Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika venix

venix

#6559106 Napisano: 26.12.2018 18:29:45 w Kupię...
Kupię 2-4 kody do cinema city  / multikina Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6558765 Napisano: 22.12.2018 13:28:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
larix napisał(a):

Mam pytanie - Cukier Królewski. Wczoraj i dziś strona nie przyjmuje zgłoszeń - mam komunikat: błąd 332 . Ma/miał ktoś coś takiego?

Dziś nie sprawdziałam , ale miałam tak któregoś dnia, wklepałam dane i wyskoczył błąd.  Ponowiłam  i znów błąd.  A na @ o dziwo inf o wygranej  emotka Wyświetl w wątku >>
1 larix 0

venix

#6558628 Napisano: 21.12.2018 17:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Jak kupiłam 2 x dwupaki z coca-coli z Biedronki to mogę zgłosić taki paragon? W regulaminie pisze, że wielopaki teżz, ale wolę się upewnić emotka

Skoro w regulaminie pisze ...  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6558503 Napisano: 21.12.2018 10:54:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Unique One 3x 100 zł.  
Nie pisze czy płatki , czy frosta . 
Obstawiam płatki.  Wygrane z pierwszych dni Wyświetl w wątku >>

venix

#6558404 Napisano: 20.12.2018 21:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
haima napisał(a):

Czy we Froście są rezerwy? Chodzi mi o nagrody dzienne 

Nie  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6558395 Napisano: 20.12.2018 20:38:46 w Wkurza mnie...
Promocja Leclerc . W upe niech sobie wsadzą 

Wyświetl w wątku >>

venix

#6557539 Napisano: 18.12.2018 08:42:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukunamuniu napisał(a):

mixik napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Byłam dzisiaj w ABC po M&M’s. Wszystko fajnie szkoda tylko, że po powrocie do domu obejrzałam paragon. Nie dość ze sklep mimo iż widnieje na liście sklepów ABC, ma nazwę na paragonie „delikatesy” i nazwisko właściciela, to jeszcze M&M’s podpisane sa tylko jako „cukierki”. Jest sens w ogóle brać udział na tak opisany paragon? emotka

Bierz. I przynajmnkej połowa tych dziwnych sklepów jest tak opisana, o produktach na paragonie nie wspomnę. Powodzenia 

Właśnie już drugi raz się spotkałam z czymś takim jeśli chodzi o ABC. Co więcej, na liście sklepów ABC jest tez inny sklep...który realnie ma szyld „Od A do Z”. Ale tam to nie wiem czy już ryzykować zakupy emotka
W każdym razie dzieki za odpowiedź! emotka

Ważne , że sklep jest u nich na liście . Gorzej w drugą stronę.  Zostawi taki dobie szyld ABC , a od lat nie współpracuje  Wyświetl w wątku >>

venix

#6557436 Napisano: 17.12.2018 18:48:47 w WC - rozmowy o wszystkim
ameryka napisał(a):

Macie też coś takiego że jak nic nie wygracie to nie kupujecie danego produktu przy okazji zakupów pokonkursowo-loteryjnych??

Jak tylko nie wygram to nadal kupuję, ale jeżeli z jakiegoś powodu czuję się oszukana , tj teraz np cukier królewski, gdzie nie wystarcza im zdjęcie produktu , to czuję niechęć do marki.  Wyświetl w wątku >>
1 ameryka 0

venix

#6557369 Napisano: 17.12.2018 16:39:08 w moje dzisiejsze wygrane :)

venix

#6557014 Napisano: 16.12.2018 12:39:43 w SZUKAM....
bezaczek7 napisał(a):

Przypomnijcie, prosze, na jakiego maila trzeba wyslac potwierdzenie otrzymania karty ferrero, czy trzeba tam podac jej numer, czy samo nazwisko? Co wy pisaliscie?

Na nr tel , z którego dostałam sms napisałam, że karta dotarła, imię nazwisko. I oczywiście ładnie podziękowałam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6557011 Napisano: 16.12.2018 12:37:41 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

bruce napisał(a):

margobb napisał(a):

Pomysłu na prezent świąteczny dla 15 latka... z moich obserwacji wynika, ze glownie interesuje się - spędzaniem czasu przed komputerem. Moze ktos mial podobny problem i wpadl na cos uniwersalnego. Z gory dziekuje emotka

A może coś z astronomii? Kalejdoskopy, lunety...? emotka  Moim zdaniem pasjonujące i mega rozwijające. emotka  Były tu do wygrania, może akurat ktoś chce sprzedać? emotka

Margo wiem z doświadczenia, że dla nich niemierzalną wartość dla graczy ma dobra myszka do komputera (wracaj uwagę na funkcjonalności, obciążniki, ilość przycisków i wielkość), zależy ile chcesz wydać ale za 250 zł kupisz taką już w miarę dobrą.

