Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No po prostu w tym budlu zaskocz tylko tego brakowało Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry. Ja już przebolałam ten bilet. Zmarnuje się i tyle. Żal mi nerwów na to Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
faaajne hasełko Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super Co prawda oddaje go za darmo, ale chlopak bedzie jechal z Krakowa więc, jakby go mieli nie wpuscic to bym sie chyba ze wstydu schowała Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze to ja zalamalam rece po tesco, bo nic mi sie tam nie udało ustrzelić (ale prawda jest taka ze nie pasi mi zbyt pytanie) to w c4 wpadl bonik Wiec ostatecznie nie moge narzekac Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie przede wszystkim nieuczciwość i to bez różnicy czy się gra na męża czy córkę, czy na 10 swoje konto. Ja swoja mamę zachęciłam do grania i gra, ale brata wołami nie mogę zagonić, bo "jego czas jest więcej wart, niż marnowanie go na potencjalne nagrody". Jak nie chce to jego sprawa...
a w Colgate nawet głupi ipod nie wpadł Może to różowa kwarantanna Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czekam Mi mail przyjdzie pewnie dzis w nocy Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie... Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez mi sie tak wydaje... Który list PP doszedł w 3dni??
a to jesli mailem to zmienia postać rzeczy i rzeczywiscie to rezerwa Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też tak jest. Ja maila spodziewam sie w śr w nocy - bo wtedy jest dostawa u mnie Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a skad rezerwa?
Czyli jednak już obdzwonili wszystkich i teraz rezerwa? I nikt sie do Dębicy nie przyznaje? No nic pozostaje mi wybrać sie na zakupy po praleczke - przynajmniej wybiorę sobie taką jaką chce Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane