Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jolcia12
wymienie na 1 portfel
biokoo
Postów 826
Data rejestracji 13.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam płyty żeby wykorzystać ten kod - przeszlam do płatności a tam nie ma miejsca naq wpisanie tego kodu !! Co mam zrobic
helopoli
Postów 100
Data rejestracji 28.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo kupiłam sukienkę na allegro w opisie nowa, a po otrzymaniu ma odbite żelazko z przodu i inne świecące zaprasowania, i brak metek w środku, o czy mnie było napisane, Jak mam to zwrócić im otrzymać pieniądze, w jakiej kolejności się to robi, kto płaci za przesyłki?
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz napisać do sprzedawcy, że sukienka nie jest nowa, co było w opisie aukcji, jest używana, w dodatku ma widoczny ślad po żelazku z przodu, więc towar nie odpowiada opisowi i chciałabyś odzyskać pieniądze
co do kosztów przesyłek... w tym przypadku ciężko coś powiedzieć, ponieważ z reguły kosztów nie zwraca się
chyba, że inaczej się umówisz
zależy też, czy kupowałaś od sklepu internetowego, czy od osoby prywatnej
toka
Postów 3077
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się ze w tej sytuacji Ty byś poniosła koszty odesłania sukienki
Gość: nocti
helopoli
Postów 100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma jakiegoś regulaminu kto pokrywa koszty w takich przypadkach? Bo szukam na allegro i nic nie ma. A na moje pytanie odpowiedza po 48-72 h
helopoli
Postów 100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczytaj, tu jest wyjaśniona kwestia kosztów przesyłki
http://prawo.wies.../forum/thread/125448
http://www.forump...r-niezgodny-z-opisem
http://www.legeo....osi-koszty-odeslania
helopoli
Postów 100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj znać, jak sprawa zostanie rozwiązana
lepszy efekt psychologiczny uzyskuje się, jak podaje się ustawy, przepisy, paragrafy, na które się powołujesz
to jest dowód, że nie wysuwasz żądań bezpodstawnie, tylko znasz swoje prawa
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
targicola
Postów 999
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile czasu pozostało do końca aukcji?kiedyś była opcja,że nie szło zakończyć aukcji np.12 godzin przed jej końcem.....
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pozostało 6 dni, ale już nieaktualne... Udało się wycofać za drugim podejściem...
Gość: ati88
Gość: dianek
(przerabiałam wiele razy, dwa razy pomagało allegro i ostatecznie sprawa kończyła się tak, że dostawałam wszystkie pieniążki )
Gość: ati88
kamea
Postów 257
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: aneczka155