Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale co do zarobkow I kosztow to zdecydowanie zycie w U.K. Jest znacznie latwiejsze. Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz wrocilam, ale juz po przejsciu kilku rozmow kwalifikacyjnych widze ze jednak wyjade na wyspy. Nawet w korpo na specjalistyczne stanowisko wymogi wogorowane, a zarobki jak dla kazdego. Te same korpo tyle ze na zachodnim rynku na to samo stanowisko, wymogi minimalne a kasa bardzo atrakcyjna... Dlatego nie dziwie sie ze mlodzi po studiach wyjezdzaja. Tymbardziej jak widze jak piszecie ze stolarz przyuczany do zawodu na reke zarabia 3500zl, to rece opadaja. Tyle zarabia uprawniony geodeta czy inzynier w Krakowie. A odpowiedzialnosc Ogromna przy tych zawodach. I nie piszcie ze Polacy to tak wyjezdzaja tylko tylki podcierac na zachodzie, bo pracuje tam masa ludzi wyksztalconych, na stanowiskach zgodnych z ich wyksztalceniem za godne pieniadze (z moje go roku przynajmniej 50% osob wyjechala).
A co do starych mebli to ja w moim mieszkaniu mam meble po tacie I obu Babciach. Duza czesc z nich przedwojenna, z litego drewna (a nie z przemielonych wiorkow, zalanych klejem i oklejonych najmodniejsza okleina)( jedyny nowy mebel to stolik z IKEA). Od zawsze mi sie podobaly, wedrowaly z moja rodzina po calej Polsce, I jak mi przyjdzie sie wypriwadzic nawet za granice to tez ich tu nie zostawie, zabiore ze soba. Jakosc nigdy sie nie nudzi;) w ogole w kwestii mebli to moja krolowa jest Joanna Glogaza ktora pomimo dobrych zarobkow, wlasnej firmy nie wstydzie sie zabierac (I mowic o tym) mebli spod smietnika. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kod do tych kin (w opisie nie wyswietla wszystkich):
> Arkadia Warszawa > Mokotów Warszawa
> Silesia Katowice
> Bonarka Kraków
> Manufaktura Łódź
> Kinepolis Poznań
> Wroclavia Wrocław Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziekuje za odpowiedz petarda Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A drugie pytanie do krakusow. W ktorej zabce nie bede robic problemow z wykorzystaniem bonow (waznych ). W jednej jak bylam obslugiwala mnie jakas studentka ktora popatrzyla na mnie jak na kosmite gdy chcialam placic bonami... a w ogole jest jakas instrukcja obslugi tych bonow? Kiedys pamietam jakas afere ze ekspedienci dezaktywowali bony przypadkowo, ale nie pamietam czy to byla zabka.... Wyświetl w wątku >>