Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
no to już wiesz
jak masz jakieś problemy z kontrahentami to od razu tutaj pytaj - będę podpowiadać (przez 5 lat intensywnego sprzedawania nabrało się nieco wprawy )
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w ciągu miesiąca
iaziaz
Postów 2784
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe wymaga po prostu wiecej czasu!
adamadam
Postów 678
Data rejestracji 05.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można sie dogadac co do wysyłki i zapłaty- i niech wtedy dopłaci
iaziaz
Postów 2784
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dam rady tego wyslac ze wzgledu na rozmiary
pawel1615
Postów 1758
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiec niech Ci zwróci prowizje i wystawisz drugi raz
Gość: spin
7 lutego maja umowe podpisac
ale Allegro zglosilo sprawe do Ministerstwa Finansow, prawnicy wypowiadaja sie przeciw temu i GIODO ma zastrzezenia takze sprawa rozwojowa - wczoraj na wp pisali
Gość: anja3107
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nigdzie w profilu nie mogę znaleźć tego info
Allegro -> Moje allegro -> Moje konto -> (po lewej stronie na dole) PAYBACK -> Informacje i ustawienia
I tutaj jeśli do konta allegro masz przypisaną kartę payback to wyświetlą się ostatnie cyfry numeru karty
Tylko jedna karta payback może być przypisana do jednego konta allegro.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek, dziękuję, ale robiłam juz tak i nic to nie daje.
aneti
Postów 1002
Data rejestracji 26.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo trafisz na szlak, albo szlak trafi ciebie...
Cudeńka mojej sister fb http://tiny.pl/h2g4c
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
list przynosi lub nie listonosz, a paczkę paczkowy. U mnie jak duży list to zostawiają awizo, a paczkę paczkowy zawsze donosi, bo on chyba ma kasę od dostarczonych przesyłek.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: katatarzynaX
możliwość korzystania z SAMOAKTUALIZUJ¡CEJ się galerii sprzedawanych przedmiotów, teraz 3 miesiące za darmo na próbę, sama korzystam i dlatego też polecam innym, warto, bo zwiększa sprzedaż
http://vstar.pl/aplon/g9v26
cayenne
Postów 185
Data rejestracji 24.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkie paczki można monitorować, listy nie zawsze.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na mojej poczcie można od stycznia monitorowac każdy list polecony.. na karteczkę nadania (nie wiem jak to się fachowo nazywa) przyklejają teraz naklejkę z całym numerem nadania.
cayenne
Postów 185
Data rejestracji 24.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta karteczka to numer nadawczy tzw erka.
Pzdr
pioge7
Postów 8180
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
adamadam
Postów 678
Data rejestracji 05.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i milczy