U mnie podobnie. Słuchawki dla gracza z mikrofonem zawsze mile widziane emotka   Wyświetl w wątku >>

venix

#6556904 Napisano: 15.12.2018 16:41:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

orientuje się ktoś czy z Frosty jest rezerwa ?? na 100, 200, 500zł ?? podobnie jak Hochland ?

10. W przypadku, gdy laureat nagrody przejdzie negatywnie weryfikację (nie spełni warunków uczestnictwa lub wydania Nagrody lub nie można się z nim skontaktować) traci prawo do nagrody, nagroda pozostaje do dyspozycji Organizatora, chyba, że Organizator zdecyduję się skorzystać z procedury, o której mowa w §6 ust.2, w stosunku do Nagród instant win, o których mowa w §5 ust.2 pkt a)-c). 

Czyli nie - tylko ew. dodatkowe bramki  Wyświetl w wątku >>
1 kamil17 0

venix

#6556878 Napisano: 15.12.2018 14:46:42 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

Wreszcie ktoś  dobrze poukładany emotka Wyświetl w wątku >>

venix

#6556828 Napisano: 15.12.2018 08:31:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Frosta 100 zł / 9 zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>

venix

#6556827 Napisano: 15.12.2018 08:27:55 w Paragony na trwające konkursy
Wedel Leclerc 15 zł + 5 polecony. 
Mam kilka 
EDIT: Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6556825 Napisano: 15.12.2018 08:00:25 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Wczoraj kupowałam Frostę w Auchan . 
Paluszki rybne niecałe 7 zł. Chickensy 8zl z groszami , szpinak ponad 3 zł . 
W Eleclerc były poprzeceniane filety z dorsza i łososia. 
Ale nie wiem , czy tylko w moich sklepach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6555905 Napisano: 12.12.2018 11:59:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Czy do Fortis Coca Cola C4, wysyłacie wszystkie paragony do weryfikacji? 

Tak też piszą w regulaminach  Wyświetl w wątku >>
0 0

venix

#6555364 Napisano: 10.12.2018 21:22:29 w WC - rozmowy o wszystkim
UlCiAh napisał(a):

Uwaga, będzie pytanie emotka

W jaki sposób przechowujecie paragony konkursowe?
Mam tu na myśli praktyki, które się u Was sprawdzają (organizacyjnie i pod kątem zachowania ich jakości)
Jakieś ciekawe sposoby w zakresie ich sortowania/dzielenia na konkursy? 
W konkursowym świecie jest ich sporo, dlatego też jestem ciekawa emotka  

Ktoś ma ochotę odpowiedzieć? 

Ja mam segregator. Każdy konkurs to osobna koszulka + kartka z najważniejszymi informacjami. O ile nie zostawię w słońcu to wszystko jest ok. Jeżeli mam kilka konkursów na paragonie , to kseruję go odpowiednią ilość razy i wtedy też, gdy np oryginał wyblaknie mam gdzieś ksero do podpięcia w razie W . Drugi segregator na zakończone i puszka z szymanowskiej na paragony dawno, dawno po terminie - na wszelki wypadek emotka Wyświetl w wątku >>

venix

#6555338 Napisano: 10.12.2018 19:54:14 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Brzydzę się sobą, że biorę udział w konkursach o du.perele, bo założyłam się z siostrą, która więcej konkursów w grudniu wygra i nie mam czasu na seks...
Jak już zagram o wszystkie książki, żele pod prysznic, płyty cd, lniane torby na zakupy i inne fajne nagrody, mąż śpi   emotka
Pocieszałam się, że u niej to samo, ale potem przypomniałam sobie, że ona nie ma męża  emotka

Ty uważaj,aby mąż sobie innej panny nie znalazł emotka Kolega mnie ostatnio uświadomił,że facet to potrzebuje tak ze 4 razy dziennie, a myśli o tych sprawach jeszcze częściej,O matko i córko!
Wkurza mnie,że w piątek zakupiłam sobie tabsy. Przyjeżdżam do domu i co tabsów nie mam w torebce emotka Przez weekend nie chciało mi się ruszać do Wrocka,a dziś zaszłam do tej apteki, pytam czy aby nie zostawiłam tam w piątek tabletek.Owszem,zostawiła pani na ladzie.Gdzie ja miałam głowę?!

O 4 razach to sobie marzy , gdy nie ma emotka . Gdyby miał pod ręką i musiał wyrobić taką normę, to szybko by zapadł na migreny  emotka Wyświetl w wątku >>

venix