Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6163653 Napisano: 22.02.2016 20:15:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

defed napisał(a):

kreatia napisał(a):

gdzie znajdę zwycięską pracę jogobelli? widzę tylko nagrody tygodnia. oślepłam?

Jeśli autor/autorka tej pracy jest na forum - kłaniam się w pas, szacun emotka

Jestem również pełna podziwu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6163360 Napisano: 22.02.2016 10:58:48 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

nkba - A to przepraszam, ostatnio tu pełno ironicznych wpisów, człowiek może się pogubić  

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6163350 Napisano: 22.02.2016 10:41:03 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

nkba - jak dla mnie to logiczne - nazywając Cię potencjalnym laureatem, nie odbierają Ci zaszczytu w przypadku nie posiadania przez Ciebie paragonu emotka  Dopiero po przesłaniu skanu prawidłowego paragonu i oświadczenia mianują Cię Laureatem (właściwym) emotka

Nie miałam na myśli nic ironicznego emotka Napisałam, że mi się podobają bo rzeczywiście tak jest emotka każdy uczestnik, który dopełni warunków staje się dopiero wtedy laureatem i otrzymuje nagrodę emotka określenia jak najbardziej właściwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6163323 Napisano: 22.02.2016 09:42:01 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Czekamya dziś na wyniki z budżetu?

No raczej emotka

A czy zawsze oni informują tak przed czasem emotka emotka emotka  Jak dla mnie to informować będą 3 marca
11. Wyboru najciekawszych zgłoszeń dokona komisja konkursowa powołana przez organizatora w terminie do 22.02.2016r
...
13. W ciągu 10 dni od dnia wyboru najciekawszych zgłoszeń, Organizator poinformuje potencjalnychlaureatów poprzez wysłanie informacji SMS (...)

Tak, tak emotka A tak poza tym to lubię u nich te określenia "potencjalny laureat" i "potencjalna wygrana" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6163322 Napisano: 22.02.2016 09:35:21 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

nkba napisał(a):

anialistopad napisał(a):

No raczej emotka

Mają czas do 3 marca, więc nie wiem czy macie na co dzisiaj czekać emotka

no racja! Sorki za wprowadzanie w błąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6163315 Napisano: 22.02.2016 09:06:19 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

No raczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6163222 Napisano: 21.02.2016 18:56:56 w Gratulacje! Dla wygranych!
0 0

nkba

#6162171 Napisano: 19.02.2016 09:36:50 w Biedronka
A ja chciałam pasty... emotka No i d...pa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6161719 Napisano: 18.02.2016 11:58:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Palmolive Tesco od Grafa - Poczta Polska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6161536 Napisano: 17.02.2016 22:04:29 w SZUKAM....
zazulek napisał(a):

moniap82 napisał(a):

czy z bonu z konkursu kaufland 200 sklepów wydadza resztę  np 50 zł?

w kaufland wydali mi 10zł jak zostało, choć nie wiem czy to przypadkowo cz kaufland tak ma. Zwykle z bonów nie wydają reszty

wg informacji na stronie kaufland bon możesz zrealizować tylko raz, a jak kwota za zakupy jest mniejsza to wydają resztę. Nie ma żadnego ograniczenia co do kwoty reszty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6161347 Napisano: 17.02.2016 17:12:25 w TESCO konkursy
Urbanek napisał(a):

@nie_zapominajka1 napisał(a):

W Magazynie Tesco i Tesco Baby było mnóstwo konkursów. Niektóre powinny zostać rozstrzygnięte. Mam wrażenie, że niewiele osób chwaliło się wygraną. Chyba mają poślizg?

na stronie www.tescomagazyn.pl są podani laureaci więc po ptokach emotka

ale w baby nie ma więc nie wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6161098 Napisano: 17.02.2016 10:48:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

Pytanie do laureatów I edycji paczki-sprzątaczki: czy na paragonie musi być nazwa produktu? Znalazłam Duck w jednym sklepie w mojej mieścinie ale na paragonie jest napisane "środek do wc" i właściciel odmówił dopisania na odwrocie nazwy produktu emotka I nie wiem czy zgłosić czy paragon do kosza-lina?.

ja o to pisałam do nich w pierwszej edycji i musisz napisać na odworocie pelna nazwe produktu i właściciel sklepu przybija ci tam pieczen i parafkę.
Ja juz bylam prosic o takie coś w dwóch sklepach i w żadnym mi nie odmówili:)

dzięki za odp. emotka ja też wiele razy tak robiłam, a w tym jednym sklepie ten kiep mi podbić nie chce! Poprosiłabym kasjęrkę ale ona tak się go boi, że nawet nie zapyta emotka więc nie miałam serca jej tyrać emotka

co za głombemotka   Najbardziej to mi właśnie szkoda dziewczyn któe pracuja z takim patafianem, niestety czesto sie zdażaja tacy szefowie

