Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika venix

venix

#6535717 Napisano: 07.10.2018 20:52:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tytomaszszczescie napisał(a):

te bramki też mnie wykończą

Mam to samo emotka
Jedyny plus u mnie taki, że mąż , który jeżeli chce moczyć d. w spa, to od czasu do czasu musi jechać na bramkowe zakupy, dziś podziękował mi, że płatki może kupować na jeden paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6535070 Napisano: 05.10.2018 08:12:35 w NA CO CZEKAMY?
10.10 - Konkurs "Nagrody na okrągło!" Carrefour - były smsy Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6534914 Napisano: 04.10.2018 16:04:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Desperados 100 @ z rana i teraz ZEG Velvet c4 . Oby dał coś więcej niż poprzednim razem  emotka Wyświetl w wątku >>

venix

#6533872 Napisano: 02.10.2018 05:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

dostalam dzisiaj sms z wedel carrefour radosc wygrywania by do 5.10.2018 wyslac paragon mmsem - też tak macie? Każde zgłoszenie weryfikuja?

Dopłać jeszcze do tego że już wydałaś 20zl na cukierki, które Ci nie są potrzebne. Śmoeszna agencja to organizuje.

Co masz dopłacać? Trzeba wysłać MMS. To chyba niewiele, by eliminować oszustów ? Dla mnie jest śmiesznych 15 laureatów na liście na 100 nagród w loteriach, a i w przybliżeniu tak bywało.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

venix

#6533518 Napisano: 01.10.2018 11:15:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

a wysyłał już ktoś zgłoszenie na ferrero - nr kasy mój jest długi i całość nie wchodzi w to pole emotka

U mnie to samo. Nie wpisałam ostatniej liczby , bo się nie zmieściła.  To ich błąd, ale w razie W , to my ryzykujemy.  Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

venix

#6532964 Napisano: 28.09.2018 22:08:08 w Pomocy!!!!
agagaga napisał(a):

W końcu po paru latach brania udziału w konkursach udało mi się wygrać odkurzacz z konkursu "Nagrody wymiatają". Wczoraj odesłałam im paragon listem poleconym priorytetowym z potwierdzeniem odbioru. Niestety do teraz nie ma żadnej aktualizacji o statusie przesyłki. Skończyło się na nadanie w urzędzie i automatyczne "przesyłka w transporcie" o godzinie 15:00. A dzisiaj nic, zero. Nawet do lokalnego weru nie dotarła. Panie na poczcie powiedziały, że status zaktualizuje się dopiero jak przesyłka trafi do urzędu doręczenia. Zaczynam tracić nadzieję na pierwszą w życiu jak dla mnie dużą wygraną. Tyle radości a teraz smutek... Czy miał ktoś podobną sytuację z Pocztą? help

Czekaj spokojnie.  Wyświetl w wątku >>

venix

#6532835 Napisano: 28.09.2018 15:15:22 w Giełda Kodów ; )
Wybieram się do cinema city w weekend . Potrzebny mi kod drugi bilet gratis . Ma ktoś zbędny ? 
Jakieś promocyjne popcorny tez chętnie przygarnę ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6531374 Napisano: 24.09.2018 17:07:16 w Informują
https://www.e-kon...ki.html#.W6j8UoIwjqA
Fortis telefon
Polska Włochy 
601 ...  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6530914 Napisano: 22.09.2018 22:19:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

mam pytanie odnośnie Winiary, jak mam paragon z dzis, to lepiej wysłac do polnocy czy np jako jutro??? czy jest tu jakaś zasad w jakich godiznach najlepiej dodawać?

obojętnie Wyświetl w wątku >>

venix

#6530563 Napisano: 21.09.2018 13:36:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

chorzi85 napisał(a):

Cześć,

jestem tu nowy i dopiero zaczynam przygodę z konkursami.
Czy ktoś  z Was brał udział w konkursie Nivea wygraj dla domu?
Zgłoszenie wysłałem tydzień temu, a dzisiaj dostałem maila, że  zgłoszenie zostało przyjete.

Czy w praktyce oznacza to, że zgłoszenie jest ale nie wygrałem? Cze czekamy dalej na info?
I najwazniejsze: czy dostaliście już jakiegoś maila / SMS o wygranej w konkursie Nivea wygraj dla domu?

dzięki,
chorzi

Poważnie?  emotka

Przeczytales caly email??? Napisane masz 

Cyt: "Jesteś o krok od wygrania 10.000 zł na remont lub innych nagród, jednak pamiętaj, by zachować paragon! Zwycięzców poinformujemy mailowo już wkrótce."

Ktora czesc jest do wytłumaczenia??? 

Ale brzydka odpowiedź na ładne przywitanie. Na takim miłym forum emotka Wyświetl w wątku >>

venix

#6530535 Napisano: 21.09.2018 12:39:21 w SZUKAM....
Czy możemy spodziewać się niedługo  jakiegoś cyklicznego konkursu / loterii w sklepie ogrodniczym? Np OBI, Brico, LM , castorama.
Pojawiły się u mnie nowe rabatki do zagospodarowania,  a kupować bez konkursu , to jak wywalać pieniądze w błoto. emotka
Może ktoś wywróży dobre informacje ze swoich zapisków emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

venix

#6530345 Napisano: 20.09.2018 18:00:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurs bezpiecznej jazdy 
Fortis coca cola bp 
Sprzedam  emotka
https://www.e-kon...bp.html#.W6PD3YIwjqA Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6529839 Napisano: 19.09.2018 11:01:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew 500+ loteria bramkowa  Delma 
Wygrana z początku sierpnia  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6528874 Napisano: 16.09.2018 18:01:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

Czy ktoś wie kiedy zakończyła się loteria Magnat https://loteria.m...tfarby.pl/wez-udzial kończąca się dziś o północy?

