Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brat za to przy dieslu nie zabrał akumulatora i przy -25 nie ruszył - a miał w sobotę jechać do Włoch... no i nie pojechał ale akumulator ma już 11lat
można, ale w duże mrozy ciężko o takiego (przekonałam się w sobotę), dzwoniliśmy kilka razy i zawsze wszyscy z kablami byli zajęci. Od mojego mikrusa wielkiego vana się nie odpali, sąsiedzi na długim weekendzie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok ja dziś mam za dobry humor na ten wątek XD Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cel na 2017 jak u wszystkich: samochód , wycieczki do bliskich i dalekich (niekoniecznie ciepłych) krajów, SPA, sprzęt narciarski (może wreszcie zacznę jeździć) i rower górski (jak dotąd wygrywałam tylko miejskie i te fikuśne, a ja chce starego oldschoolowego górala w góry). Oczywiście bony, kasa i karty zawsze są mile widziane .
O.o i to jest moje marzenie na którym teraz się skupiam i na którą zbieram kasę z konkursów (i nie tylko). Napisz coś więcej o tych studiach
A wszystkim życzę po samochodzie i tego o czym marzą. Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i tak jak piszecie kredyt powinny brać ludzie odpowiedzialni i wiedzący, że jest to zobowiązanie ICH (a nie rodziny - bo zawsze można pożyczyć od nich kasę...) na najbliższe 20 czy 30 lat... Dlatego mnie osobiście irytowała też akcja ze słynnymi frankowiczami i pomocą państwa w spłacaniu kredytu... Jeśli się bierze kredyt w innej walucie to chyba się wie że kurs może się zmienić i że wiąże się to z ryzykiem szczególnie przy kredytach długoterminowych...
oj ja to z nam z pracy - co ja się napatrzyłam na takie kłótnie... Mamy takiego jednego klienta co cały czas się procesuje z bratem. Jak kiedyś byłam na rozgraniczeniu to normalnie się na siebie rzucili z pięściami i okładali się po twarzy i nie tylko - tak polała się krew... Powód sporu: niecały metr kwadratowy rowu (nikomu do niczego niepotrzebnego...) Po prostu żal... Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy bezprawnie żądają takich danych? Ostatecznie w regulaminie od początku było powiedziane co trzeba podać by otrzemać nagrodę... Więc jedynie co mnie zastanawia jak bardzo tego regulaminu się trzymają jeśli chodzi o małowartościowe nagrody Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.