Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wall.e
To zmieńcie tytuł wątku na ,,Problemy i pytania do Allegro'' Bo sama nazwa ,,ALLEGRO.PL''kojarzy mi się z KUPNEM-SPRZEDAŻ¡ . I dlatego tutaj zaglądam .
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
kadett33
Postów 1892
Data rejestracji 15.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W moje allegro dajesz moja sprzedaż potem centrum sporów i tu masz do wyboru co chcesz ale najlepiej na początek daj zwrot prowizji i znajdz osobe od której chcesz aby ci zapłaciła i daj formularz zwortu. I po wysłaniu kupujący musi odpowiedzieć na tego maila i zapłacić a jak nie to mozesz się domagać zwrotu kosztu za aukcje.
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
dziękuję, ja go już upomniałam w zwykłym mailu, ale nawet nie odpisał a odczytał bo mam potwierdzenie
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
później wystawiłam inną, normalnie, bo to nowa aukcja i pokazała się w sprzedaży.
Dlaczego nie mam tamtych? maila informującego o wystawieniu też nie
rafi323raf
Postów 2370
Data rejestracji 28.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasy nie zabrało, w 'sprzedaży' nie mam, wrrr
i już 3 raz tak, a wcześniej wszystko dobrze było
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szlag mnie trafił, bo wystawiło 2x, miałam po 3 aukcje tego samego przedmiotu, a jak usunęłam, to wszystkie
wystawiłam ponownie, i jedna aukcja jest, a pozostałych 2 nie ma masakra
i tylko jestem z kasą do tyłu ;/
wrrrr
wrrrrrr
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
:(
Gość: karo108
pisz do allegro przez formularz, najlepiej odrazu moich aukcji kiedyś nie pokazywało w ogóle na stronce, miałam je jedynie u siebie w panelu, jak zaczęłam z nimi konwersować - naprawili
powodzenia
Gość: l0ginka
Nawet nie podziękowała
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to już widzę moich 5 takich samych aukcji wrrr
tylko u mnie żadnego śladu po niej nie ma, u Ciebie też tak było?
Ani maila, ani w panelu, nic:p
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy w przypadku zakończenia aukcji przed czasem coś zwracają? za wystawienie, albo za miniaturki itd?
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gość: silesia25
asiam
Postów 3655
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
nic nie zwracaja
uwazajcie jeżeli kończycie przed czasem bo jak będą licytujący i nie podacie konkretnego powodu zakończenie aukcji np.przedmiot uległ zniszczeniu to można dostać pkt karne.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
rafi323raf
Postów 2370
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co prawda zeżarło ze 1 zł, ale nie chce mi się reklamacji pisać:p
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrr... zeżarło mi jedynie ok 10 zł za wystawienie tamto i ponowne, kasy nie zwracają ;/
no proszę... wystawiałam rzeczy ok 21:45 a mail przyszedł 00:30
żeby ich pogięło ;/
ceny za wystawienie normalne, nie widzę jakiejś promocji ;/
ziolko
Postów 10245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy pojedyńczym jakoś tego nie było