Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6671623 Napisano: 08.01.2020 18:29:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stówka do Kauflandu od TQG   emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6671536 Napisano: 08.01.2020 15:19:41 w Informują
Kaufland Head Shoulders Gillette Najlepsze dla mężczyzny Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6671008 Napisano: 07.01.2020 08:08:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
agakaz2 napisał(a):

dziś dużo losowań może coś ruszy na nowy rok

Oby, oby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6671006 Napisano: 07.01.2020 07:55:03 w Allegro.pl - bez linków
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

asantesana napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Tak, będzie widoczne na zwykłym, ale z oznaczeniem allegro lokalnie.
Wystawiając "po staremu" płacisz też prowizję od sprzedaży, za samo wystawienie nie ma opłat
Jeśli chodzi o plusy Allegro Lokalnie to jest bardziej bezproblemowy formularz, szybciej się wystawia i nie ma np. narzuconej odgórnie wysokości opłaty za wysyłkę paczkomatem.
Natomiast ja mam z tym allegro lokalnie niemiłe doświadczenia. Ludzie kupują i potem nie płacą, nie odpisują itd. Wiem, że na zwykłym też się tak zdarza, ale o ile ja na zwykłym nigdy takiej sytuacji nie miałam to na allegro lokalnie już kilkukrotnie. I dlatego wróciłam na zwykłe.

Już wszystko rozumiem, dzięki za rzeczowe wyjaśnienie. Nie wiedziałam, że jest narzucona wysyłka paczkomatem. A co do allegro lokalnie, to nawet jeśli kupują i nie płacą, to przynajmniej nie trzeba się użerać z allegro o zwrot prowizji.
Jeszcze raz dziękuję!

Nie jest narzucona wysyłka paczkomatem tylko maksymalna wysokość opłaty za wysyłkę paczkomatem -8.99 (na zwykłym allegro)

8,99 bo tyle kosztuje ta usługa... wiecej nie zapłacisz za taka przesyłkę to allegro sobie ustaliło i wpisało taką cenę za każdy gabaryt. emotka  Więc i tak dobrze 

Czyli tyle max zapłacę i za B i za C jeśli wysyłam przez allegro? U mnie przeważnie kuriera wybierają, więc nie jestem zorientowana. Poza tym nie namieszałam w niczym? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670998 Napisano: 07.01.2020 00:33:47 w Allegro.pl - bez linków
asantesana napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Wystawiając "po staremu" płacisz też prowizję od sprzedaży, za samo wystawienie nie ma opłat
Jeśli chodzi o plusy Allegro Lokalnie to jest bardziej bezproblemowy formularz, szybciej się wystawia i nie ma np. narzuconej odgórnie wysokości opłaty za wysyłkę paczkomatem.
Natomiast ja mam z tym allegro lokalnie niemiłe doświadczenia. Ludzie kupują i potem nie płacą, nie odpisują itd. Wiem, że na zwykłym też się tak zdarza, ale o ile ja na zwykłym nigdy takiej sytuacji nie miałam to na allegro lokalnie już kilkukrotnie. I dlatego wróciłam na zwykłe.

Już wszystko rozumiem, dzięki za rzeczowe wyjaśnienie. Nie wiedziałam, że jest narzucona wysyłka paczkomatem. A co do allegro lokalnie, to nawet jeśli kupują i nie płacą, to przynajmniej nie trzeba się użerać z allegro o zwrot prowizji.
Jeszcze raz dziękuję!

Nie jest narzucona wysyłka paczkomatem tylko maksymalna wysokość opłaty za wysyłkę paczkomatem -8.99 (na zwykłym allegro) Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6670997 Napisano: 07.01.2020 00:31:29 w Allegro.pl - bez linków
asantesana napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Jeszcze raz dziękuję!