Wczoraj godz +- 22 wysłałam zgłoszenie i wyświetliło się tradycyjne niestety. ..  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6528646 Napisano: 15.09.2018 10:53:41 w Czy informują/ informowali?
Jeanettka. napisał(a):

joasiunia napisał(a):

goldensight napisał(a):

Pudliszki z ITM już informowali?

podbijam pytanie emotka    Czy Afekt wszystko informuje terminowo, czy miewa opóźnienia? 

W jaki sposób oni będą informować?

Tak pisze w regulaminie: 
3.4. Komisja Konkursowa wyłoni najlepsze zdjęcia zamieszczone na Instagramie z hasztagiem#pudliszkiposmakujradosci i zawiadomi o wygranej Uczestnika, który je zamieściłprywatną wiadomością przekazując jednocześnie informację o sposobie dokonania rejestracji Uczestnika na stronie www.pudliszkiposmakujradosci.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6528266 Napisano: 14.09.2018 09:04:52 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

olunka napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

A co z loterią Lato jest przygodą - Schwarzkopf ? 
Bylo jakies info?

twierdzą,że 4.09 poszły maile

emotka  chyba nikt z forum sie nie chwalil wygrana 

nikt, ale takie jest info z agencji, czyli pozamiatane

Może się obudzą, jak im żadne paragony nie wpłyną  Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

venix

#6528262 Napisano: 14.09.2018 09:01:55 w Czy informują/ informowali?
helcia85 napisał(a):

A z loterii Payback oprócz samochodu informowali?

Jeszcze nie  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6528220 Napisano: 13.09.2018 22:16:17 w Dziś cieszę się z.....
moskala22 napisał(a):

Dziś po 1,5miesięcznym remoncie pożegnalam ekipę remotową - i choć kasy poszło w cholerę, i choć sprzątania i ogarniania wszytskiego mam teraz mnóstwo, to jednak efekty baaardzo mnie cieszą a jeszcze bardziej cieszy mnie fakt, że chlopcy w końcu mają swój pokój, a ja z mężem swoją sypialnię.

U mnie wreszcie się wynieśli z podwórka , zostawiając śliczną kostkę.  Wreszcie na kolędzie nie będzie "zadzieram kiece i lece "
emotka   Wyświetl w wątku >>

venix

#6528216 Napisano: 13.09.2018 22:12:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

-Violka- napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Ja miałam 3 zgłoszenia 1 paragonu

no co Ty? serio? i jak zamierzasz przejść przez weryfikację?

W tej loterii można było wysłać kilka zgłoszeń z jednym numerem paragonu jeśli był na nim zakup wielokrotny, czyli np. na kwotę 40 zł lub 60 zł. W tamtym roku weryfikowali m.in. takie paragony.

Właśnie taki miałam.  Kupiłam za 60 zł i wysłałam 3x . Takie właśnie  kwiatki emotka  

Może dlatego,bo chcą to zweryfikować, czy faktycznie tyle jest,skoro tyle zgłoszeń? Ja mam problem z tym regulaminem i nawet nie widzę, by była taka opcja z 1 nr i wieloma zgloszeniami, ale zakladam, że tak jak piszecie,bo doczytalyscie,mi na kompie nie wchodzi,a na telefonie ledwo.

§ 15Każdy uczestnik, który dokona w Okresie Sprzedaży Promocyjnej jednorazowego zakupu Produktów Promocyjnych na jednym Dowodzie Zakupu na kwotę stanowiącą wielokrotność 20 zł brutto, ma prawo do wysłania większej liczby SMS-ów i do wielokrotnej rejestracji na stronie internetowej, odpowiadającej liczbie wielokrotności zakupionej wartości Produktów Promocyjnych. Wysłanie większej liczby wiadomości SMS albo większej liczby rejestracji na stronie internetowej niż możliwość udokumentowania Dowodem Zakupu / Dowodami Zakupu skutkuje odebraniem prawa do nagrody.Zakupy z różnych Dowodów Zakupu nie sumują się i nie uprawniają do przesłania większej liczby SMS-ów ani do większej liczby rejestracji na stronie internetowej. Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

venix

#6528212 Napisano: 13.09.2018 22:04:17 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

A szybciej wywalić j wygrać lepsze emotka  

Kluczowe jest słówko "szybciej". Otóż realnie szybszy jest papier ścierny, niż kolejna wygrana. Cykl wydawniczy bowiem to przy sprzyjających wiatrach miesiąc, czyli cztery tygodnie (licząc od wysłania zgłoszenia konkursowego do otrzymania nagrody), a w standardzie trzy miechy. Dlatego nie jestem skłonny zgodzić się z przedmówcą. emotka

Po cenie regulaminowej można było się domyślić co to za sprzęt.  Dlatego nawet nie grałam.  Do wygrywania  słuchawek akurat mam szczęście (choć wiele rąk je sobie u mnie wyszarpuje emotka )  - poczekam na nastepne.  Wyświetl w wątku >>
0 0