No ale co mu szkodziło, co stało na przeszkodzie, żeby nie dać tej głupiej pieczątki... Jakiś sfrustrowany i rozczarowany życiem człowiek, który za darmo nie pomaga. Może liczył na piątaka emotka

To chyba było na zasadzie "nie bo nie". Może gdybym zrobiła zakupy za 200 a nie za 6 zł to pieczątka by była emotka Więcej tam zakupów nie zrobię i tyle. Zakańczam temat sklepikarzy buraków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6161047 Napisano: 16.02.2016 23:05:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awi napisał(a):

defed napisał(a):

nkba napisał(a):

kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

Pytanie do laureatów I edycji paczki-sprzątaczki: czy na paragonie musi być nazwa produktu? Znalazłam Duck w jednym sklepie w mojej mieścinie ale na paragonie jest napisane "środek do wc" i właściciel odmówił dopisania na odwrocie nazwy produktu emotka I nie wiem czy zgłosić czy paragon do kosza-lina?.

ja o to pisałam do nich w pierwszej edycji i musisz napisać na odworocie pelna nazwe produktu i właściciel sklepu przybija ci tam pieczen i parafkę.

dzięki za odp. emotka ja też wiele razy tak robiłam, a w tym jednym sklepie ten kiep mi podbić nie chce! Poprosiłabym kasjęrkę ale ona tak się go boi, że nawet nie zapyta emotka więc nie miałam serca jej tyrać emotka

W 1 edycji wygralam zestaw produktow na paragon z opisem w stylu ZIELONY PLYN DO SZYB bez nazwy MrMuscle, tez nie mialam pieczatki ale wyslalam im fotke paragonu wraz z produktem i mi to uznali - ja bym zaryzykowala, zrob fotke paragonu z produktem emotka

mój paragon w poprzedniej edycji też miał dziwny opis PL/WC Mietowy -  wysłałam sam skan paragonu, bez zdjęcia produktu i zestaw przyczłapał.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6161044 Napisano: 16.02.2016 22:56:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Można jeszcze się powołać na Paulę, Samandrę albo i inną Genowefę w razie co emotka

Nie wiedzieć czemu najbardziej utkwiła mi w głowie Antonina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6161041 Napisano: 16.02.2016 22:49:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

W 1 edycji wygralam zestaw produktow na paragon z opisem w stylu ZIELONY PLYN DO SZYB bez nazwy MrMuscle, tez nie mialam pieczatki ale wyslalam im fotke paragonu wraz z produktem i mi to uznali - ja bym zaryzykowala, zrob fotke paragonu z produktem emotka

Też tak pomyślałam i już opakowanie z kosza wyjęte emotka najwyżej stracę nagrodę - o ile w ogóle emotka   to taki despotyczny typ z tego sklepikarza, nigdy u niego zakupów nie robię, a teraz mnie pokusiło emotka   dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6161039 Napisano: 16.02.2016 22:37:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

dzięki za odp. emotka ja też wiele razy tak robiłam, a w tym jednym sklepie ten kiep mi podbić nie chce! Poprosiłabym kasjęrkę ale ona tak się go boi, że nawet nie zapyta emotka więc nie miałam serca jej tyrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6160951 Napisano: 16.02.2016 20:11:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do laureatów I edycji paczki-sprzątaczki: czy na paragonie musi być nazwa produktu? Znalazłam Duck w jednym sklepie w mojej mieścinie ale na paragonie jest napisane "środek do wc" i właściciel odmówił dopisania na odwrocie nazwy produktu emotka I nie wiem czy zgłosić czy paragon do kosza-lina?. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6160774 Napisano: 16.02.2016 13:34:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzesiots napisał(a):

W sprawie Kinderów czy ktoś ma tak że jego zgłoszenie jest nie ważne z tytułu braku numeru tel?? Dzwoniłem dziś do nich i taka wiadomość usłyszałem ponoć pani ma mi wysłać skan. Ale nawet jeśli tego numeru nie ma w co szczerze wątpię to w regulaminie nie ma nic na temat pozbawienia zgłoszenia przez brak lub niepełny numer tel...

Coś mi się kojarzy, że było w regulaminie (lub na formularzu), że jeśli nie będzie wszystkich danych to zgłoszenie nie będzie ważne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6160573 Napisano: 16.02.2016 00:06:13 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

elotta napisał(a):

Chce ktoś chipsa? emotka

Jakiego? emotka

obojętnie jakiego!!! ja chcę!!! emotka   batistutek123 sorki, może i dobry z Ciebie człowiek ale potrafisz zanudzić trochę... I dlaczego jeszcze nie wyłączyłeś internetu? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6159302 Napisano: 12.02.2016 11:16:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
to nie ten paragon, chodzi o potwierdzenie płatności kartą - paragon niefiskalny - wydawany jest jako drugi.. Wyświetl w wątku >>
0 0