Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
@gnieszk@
Postów 3380
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oby, oby Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli tyle max zapłacę i za B i za C jeśli wysyłam przez allegro? U mnie przeważnie kuriera wybierają, więc nie jestem zorientowana. Poza tym nie namieszałam w niczym? Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jest narzucona wysyłka paczkomatem tylko maksymalna wysokość opłaty za wysyłkę paczkomatem -8.99 (na zwykłym allegro) Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, to też jest istotne. Bo na allegro lokalnie prowizję naliczają dopiero jak ktoś zapłaci, a na zwykłym już w momencie zakupu. Więc na lokalnym siłą rzeczy nawet jeśli ktoś nie zapłaci nie występujesz o jej zwrot. Natomiast ta trzecia wersja bezpłatna to taki Olx. Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, będzie widoczne na zwykłym, ale z oznaczeniem allegro lokalnie.
Wystawiając "po staremu" płacisz też prowizję od sprzedaży, za samo wystawienie nie ma opłat
Jeśli chodzi o plusy Allegro Lokalnie to jest bardziej bezproblemowy formularz, szybciej się wystawia i nie ma np. narzuconej odgórnie wysokości opłaty za wysyłkę paczkomatem.
Natomiast ja mam z tym allegro lokalnie niemiłe doświadczenia. Ludzie kupują i potem nie płacą, nie odpisują itd. Wiem, że na zwykłym też się tak zdarza, ale o ile ja na zwykłym nigdy takiej sytuacji nie miałam to na allegro lokalnie już kilkukrotnie. I dlatego wróciłam na zwykłe. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można albo całkiem "po staremu" (na dole pod obrazkami jest link do dotychczasowego formularza) albo tak jak piszesz. W tej pierwszej wymienionej przez Ciebie opcji Twoje ogłoszenie będzie widoczne i na lokalnym i na zwykłym (ale nadal z oznaczeniem że jest to ogłoszenie z allegro lokalnie). Ponieważ ludzie póki co jakoś nieufnie odnoszą się do tego nowego tworu jakim jest allegro lokalnie ja wystawiam "po staremu" korzystając z tego linka na dole (którego sama nie dostrzegłam ale ktoś na forum mnie oświecił, że nadal tak można). Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Jak zawsze"
"Kółko się pani urwało" Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Losowania jutro Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z Decathlonu możesz sprawdzić tu
https://kartapoda...a.decathlon.pl/saldo Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest napisane, że wszystkie produkty Belvita biorą udział. Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten limit można ustalić indywidualnie (zmienić go). Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten limit oznacza, że nie możesz "siedzieć" na stronie więcej niż 15 dni i 10 godzin w miesiącu Non stop Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie. No to fajnie zawalili... Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam niezgłoszonego kody, żeby to sprawdzić. Formularz jest dostępny. Nie pozwala zarejestrować? Jaki komunikat się pojawia? Wyświetl w wątku >>