Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie kumam tego... Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedam za 90zl bon do SMYKA (100zl) wygrany w Gerberze. Ewentualnie wymienie go na inny bon 100zl do innego sklepu (C4, Lidl, Decathlon itp) Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet w sumie nie wiem czy kupowala z przesylka smart.... chyba nie. Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No a ogolnie to ciuchy wystawiam i na allegro i na vinted. Ogolnie z obu dotad mi schodza rzeczy, ale chyba to allegro musze przemyslec....
Dzieki wielkie Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet nie wiem czy uzyla smarta... Pierwszy raz mi sie zdaza taka 'cwaniara', dotad np raz sie mnie jedna babka zapytala, ze widzi ze w opisie mam napisane ze zwrotow nie przyjmuje, ale czy moglabym zrobic wyjatek. I zrobilam bo sprzedawalam jedwabna nowa bluzke za ponad 100zl, wiec uznalam ok (ale nie odeslala, okazalo sie ze jest idealna - po pewnie tak jak i opis sprawdzila wymiary ktore podalam ).
No juz mamy dyskusje z nia. Zglosila allegro, ze co ma w tej syt zrobic. Allegro odpisalo jej, ze jako ze jestem osoba prywatna to moze tylko skorzystac z rekojmi ale pod warunkiem, ze towar jest niezgodny z opisem.... Ja wyjasnilam swoje, ona swoje i zapytala allegro czy w takim przypadku moze skorzystac z rekojmi....
No i pewnie odpuszcze, choc mnei takie cwaniaki wkur.... niemilosiernie.....
No z negatywem jak najbardziej sie licze, ale tak jak mowie, ja nieznosze takich cwaniaczkow, ktorzy kupuja w impulsie, bo pierwsze zdjecie ladne, a odeslac przeciez moze no nie....
Nie no poczekam pewnie co allegro odpisze, i jak karza mi przyjac to przyjme, a kobita niech dalej tyje
Dzieki wielkie Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace