Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
Gość: somberprincess
Zapraszam na PW po link.
olunka
Postów 7736
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: helatkoX
tzn ktoś mnie zapytał , czy wyślę ten przedmiot za granicę i jak mi zapłacić. Mam wiele obaw i kompletnie nie wiem jak w takim przypadku odebrać pieniądze.
Może ktoś miał podobną sytuację? Bo generalnie to wysłać mogę za granicę ale nie wiem jak taka osoba ma mi zapłacić.
Gość: tato999
cała masa bluz i ciuchów Lee az 2 sztuki
Gość: asiasia
Może zapłacić na twoje konto bankowe, przynajmniej ja tak zawsze robię, zadzwoń sobie na infolinie swojego banku i zapytaj o SWIFT i IBAN, ewentualnie zapytaj co potrzebujesz podać osobie która ma ci przesłać przelew z zagranicy. No i oczywiscie sprawdź koszt wysyłki do danego kraju gdyż wiadomo że bedzie wyższy niz w Polsce
Gość: asiasia
Mam na mysli koszt wysyłki przedmiotu, tak dla jasności.
agusiac87
Postów 1790
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopóki nie ujrzysz pieniędzy na Twoim koncie nie wysyłaj towaru, jeżeli to jakiś sprzęt elektroniczny i prosili CIę o wysyłkę do Nigerii to uważaj bo to nigeryjskie oszustwo i wielu ludzi dało się nabrać, bo wysyłają podrobione potwierdzenia przelewu.
toka
Postów 3077
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rafi323raf
Postów 2370
Data rejestracji 28.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak masz na koncie allegro to możesz wysłać Tam już są Twoje
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprawdź w zakładce płace z allegro wpłaty od kupujących i zobacz czy jest ta wpłata. Jesli jest to spokojnie możesz wysyłać towar, bo pieniądze na pewno będą przeksięgowane na Twoje konto, jeśli w zakładce wpłaty od kupujących nie ma żadnej informacji to nie wysyłaj.
toka
Postów 3077
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7282
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprawdz jakie masz ustawienia, możesz miec ustawione, że dopiero powyżej 50 zł jest przeksięgowanie na twoim koncie, ja zazwyczaj dostaje kasę następnego dnia po dokonaniu wpłaty przez płace z allegro
toka
Postów 3077
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zwykle bez problemu dostawałam kase a teraz trwa to bardzo długo a jest to duzo wiecej niz 50zł
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystawiłam aukcję i przedmiot kupił ktoś zza granicy... niestety nie zaznaczałam opcji zgadzam się na wysłanie przedmiotu zza granicę, nie wiem jakim cudem ktoś mógł wygrac aukcję, ale ok.
Powiedzcie, jest jeszcze taka opcja? Czy teraz na moich aukcjach może licytowac każdy z całego świata?
zaczytana-pola
Postów 11321
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że to ta osoba powinna nie kupować.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
zaczekaj co napisze. U nas raz kupiła osoba z adresem zagranicznym pomimo że nie miałam takiej opcji, a ta osoba podała adres do wysyłki w Polsce, więc różnie może być.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
aerdna
Postów 5185
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam taką samą sytuację. Ktoś kupił na prezent i podał adres w Polsce i prośbę by nie wysyłaś faktury itp z ceną
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli poda, to NIE wysyłaj paczki!!!!