No tak, to też jest istotne. Bo na allegro lokalnie prowizję naliczają dopiero jak ktoś zapłaci, a na zwykłym już w momencie zakupu. Więc na lokalnym siłą rzeczy nawet jeśli ktoś nie zapłaci nie występujesz o jej zwrot. Natomiast ta trzecia wersja bezpłatna to taki Olx. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6670995 Napisano: 07.01.2020 00:23:23 w Allegro.pl - bez linków
asantesana napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi teraz z tym allegro lokalnie? Wieki nie używałam allegro, teraz potrzebuję wystawić przedmiot. Ktoś mówił, ze już nie można wystawić normalnie, tylko na tym allegro lokalnie, z tym że ja widzę taką możliwość - mogę wybrać normalne allegro z opłata za sprzedaż (wtedy ogłoszenie pojawia sie na allegro i na allegro lokalnie), lub tylko na allegro lokalnie (bezpłatnie). Czy jest inaczej niż ja to rozumiem?

Można albo całkiem "po staremu" (na dole pod obrazkami jest link do dotychczasowego formularza) albo tak jak piszesz. W tej pierwszej wymienionej przez Ciebie opcji Twoje ogłoszenie będzie widoczne i na lokalnym i na zwykłym (ale nadal z oznaczeniem że jest to ogłoszenie z allegro lokalnie). Ponieważ ludzie póki co jakoś nieufnie odnoszą się do tego nowego tworu jakim jest allegro lokalnie ja wystawiam "po staremu" korzystając z tego linka na dole (którego sama nie dostrzegłam ale ktoś na forum mnie oświecił, że nadal tak można).

Aha, czyli nawet jak wystawię w tej formie płatnej, to będzie oznaczone jako allegro lokalnie? Dziwne rozwiązanie... A czy w tej wersji "po staremu" płacisz za wystawienie przedmiotu, czy tylko za sprzedaż? Bo w nowej widzę, ze wystawienie jest darmowe. 

Natomiast ja mam z tym allegro lokalnie niemiłe doświadczenia. Ludzie kupują i potem nie płacą, nie odpisują itd. Wiem, że na zwykłym też się tak zdarza, ale o ile ja na zwykłym nigdy takiej sytuacji nie miałam to na allegro lokalnie już kilkukrotnie. I dlatego wróciłam na zwykłe. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670991 Napisano: 07.01.2020 00:08:10 w Allegro.pl - bez linków
asantesana napisał(a):

Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi teraz z tym allegro lokalnie? Wieki nie używałam allegro, teraz potrzebuję wystawić przedmiot. Ktoś mówił, ze już nie można wystawić normalnie, tylko na tym allegro lokalnie, z tym że ja widzę taką możliwość - mogę wybrać normalne allegro z opłata za sprzedaż (wtedy ogłoszenie pojawia sie na allegro i na allegro lokalnie), lub tylko na allegro lokalnie (bezpłatnie). Czy jest inaczej niż ja to rozumiem?

Można albo całkiem "po staremu" (na dole pod obrazkami jest link do dotychczasowego formularza) albo tak jak piszesz. W tej pierwszej wymienionej przez Ciebie opcji Twoje ogłoszenie będzie widoczne i na lokalnym i na zwykłym (ale nadal z oznaczeniem że jest to ogłoszenie z allegro lokalnie). Ponieważ ludzie póki co jakoś nieufnie odnoszą się do tego nowego tworu jakim jest allegro lokalnie ja wystawiam "po staremu" korzystając z tego linka na dole (którego sama nie dostrzegłam ale ktoś na forum mnie oświecił, że nadal tak można). Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6670910 Napisano: 06.01.2020 14:48:11 w Kupię...
Kod na audiobooki z InPost:
"Jak zawsze"
"Kółko się pani urwało" Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670886 Napisano: 06.01.2020 12:33:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Smolar za Tymbark w Lidl informował coś poza 1. etapem?
Bilety za ogolpolski poszly?

