Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A oprócz tego cieszę się z przyznanej wizy do Hameryki na 10 lat Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w necie ten kierunkowy to republika-vanuatu (nawet nie wiedziałabym gdzie to jest gdyby nie dopisek) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I z pięknego nieba się cieszę, przepiękne chmury dziś nad Krk przechodzą!
Takie poniedziałki to ja lubię! Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w Twojej sytuacji wydaje mi się, że najzdrowiej byłoby się wyprowadzić, albo przynajmniej zmienić pracę (masz już doświadczenie, więc chyba nie powinno być z tym problemu) - po prostu by nie spędzać 90% czasu z rodziną, a tak wychodzisz z domu od rodziny i idziesz do pracy - do rodziny. No i musisz się zastanowić na ile wyceniasz swoją wolność - niektórzy (albo i większość) uznałaby, że wolność jest bezcenna.
Oczywiście nam tu łatwo pisać, a do końca nie znamy wszystkich szczegółów sytuacji, relacji, no i każdy jest inny, jeden zda maturę weźmie plecak i będzie żył za 200zł i będzie szczęśliwy, a inny woli ciepły kąt u rodziców i też mu będzie dobrze. Na szczęście żyjemy w wolnym kraju (coraz częściej to doceniam) i tak na prawdę możemy wszystko i nasze życie zależy tylko od nas i naszych decyzji i ewentualne pretensje możemy mieć tylko do siebie Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ze sposobem jedzenia nie jestem zbyt oryginalna i tradycyjnie na kanapkach - solo lub czasami dorzucę jakieś warzywko na nie Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do aplikacji to powinnaś dać im ten pomysł bo jest świetny Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w ogóle inpost schodzi na psy... Ja mogłabym im pokazać kolejny paczkomat od mojego który ZAWSZE świeci pustkami... no ale pewnie kurierowi było nie po drodze... Kiedyś radzili sobie z tym problemem ustawiając kuriera z samochodem... A teraz skrócili czas odbioru, kurier już nie czeka z przesyłką... A jak firma chce się rozwijać to powinna zadbać o klienta i np zainwestować w paczkomaty w najbardziej obleganych punktach.... Szczerze to ja paczki najbardziej lubię odbierać z PP na którą wszyscy tak psioczą. Nikt do mnie nie dzwoni z pytaniem czy może zostawić u Pani Hani w spożywczaku albo postanawia zostawić bez uprzedzenia na drugim końcu miasta...
Wiesz Cleo, brak wolnego paczkomatu to żadne usprawiedliwienie. czyli jeśli najbliższy wolny paczkomat będzie w Świnoujściu to tam mi zostawią? A jeśli już nie mają miejsca w wybranym paczkomacie to powinni się kontaktować czy wolę jechać na drugi koniec miasta czy wolę poczekać aż mój się zwolni... ja bym wolała poczekać, bo zupełnie mi nie po drodze ten ich "najbliższy" paczkomat... Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane