Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rafi323raf
Postów 2370
Data rejestracji 28.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jedna wystawiona ponownie normalnie się pokazała
masza
Postów 7423
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdzie nie zaznaczałam , ze zgadzam się na wysyłkę za granicę......
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
masza
Postów 7423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aa to poczekam jeszcze, moze martwię się na zapas dzieki Monia za odzew
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
masza
Postów 7423
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mam nadzieję, ze się dogadam z kupującym
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
anus
Postów 1979
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
w sumie problemy z wystawianiem mam już od około 1,5 m-ca, odkąd zrobili zmiany, ale dziś to już jakaś totalna masakra
czy ktoś też tak ma, czy tylko ja? albo może to wina mojego kompa, nie wiem już sama
Everything that kills me makes me feel alive...
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
jomajd86
Postów 2387
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to nie jest tak, że trzeba zaznaczyć w aukcji, że zgadza się na wysyłkę za granicę?
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: moonfairy
Gość: moonfairy
Gość: eguleta
zaznaczysz ze zgadzasz sie na wysyłke za granice to musisz to zrobic a jesli nie ma takiej informacji to mozesz odmowic ale lepiej jak napiszesz do allegro i zapytasz ich to bedzie najpewniejsze
netka2000
Postów 686
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 20
Pytanie: konto ma być widoczne w opisie aukcji, w zawiadomieniu o wygranej aukcji czy w Płacę z Allegro (to akurat odradzam).
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sorki... Chwilowo nieaktualne, ale dzięki za porady...
slavek
Postów 1714
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masza jak już się dowiesz to napisz nam tu bo zainteresowała mnie ta kwestia
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: friq
Nie masz takiego obowiązku wysyłać za granicę jeżeli tego nie zaznaczyłaś Nawet się nie pytajcie Allegro bo to trochę błazenada, on przed kupnem powinien Cię powiadomić skąd jest i czy jest możliwość wysyłki za granicę No chyba, że chcesz wysłać niech Ci kasę wpłaci ile kosztuje przesyłka i ok. A jak nie to robisz zwrot prowizji kiedy Ci tam pasuje i sprawa zakończona.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziwna sprawa