Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ivisia
pioge7
Postów 8180
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
jeśli ktoś ma prosze o pw!
aka
Postów 1814
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam kod na 500 pkt za zakupy min 100 zł chcesz? nie działa mi pw
pioge7
Postów 8180
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
może być dzięki wyślij na @: pioge7@wp.pl
aka
Postów 1814
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poszło
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
Gość: dianek
zbliżone do allegro, ale darmowe
i mało kto co kupuje bo ruch marny
no i na allegro trudniej o oszustwa i ceny znacznie wyższe się osiąga
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, ale problem w tym, ze nie mogę handlować na allegro...
jest jeszcze tablica.pl ale nie wiem dokładnie na jakich zasadach działa
ciuchy i kosmetyki dobrze schodzą również na szafa.pl i pochodnych
innych portali nie znam za bardzo...
dnr
Postów 72
Data rejestracji 12.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z danych wynika że mają około 2.5mln aukcji, osobiście nie posiadam tam jeszcze konta.
Gość: aneczka155
Co ja mam teraz zrobić?Pożegnać się z kasą?Co prawda było to tylko 50 zł, ale dla mnie to dużo..
zdolnabestia
Postów 5143
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Na szybko wpadłam na allegro i wylicytowałam w ostatnich minutach klaser ze znaczkami za dobrą cenę, a teraz patrzę, a sprzedawca ma tylko jedną formę płatności Przez PayU. Nawet nie wiem co to jest... Chciałabym mu zrobić zwykły przelew na konto. Jego numer konta przyszedł mi zresztą po zakończeniu aukcji. Myślicie, że mogę mu po prostu przelać kasę na konto, skoro nie podał takiej opcji? Wolę się doedukować zanim do niego napiszę.
krseta
Postów 843
Data rejestracji 29.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak się niedawno przejechałem..... odzyskasz od allegro. Warunek zgłoszenie na policję sprawy.
jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi.
jeśli to było ponad 50zł, to Allegro zwróci ci pieniążki
tutaj masz wszystkie szczegóły: http://allegro.pl...cation/pok/index.php
(w skrócie - piszesz do allegro, idziesz na policje, zgłaszasz sprawę, trwa to ok. 20 min, dostajesz karteczkę, wysyłasz skan do allegro, w ciągu 30 dni dostajesz kasę na konto)
PayU to wygodne i bezpieczne płatności allegro
jeśli masz konto internetowe w jakimś popularnym banku (np. mbank) to płacąc przez transfer kupujący w ciągu kilku minut dostaje twoje pieniądze i może wysyłać towar
robi się to tak że w zakładce kupione klikasz obok kupionego przedmiotu na płacę, wypełniasz co tam chcesz(adresy, telefony, wiadomość do kupującego), wybierasz jak chcesz zapłacić (np. mTransfer jeśli masz konto w mBanku) i klikasz dalej, zostaniesz przeniesiona na stronę swojego banku, korzystasz z bezpiecznego logowania i dokonujesz przelewu, po kilku minutach (no, czasem kilku godzinach jak się cos całkiem zatnie) kupujący ma Twoje pieniądze na koncie allegro i wypłaca je sobie gdzie tam chce, a tobie wysyła towar
jak coś nie jasne to pisz na PW - postaram się wyjaśnić (ja ostatnio korzystam tylko z PayU, bo to bezpieczniejsze i szybsze od zwykłego przelewu)
pawel1615
Postów 1758
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, tylko terminów pilnuj, bo przepadnie
zdolnabestia
Postów 5143
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
To wpadłam po uszy, bo w ogóle nie mam konta. Od kilku lat mieszkam za granicą, a gdy kupuję sobie coś czasem na allegro, mój tata bierze kasę, jaką zostawiłam w szafce i idzie zrobić przelew. Chyba nie dam rady zalogować się do szafki tak, żeby sprzedający miał kasę po kilku minutach
Wysłałam mu wiadomość, może zgodzi się na zwykły przelew, a jak nie, to będę pytać po znajomych z tą opcją i wtedy ktoś za mnie zapłaci, a mój tata mu przeleje szafkowe.
oj bez konta to faktycznie PayU odpada
przypadkiem nie wpłacaj nigdy przez pocztę polską na konto payU - bo pieniądze będą szły i szły...
Gość: aneczka155
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz