Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika venix

venix

#6455751 Napisano: 24.01.2018 07:33:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
biokoo napisał(a):

Co robicie z tymi wszystkimi towarami których macie w nadmiarze, które kupujecie na konkursy? Rozdajecie gdzieś ? Mówię o słodyczach, proszkach itp.

Domy dla bezdomnych, samotnych matek itp.traktowane są po macoszemu , więc tam zawsze się wsparcie przyda . 
A czasami ciężko się czegoś pozbyć . emotka Lekką ręką rozdawałam wśród znajomych piwa z przedświątecznych konkursów / loterii i co wygrałam ? Skrzynkę piwa emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

venix

#6454744 Napisano: 20.01.2018 13:12:23 w Wkurza mnie...
babariba napisał(a):

-Violka-

My mamy owczarka francuskiego, adoptowanego na dobre i złe. Staruszka już schorowanego, ale pogorszyło się dopiero na początku grudnia, więc walczymy miesiąc z okładem. Dostosowaliśmy karmę i leki, rany goimy plastrami z miodem manuka, zamówiłam specjalny eksperymentalny żel przyspieszający regenerację tkanek. Pies ma wolę życia, więc nie bierzemy na razie pod uwagę tego, że to my się pierwsi poddamy. 
A to moje siedem nieszczęść:

Słodki emotka  
Znałam pieska , który miał wózek i nawet biegał emotka  P owodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

venix

#6454737 Napisano: 20.01.2018 12:52:38 w Wkurza mnie...
babariba napisał(a):

-Violka-
jesteśmy cały czas w kontakcie z weterynarzem, który twierdzi, że walka ma jeszcze sens  - więc walczymy

Myśmy zmieniali weterynarza . Właśnie ta druga miała zapał , by go ratować i ciągle nowe pomysły.  Ze względu na gabaryty psa - owczarek niemiecki - większością spraw zajmował się mąż , więc ja byłam jakby z boku , co pozwoliło zachować choć trochę dystansu.  Nie udało się,  pies wymęczony  wielomiesiecznym leczeniem już nawet nie miał siły się chować, czy gniewać . I bardzo cierpiał. W tym roku minie 2 lata , a myśmy jeszcze nie zdecydowali się na nowego psa. 
Nie mówię, że robisz źle, nie znam sytuacji . Piszę o swojej , bo z perspektywy czasu wyraźnie widzę , że miłość zaślepia  Wyświetl w wątku >>

venix

#6454730 Napisano: 20.01.2018 12:31:33 w Wkurza mnie...
babariba napisał(a):

Dzięki za rady - udało się tak załatwić, że mąż dziś pojedzie.
I mam nadzieję, że wózek pomoże choć trochę.
Ale trzymajcie za nas kciuki - bo przede mną trudny moment dostrzeżenia momentu, kiedy pomoc ukochanemu zwierzakowi będzie już tylko naszym głupim egoizmem... A już wiem, że ta chwila przed nami - tylko staramy się jakoś ją odwlec, choć o miesiąc, tydzień...

U mnie w domu mąż tak walczył o psa. Nie potrafił odpuścić, musiało skończyć się to awanturą.  I to nie dlatego , że pożałowałam kasy, czy mi nie zależało.  
Psa już nic nie boli,  został w naszej pamięci .
Nawet w miłości , w emocjach trzeba zachować odrobinę rozsądku.  "Egoizm" - kluczowe słowo. 
Dziś mąż przyznaje mi rację. 
  Wyświetl w wątku >>

venix

#6454603 Napisano: 19.01.2018 18:46:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
blender NAV Tesco emotka   Wyświetl w wątku >>

venix

#6454212 Napisano: 19.01.2018 08:15:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

Mam jeszcze takie pytanie, bo nigdy mnie to nie dotyczyło, ale może kiedyś będzie. Jak się jest tzw laureatem rezerwowym, to rozumiem, że info o wygranej dostaje się dłuugo po zakończeniu konkursu (no bo muszą poinformować tych pierwszych zwycięzców, później oni odsyłają paragony czy coś i nie przechodzą poprawnie weryfikacji, potem mogą się odwoływać itp.) - no i pytanie brzmi - JAK DŁUGO? Bo zazwyczaj po rozwiązaniu konkursu, gdzie nic nie wygrałam wywalam paragony. A wtedy, gdyby ktoś to mnie zadzwonił, to bym się nieźle wściekła emotka   Trzymacie paragony nawet miesiąc po? W ogóle często się zdarza wygrać coś z rezerwy? Czy to raczej mało możliwe? 

W regulaminie pisze kiedy jest ostateczne zakończenie konkursu. Zanotuj np. na paragonie , czy jaki tam masz system notatek i przed upływem tej daty nie wyrzucaj . W luksji też pisało , że będzie dodatkowe losowanie w styczniu. W przypadku tak długich terminów warto paragony dodatkowo kserować , bo wyblakną .  Wyświetl w wątku >>
2 rudawka, andii 0

venix

#6453847 Napisano: 18.01.2018 10:50:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
slonecznik1309 napisał(a):

u znajomej xbox z coca coli od smolara - więcej nic nie wiem

dpd  Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

venix

#6453127 Napisano: 16.01.2018 16:57:32 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

Zniknal kolor z. Luksji dzis dotarly kosmetyki a co z kartami jak wygralam na ten sam numer tez dojdzie?

Nie było ograniczenia na dodatkowe . Ja na 10 zgłoszeń mam 4 kosmetyki i 2 karty, wysyłałam  tylko na siebie .  Mam nadzieje, że to nie pomyłka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6451019 Napisano: 10.01.2018 12:11:44 w Czy informują/ informowali?
Kozunia1982 napisał(a):

Okocim we Freshmarket (smolar), czy ma ktoś jakieś info z tego konkursu? 

Wczoraj sms za etap przedostatni  Wyświetl w wątku >>

venix

#6450135 Napisano: 08.01.2018 14:07:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

petunija1 napisał(a):

glena napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Ktoś wygrał za zgłoszenie mailem z ASTRY bon lub produkty?
Bez podawania w mailu oczywiście telefonu... emotka

W informują z 5 stycznia było info o mailach z astry, ale nie wiem, czy bony czy produkty

Wiem,że jedna osoba na forum pochwaliła się wygranymi głośnikami i tylko tyle...

jest też wpis w MDW o słuchawkach i w INFORMUJĄ o bonie (w informują chyba 3 osoby 5 pisały, że ASTRA dzwoni/wysyła maile) - no i dzisiaj dalej dzwonią

I ja mam słuchawki.  Odpowiedź wysłałam @ , podałam nr tel. , poinformowali mnie @ w zeszły pt  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6447432 Napisano: 31.12.2017 20:59:56 w Giełda Kodów ; )
Ma ktoś jeszcze zbędny  kod lays ? Brakuje mi do pary  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6447310 Napisano: 31.12.2017 11:45:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ale człowieka wciągają te konkursy dziś zrobiłam maraton po trzech stacjach benzynowych haha i to nie po benzynę
BP, ORLEN i Circle haha

a co jest na BP? emotka

Pringles 
https://www.e-kon...bp.html#.Wki_G3TdjqA Wyświetl w wątku >>

venix

#6446723 Napisano: 29.12.2017 10:52:55 w Intermarche
delvitto napisał(a):

przedwczoraj mam nie odebrane z prywatnego, i wiem że to z Milki, bo nic więcej tam nie miałam ze zgłoszeń. Wczoraj czekałam aż oddzwonią, i nic;( do tej pory cisza. Wg regulaminu powinni dzwonić 5 razy. Jest jeszcze nadzieja? Też czeka ktoś na nieodebrane?

Oddzwonią. Pewnie są na wolnym.  Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

venix

#6446686 Napisano: 29.12.2017 10:10:40 w Intermarche
Obojętnie.  Ja wysyłam raz tak, raz tak i nagrody zawsze przychodzą  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6446650 Napisano: 29.12.2017 08:06:07 w Paragony na trwające konkursy
Gdyby ktoś potrzebował paragon z tesco 8xtyskie , to do 15 proszę o inf . Dziś pojadę . Cena 10 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6446538 Napisano: 28.12.2017 20:26:57 w Czy informują/ informowali?
loteryjki napisał(a):

Czy Smolar z Abc Cola z ostatnich 10 dni coś informował?

na forum nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

venix

#6446536 Napisano: 28.12.2017 20:25:41 w Czy informują/ informowali?
tadziowa napisał(a):

A czy Kamis Intermarche informował już z pierwszych dni zwycięzców desek?

nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6446535 Napisano: 28.12.2017 20:24:32 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

smolar żywiec loteria na stacji cisza?

cisza przed burzą. Pewnie urlopują się emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

venix

#6446533 Napisano: 28.12.2017 20:23:13 w Pomocy!!!!
kumulacja napisał(a):

Mam paragon z Media Markt. Chciałam go zarejestrować do loterii, ale ...
nie ma na nim numeru transakcji! I co ja mam wpisać??? Numeru paragonu
czy numery systemowego nie przyjmują (odrzut z automatu).

media expert ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6446517 Napisano: 28.12.2017 20:04:44 w Gratulacje! Dla wygranych!
julia1264 / FBilona
Gratuluję wypasionego auta ! emotka
Teraz możesz podsumować rok ! emotka Wyświetl w wątku >>