016 21:32:29
Alle napisał(a):

Pomysł na aukcje co pół godziny nawet dobry. Szkoda, że dla tych co mają po 4-5 tysięcy tak mało produktów. Kiedyś dawali więcej szczoteczek czy żelazka, nawet bony do empiku były atrakcyjniejsze niż butelki do karmienia dzieci. Dziwną politykę prowadzi marketing philipsa.

zgadzam sie. tym razem bardzo atrakcyjna aukcja dla osob o sredniej/malej ilosci punktow. patrzac na top brakuje zelazek, robotow, ekspresow, szczoteczek. 
0 0

Finezyjna

#6295562 Napisano: 03.12.2016 22:33:53
Alle napisał(a):

Zgadzam sie z tym pomysłem, będzie może mniejsze obciążenie.
Zdecydowanie lepsza aukcja była w zeszłym roku, ja akurat wylicytowałam żelazko, ale z racji tego, że system był przeciążony zrobili kolejną aukcje równie atrakcyjną.
Może na koniec roku czyszczą magazyny..:)
Gdy pisali @ o tej atrakcyjności aukcji dużej ilości nagród, miałam przypuszczenie, że może część rzeczy będzie używanych "w bd stanie" gdyż nie u każdego zostają, a użytkowane są np. przez 21 dni.
0 0

Gość:

#6295595 Napisano: 04.12.2016 00:14:15
kasia580 napisał(a):

poprzednia aukcja mam wrażenie że była dużo tańsza.. 

mój brat wylicytował rok temu jak dobrze pamiętam Airfryer XL ZA 3200  a teraz ten sam za 5500 więc sporo poszło do góry ...a miałam na niego chrapkę emotka
0 0

ondine

#6295600 Napisano: 04.12.2016 00:43:24
Dzięki wszystkim za opinię na temat VisaCare i VisaPure emotka
0 0

jane125

#6295766 Napisano: 04.12.2016 19:02:33
scrabble napisał(a):

luko922 napisał(a):

ondine napisał(a):

luko922 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Dobre pytanie...

Chodziłam na mikrodermabrazję do gabinetu medycyny estetycznej, tam zabieg jest silniejszy niż urządzeniem domowym a efekt jest tymczasowy. Bardzo fajny ale tymczasowy emotka  Jeżeli masz trwałe uszkodzenia skóry po problemach trądzikowych to powinieneś pójść na laser frakcyjny. Wyłączy Cię to z życia na kilka dni (cera musi się zagoić) ale efekty będą trwałe. 

A w temacie, też się zastanawiam czy cokolwiek licytować, bo nie mam wielu punktów. Nie wiem, wydaje mi się, że przejdą na kolejny rok. Chyba odpuszczę żeby potem coś sensownego trafić. 

0 0

jane125

#6295836 Napisano: 04.12.2016 20:52:10
Sluchajcie,to jak to w końcu ma być z tym programem ambasadorskim? To już jest koniec z zakończeniem roku 2016 czy w 2017 jednak nadal będzie? Bo różnie tu czytam i się pogubiłam emotka
0 0

avanti9

#6295838 Napisano: 04.12.2016 20:57:56
wszyscy by chcieli aby zarowno punkty jak i aukcje zostaly. w moim odczuciu powinny zostac, a gdyby ambasador planowal ich wyzerowanie i zlikwidowanie aukcji mysle ze powinien uprzednio powiadomic. niektorzy te punkty pieczolowicie zbieraja od bardzo dlugiego czasu i oczekuja na wymarzone prezenty.
0 0

constanza

#6295886 Napisano: 04.12.2016 22:15:36
dziala am strona philips polska na facebooku?Bo mnie przekierowuje na philips gdzie wszystkie posty  po angielsku  :( 
0 0

Reni

#6295888 Napisano: 04.12.2016 22:16:26
constanza napisał(a):

dziala am strona philips polska na facebooku?Bo mnie przekierowuje na philips gdzie wszystkie posty  po angielsku  :( 

tak, działa: https://www.faceb...ipsPolska/?fref=ts 
0 0