Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo wlać jakiegoś olejku eterycznego np z drzewa herbacianego - ma właściwości bakterio i grzybobójcze....
ja już się wyleczyłam z wymiany starych, brzydkich, obdrapanych, działających urządzeń agd Mam odkurzacz co ma 30 lat i działa bez zarzutu, a w naprawie nie był nigdy Wiadomo nie ma różnych bajerów nawadniających, nawilżających, wyłapujących roztocza, leczniczych, zapobiegających ciąży itd ale swoją podstawową funkcję spełnia wzorowo A i mój kot czuje przed nim respekt (moja osoba nie ma takiej mocy ) więc jak chcę go przywołać do porządku wystarczy że zbliżę się do szafy gdzie przebywa potwór Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bruce Jeśli chodzi o gości to już pojechali, tzn została tylko ta jedna dziewczyna, poszli teraz na obiad (to akurat brat wiedzial i nie oczekiwał ode mnie, ze ja będę ich karmić i im gotować). A co do rozmowy o przyszłe takie sytuacje, to z moim bratem to jak walenie grochem o ścianę, nic nie dociera, to mieszkanie jest jego własnością - jak trzeba, a innym razem jest tylko gościem (nieraz przez telefon słyszę jak mówi, że póki co mieszka u siostry...). Wkurza mnie że traktuje mieszkanie jak hotel z pełną obsługą a mnie jak służącą.
lolka182 pewnie masz racje i wcześniej czy później będę musiała się za to zabrać... i o ile po bracie się takiego zachowania nie spodziewam, to jednak jak spotka na swojej drodze kobietę z którą będzie chciał się związać na stałę to już nie będę mogłą tego powiedzieć... co prawda mój brat jest baaaaardzo podobny do mojego ojca więc wątpię by w jakimkolwiek stopniu stał się pantoflarzem to jednak nigdy nie wiadomo...
Póki co wiem że w listopadzie znów wyjeżdża za granicę, ja ogólnie też planuję wyjazd tylko Brexit trochę pokrzyżówał mi plany...
Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do oliwek to zatykają pory te z parafiną (czyli większość jak np Johnson&Johnson), a Hipp czy jak pisze Kalisto z Rossmana mają w składzie naturalne oleje. O Oleju kokosowym zamiast oliwki też słyszałam, tak samo olej ze słodkich migdałów - jako naturalne oleje sprawdzają się fantastycznie.
chyba masz rację kupię kartę podarunkową do Rossmana - niech mama sama wybierze jakie kosmetyki chce kupić a tort ozdobię jakąś czapeczką i bucikami.
Defed ale z tego co ostatnio czytałam coraz więcej badań potwierdza, że zbyt duża sterylność wobec niemowlaków wcale nie jest wskazana, bo przyczynia się do powstawania alergii, a ja nie będę tego tortu przecież budować na podłodze Zresztą jak mamie nie będzie się podobać to zawsze może ten tort potraktować jak kwiaty - czyli ozdoba na jakiśczas a potem wyrzucić
agniehaha89 rzeczywiście słyszałam, że taki miś jest genialny! Tylko nie wiem czy podpasuję z wyborem w gust rodziców/kolory w pokoju, a taki miś raczej będzie musiał leżeć na wierzchu i razić w oczy. Ale pomysł na prezent super Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mariola ja tez sie dowiedziałam dopiero w dniu zjazdy, jak juz trwał z 2 godz Co prawda na Śląsk nie wiem czy udałoby mi sie dostać (a raczej pózniej wydostać) to bym przynajmniej spróbowała... mogło byc fajnie
co do tego kto jest kto na zdjęciu to poznaje tylko pana z awatara. Co do dziewczyn miałam swoje typy (na podstawie tylko własnych wyobrażeń, bo żadnej nigdy nie widziałam ) ale legły w gruzach (przynajmniej do dwóch osob) odkąd Jankowska i Joan napisały gdzie stoją obie spudłowałam Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace