Reklama na e-Konkursy.info

Ambasadorinnowacji - Philips

ondine

#6260448 Napisano: 27.09.2016 13:00:49
tusienka napisał(a):

ondine napisał(a):

Ja zostawiłam 3 tryby. W razie czego będę do nich pisać, na filmiku jest wyraźnie napisane 3 tryby, skoro pomylili filmik z treścią to ich błąd emotka

Ja również jak co będę pisać emotka nie zwróciłam uwagi na modele pisząc odpowiedzi  emotka

Mamy udzielać odpowiedzi na podstawie filmiku, więc to zrobiłyśmy emotka Oni powinni to dokładniej sprawdzać, bo wprowadzają potencjalnych klientów w błąd emotka
0 0

sylwia2

#6260453 Napisano: 27.09.2016 13:10:45
blanka8177 napisał(a):

tusienka napisał(a):

blanka8177 napisał(a):

Mam takie pytanie odnośnie wideorecenzji. Czy musi być "mówiona" czy można zalety i wady wyświetlić? Czy twarz również należy pokazać czy może być kręcone z boku?

nie ma wymogu co do pokazania twarzy. Prezentacje również były premiowane. Na philipstester jest zapis w regulaminie,że na początku trzeba się przedstawić ale nie wiem czy to się ma do wszystkich testów ( musisz doczytać w regulaminie) i nie ma napisane wprost ,że masz ustać przed kamerką twarzą w twarz

No właśnie o ten zapis w regulaminie mi chodzi.  I nie wiem czy mi zaliczą  w razie czego. 

W regulaminie jest ujęte, że " W Filmie Konkursowym może być zawarta wyłącznie wypowiedź, której testujący jest wyłącznym twórcą".
Wychodzi na to, że musisz mówić, ale twarzy nie koniecznie pokazywać.
0 0

Gość: tusienka

#6260459 Napisano: 27.09.2016 13:17:27
sylwia2 napisał(a):

blanka8177 napisał(a):

tusienka napisał(a):

blanka8177 napisał(a):

Mam takie pytanie odnośnie wideorecenzji. Czy musi być "mówiona" czy można zalety i wady wyświetlić? Czy twarz również należy pokazać czy może być kręcone z boku?

nie ma wymogu co do pokazania twarzy. Prezentacje również były premiowane. Na philipstester jest zapis w regulaminie,że na początku trzeba się przedstawić ale nie wiem czy to się ma do wszystkich testów ( musisz doczytać w regulaminie) i nie ma napisane wprost ,że masz ustać przed kamerką twarzą w twarz

No właśnie o ten zapis w regulaminie mi chodzi.  I nie wiem czy mi zaliczą  w razie czego. 

W regulaminie jest ujęte, że " W Filmie Konkursowym może być zawarta wyłącznie wypowiedź, której testujący jest wyłącznym twórcą".

Wypowiedzi mają formę ustną i pisemną- nie jest sprecyzowane emotka  
0 0

sylwia2

#6260464 Napisano: 27.09.2016 13:27:01
tusienka napisał(a):

sylwia2 napisał(a):

blanka8177 napisał(a):

tusienka napisał(a):

blanka8177 napisał(a):

Wypowiedzi mają formę ustną i pisemną- nie jest sprecyzowane emotka  

Najprościej będzie jeśli po prostu napiszesz do Philips'a.
0 0

Reni

#6260622 Napisano: 27.09.2016 17:26:13
tusienka napisał(a):

requiem29 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Reni napisał(a):

tusienka napisał(a):

Czyste dopasowanie
1.  3 tryby    
2.  Funkcja Łatwy Start pozwala oswoić się z działaniem szczoteczki poprzez stopniowe zwiększanie intensywności pracy podczas pierwszych pełnych 14 szczotkowań

W filmie omówiona jest szczoteczka FlexCare Platinum, która ma 3 tryby, natomiast pytanie jest o DiamondClean, która ma 5 trybów emotka

na drugie pytanie w ogóle nie było odpowiedzi emotka  W co ten philips z nami pogrywa emotka  Jesteś pewna że chodzi o inną szczoteczkę ? Ja już nie wejdę w pytania - 

tak, ja potwierdzam diamondclean, o którą jest pytanie ma 5 trybów a w filmiku jest 3trybowa FlexCare.

ok zmieniam- a drugą odp weryfikowałyście może?

