Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojego brata jak mieszkał w UK kilka razy zmusiłam do udziału w konkursie/loterii i zdarzyło się, że wygrał. Nikt nigdy nie pytał czy jest "brytyjczykiem".
Teraz on mieszka we Włoszech więc ja "rozpoznaję" rynek i uczę się włoskiego Każda motywacja by nauczyć się nowego języka jest dobra.
No i są przecież Polacy np co mieszkają w Pl a pracują w Niemczech, albo na odwrót, mieszkają w Niemczech, a pracują w Pl. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, ale myślę że dla firm to też trochę inaczej wygląda. Po pierwsze firma może sobie to "wliczyć w koszta" i po prostu wysłać nowy towar. A i dla firmy kurierskiej stracenie klienta - firmy która wysyła ciągle przesyłki jest dużą stratą, a stracenie osoby prywatnej która wysyła coś raz w miesiącu już nie koniecznie. Tzn reklamację złożyć złoże, zobaczymy co z tego wyniknie. Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale DPD w ogóle ma opcję "ostrożnie" w sprzedaży? Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info. Przerzucę się teraz na olx (szczególnie że na alledrogo skończył mi się darmowy styczeń) Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszy raz mi się zdarzyło coś takiego Wyświetl w wątku >>
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli nie powinnam w takim razie olewać sprawy? Koleś jeszcze mi pisze, że zbity był spodek "od środka" opakowania, co jego zdaniem technicznie (znawca się znalazł) niemożliwe jest by to on tylko się zbił przy transporcie więc niejako ja wysłałam go już uszkodzonego.
Wyciskarkę już niby mam list przewozowy - ubezpieczyłam ją na 1000zł. Powinno wystarczyć? Da się dokupić jeszcze opcję "ostrożnie w punkcie pickup"? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A sprzedawałam przez Alledrogo (nie wiem czy to ma znaczenie). A co do oznaczenia "ostrożnie" to przyznam, że nawet nie wiedziałam, że taka istnieje (w sensie specjalny rodzaj przesyłki dla "ostrożnie"). Myślałam, że wszystkie przesyłki są (tzn powinny) być traktowane delikatnie. Na pudełku były naklejki z napisem szkło (w tym co przyszły do mnie). Ale rozumiem, że to nic nie da.
Teraz mam do wysyłki wyciskarkę wartą 1000zeta i się boję by ona nie uległa uszkodzeniu...
A tak w ogóle z ciekawości to jak sprzedajecie swoje wygrane/niepotrzebne rupiecie? olx? jakieś inne portale? Przez forum? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane