Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dante84
Postów 177
Data rejestracji 29.08.2018
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pawelec777
Postów 2
Data rejestracji 18.11.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dante84
Postów 177
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ktoś zgarnął główną? U mnie znowu wielkie nic :-( pozdrawiam
sysha
Postów 9
Data rejestracji 06.07.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Activee56
Postów 3
Data rejestracji 16.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kocurro21
Postów 60
Data rejestracji 12.01.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Activee56] Dostałam wiadomość o wygranej 6.12. Napisali mi, że czas na wysyłkę to 50 dni, ale jeśli wszyscy wygrani wyślą wcześniej potrzebne dane to wyślą wcześniej więc czekamy. Swoją drogą sama czekałam do ostatniej chwili z podaniem danych, bo byłam jakoś mocno nieufna. Mam nadzieję, że jednak wszystko jest legit
Activee56
Postów 3
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odpisali, że dostali informację, że przesyłki zostały nadane. A u mnie cisza… Mam nadzieję, że to się jakoś rozwiąże, nie chciałabym żeby przeleciało mi przed nosem 500 zł
kocurro21]
kocurro21
Postów 60
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
zamowienia-pl@edenred.com, wiec mogłaś przeoczyć.. może do nich napisz na tego maila zamowienia... ??
3 mam kciuki! daj znać jak dojdzie
Activee56][quote=Jak miło - dziękuję! Ja właśnie nic nie dostałam jeszcze (a minęło już 50 dni od powiadomienia o wygranej). Napisałam do nich maila,odpisali, że dostali informację, że przesyłki zostały nadane. A u mnie cisza… Mam nadzieję, że to się jakoś rozwiąże, nie chciałabym żeby przeleciało mi przed nosem 500 zł
kocurro21]
Activee56
Postów 3
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy wysyłałaś im ten podpisany dokument? Nie rozumiem czy powinnam go odesłać w momencie otrzymania zamówienia czy w momencie ewentualnej reklamacji
kocurro21][quote=Najpierw rzeczywiście jest mail, ale juz bezpośrednio od Edenred, ze wysyłają kuriera z Fedexu, do mnie dostarła po tym mailu następnego dnia. Poczekaj jeszcze kilka dni, ale sprawdź dokładnie maila, może w spamie - mail od zamowienia-pl@edenred.com, wiec mogłaś przeoczyć.. może do nich napisz na tego maila zamowienia... ??
Activee56][quote=Jak miło - dziękuję! Ja właśnie nic nie dostałam jeszcze (a minęło już 50 dni od powiadomienia o wygranej). Napisałam do nich maila,odpisali, że dostali informację, że przesyłki zostały nadane. A u mnie cisza… Mam nadzieję, że to się jakoś rozwiąże, nie chciałabym żeby przeleciało mi przed nosem 500 zł
kocurro21]
kocurro21
Postów 60
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Cieszę się, że w końcu dostałaś
Activee56][quote=Paczka właśnie doszła! Czy wysyłałaś im ten podpisany dokument? Nie rozumiem czy powinnam go odesłać w momencie otrzymania zamówienia czy w momencie ewentualnej reklamacji
kocurro21][quote=Najpierw rzeczywiście jest mail, ale juz bezpośrednio od Edenred, ze wysyłają kuriera z Fedexu, do mnie dostarła po tym mailu następnego dnia. Poczekaj jeszcze kilka dni, ale sprawdź dokładnie maila, może w spamie - mail od zamowienia-pl@edenred.com, wiec mogłaś przeoczyć.. może do nich napisz na tego maila zamowienia... ??
kocurro21]
kubabogdan
Postów 103
Data rejestracji 05.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Konkurs maszwybor
rooney
Postów 323
Data rejestracji 16.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Andrzejdupa
Postów 10
Data rejestracji 05.03.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo czy może wie ktoś kiedy będą przyznawane?
dante84
Postów 177
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Andrzejdupa
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi odpisali że konkurs zakończył się 28.02 i że w przeciągu 10 dni zwycięscy zostaną poinformowani.
Nic nie wspominali że 10 dni roboczych ...
Ktoś coś nowego wie?:)
kocurro21
Postów 60
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
dante84
Postów 177
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Andrzejdupa
Postów 10
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps.vouchery poszły na maila...a ja maila podałem tam takiego że teraz hasła przypomnieć. Sobie nie mogę więc chyba po voucherku:///
dante84
Postów 177
Punkty karne 1
Konkursy dodane