Na stronie zmienili pytanie i teraz pytają o Sonicare FlexCare Platinum.... emotka emotka
0 0

#6260646 Napisano: 27.09.2016 18:10:21
Reni napisał(a):

tusienka napisał(a):

requiem29 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Reni napisał(a):

tusienka napisał(a):

Czyste dopasowanie
1.  3 tryby    
2.  Funkcja Łatwy Start pozwala oswoić się z działaniem szczoteczki poprzez stopniowe zwiększanie intensywności pracy podczas pierwszych pełnych 14 szczotkowań

W filmie omówiona jest szczoteczka FlexCare Platinum, która ma 3 tryby, natomiast pytanie jest o DiamondClean, która ma 5 trybów emotka

na drugie pytanie w ogóle nie było odpowiedzi emotka  W co ten philips z nami pogrywa emotka  Jesteś pewna że chodzi o inną szczoteczkę ? Ja już nie wejdę w pytania - 

tak, ja potwierdzam diamondclean, o którą jest pytanie ma 5 trybów a w filmiku jest 3trybowa FlexCare.

Na stronie zmienili pytanie i teraz pytają o Sonicare FlexCare Platinum....  emotka emotka

uffffffemotka
0 0

zdolnabestia

#6260660 Napisano: 27.09.2016 18:31:46
Mam nadzieję, że pozaliczają znowu wszystko jak leci.
0 0

rachel

#6260668 Napisano: 27.09.2016 18:59:02
sa maile z protokolami z aukcji
0 0

kaskaderka1

#6260706 Napisano: 27.09.2016 19:44:06
rachel napisał(a):

U mnie brak .
Bardzo prosze o pomoc . Co z nimi zrobić? Wypełnić i odesłać ?
0 0

brylka

#6260745 Napisano: 27.09.2016 20:23:13
tusienka napisał(a):

requiem29 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Reni napisał(a):

tusienka napisał(a):

Czyste dopasowanie
1.  3 tryby    

a u mnie takie pytania
Obejrzyj film prezentujący szczoteczkę Sonicare FlexCare Platinum.

Odpowiedz na poniższe pytania:

1. Ile trybów mycia ma szczoteczka Sonicare FlexCare Platinum?

2. W czym pomaga intuicyjny czujnik nacisku?
0 0

brylka

#6260747 Napisano: 27.09.2016 20:27:12
brylka napisał(a):

tusienka napisał(a):

requiem29 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Reni napisał(a):

tusienka napisał(a):

Czyste dopasowanie
1.  3 tryby    

a u mnie takie pytania

1.3    2, Intuicyjny czujnik nacisku pomaga stosować prawidłową technikę szczotkowania
0 0

brylka

#6260760 Napisano: 27.09.2016 20:40:23
kaskaderka1 napisał(a):

rachel napisał(a):

U mnie brak .
Bardzo prosze o pomoc . Co z nimi zrobić? Wypełnić i odesłać ?

Podajecie nip ? ja swojego nie pamiętam emotka
  I może mi ktoś napisać urząd skarbowy podajecie samą miejscowość czy cały adres ?
z góry dziękuję emotka może być pw bo jestem zielona  (moja pierwsza wygrana)
0 0

pasztetnik

#6260777 Napisano: 27.09.2016 21:00:20
Reni napisał(a):

tusienka napisał(a):

requiem29 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Reni napisał(a):

tusienka napisał(a):

Czyste dopasowanie
1.  3 tryby    

Na stronie zmienili pytanie i teraz pytają o Sonicare FlexCare Platinum....  emotka emotka

Mam nadzieję, że pozaliczają również tym, którzy odpowiedzieli prawidłowo na pytanie o Diamond... Troche slabe takie zmiany
0 0

Reni

#6260785 Napisano: 27.09.2016 21:17:10
Wszyscy mają maile z protokołami z ostatniej aukcji?  emotka
0 0

agniecha1985

#6260786 Napisano: 27.09.2016 21:17:49
Reni napisał(a):

Wszyscy mają maile z protokołami z ostatniej aukcji?   emotka

Ja nie mam...
0 0

Reni

#6260788 Napisano: 27.09.2016 21:18:51
agniecha1985 napisał(a):

Reni napisał(a):

Wszyscy mają maile z protokołami z ostatniej aukcji?   emotka

Ja nie mam...

dzięki za info - już przestraszyłam się, że zostałam sama   emotka

kaskaderka1

#6260837 Napisano: 27.09.2016 23:11:25
Dziękuję za pomoc emotka
0 0

#6260866 Napisano: 28.09.2016 06:10:45
brylka napisał(a):

a u mnie takie pytania

a więc drugie pytanie też zmienili... tak źle i tak niedobrze emotka
0 0

pasztetnik

#6260886 Napisano: 28.09.2016 08:59:41
Miejmy nadzieję, że będą uznawać odpowiedzi odpowiednie dla zadanych przez siebie wcześniej pytań... Albo że nie będą ich czytać wcale emotka  Mam nauczkę na przyszłość, by lepiej odczekać ze 2 dni zanim będę uzupełniać co poprawią błędy.

0 0

lolka182

#6260921 Napisano: 28.09.2016 10:42:57
hej! z Waszego doświadczenia - ile się czeka po wysłaniu recenzji i filmiku na jego sprawdzenie i ew. wiadomość czy sprzęt zostaje u mnie?
0 0