Losowania jutro emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6670836 Napisano: 05.01.2020 20:41:10 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

bruce napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Zadnej takiej informacji aby się z nimi skontaktować nie było.ale dostałam informacje od miłej osóbki z forum aby to zrobić.Napislam do nich ze uruchomiłam kartę nadałam Pin .Dostałam wiadomość że wszystkie karty zostały już doładowane emotka .co jest niezgodne z orawdą,ponieważ moja jest pusta.Przy nadaniu Pinu można od razu sprawdzić ile jest pieniążków na koncie-moja miała zero.Stwierdziłam wtedy że może potrzeba kilka dni poczekać na zasilenie konta pieniążkami.Niestety dalej na koncie nie ma nic pieniędzy  emotka

Musisz dalej interweniować u organizatora, opisać całą sytuację, napisać wyraźnie, czego Ci brakuje, czego nie dostarczono. Z kartami konkursowymi jest potworne zamieszanie, każda inna, każda na innych zasadach. Też niedawno miałam przeprawy z dwiema z innych loterii, masakra, też próbowałam z bankomatu, wcześniej - przy kasie sklepowej po zakupach - nic, zero. Coś potwornego, co oni teraz z tymi kartami wyprawiają...  emotka

W temacie - wkurza mnie na maksa, że Doo przestał nadawać...  emotka emotka

Piszecie o kartach,aż się boje,ponieważ mam kartę do Decatlonu na 500zł nie ruszoną ,bodajże z kwiecień-maj, nie pamiętam z jakiego konkursu.Chcę ją wykorzystać dopiero ok.lutego.Nie ma do niej żadnego pinu.Na karcie jest napisane,że karta ważna 2 lata po aktywacji. Mam nadzieję,że nie przepadnie,bo wkurzyła bym się bardzo emotka

Z Decathlonu możesz sprawdzić tu
https://kartapoda...a.decathlon.pl/saldo Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670754 Napisano: 05.01.2020 12:23:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Buuu Miało być z Nowym Rokiem Nowym Krokiem, a tu nic nic i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670641 Napisano: 04.01.2020 14:54:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kokoszka napisał(a):

grappa25 napisał(a):

kokoszka napisał(a):

Powiedzcie czy w konkursie Belvita biorą udział produkty Breakfast 50g?

tak, na stronie konkursowej  https://belvita.pl/ na samym dole są produkty konkursowe nawet ze zdjęciami emotka

ale te o które pytam to chyba ich nie ma na fotkach na stronie ? są inne 50 ale tych tam nie ma.

W regulaminie jest napisane, że wszystkie produkty Belvita biorą udział. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6670613 Napisano: 04.01.2020 11:22:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ile kosztuje woda Magnesia w Lidlu? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670592 Napisano: 04.01.2020 08:45:25 w Kupię...
Kod na wysyłkę paczkomatem Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670489 Napisano: 03.01.2020 18:57:10 w Czy informują/ informowali?
Z Woseby są podpięte wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670357 Napisano: 03.01.2020 12:38:23 w Lotto i inne
cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy jeśli zarejestrowałam się na lotto.pl 19 grudnia, to ten limit pobytu na stronie 15 dni i 10 godzin kończy mi się jutro?Czy to jest tak,że z początkiem nowego miesiąca ten limit liczy się od nowa i mogę zagrać przez stronkę aż do 15 stycznia? A może im chodzi o aktywność na lotto.pl sumaryczną przez cały miesiąc emotka

Ten limit oznacza, że nie możesz "siedzieć" na stronie więcej niż 15 dni i 10 godzin w miesiącu Non stop emotka

Ale to chyba nikt normalny nie siedziałby non stop na stronie lotto emotka emotka

Ten limit można ustalić indywidualnie (zmienić go). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670349 Napisano: 03.01.2020 12:22:17 w Lotto i inne
cudaczek121 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy jeśli zarejestrowałam się na lotto.pl 19 grudnia, to ten limit pobytu na stronie 15 dni i 10 godzin kończy mi się jutro?Czy to jest tak,że z początkiem nowego miesiąca ten limit liczy się od nowa i mogę zagrać przez stronkę aż do 15 stycznia? A może im chodzi o aktywność na lotto.pl sumaryczną przez cały miesiącemotka

Ten limit oznacza, że nie możesz "siedzieć" na stronie więcej niż 15 dni i 10 godzin w miesiącu Non stop emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6670243 Napisano: 02.01.2020 23:53:13 w Lotto i inne
zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Dlaczego rejestracja kodów w lotteri świątecznej została zakończona jeśli wg. regulaminu można je rejestrować do dzisiaj do północy... znowu jakaś agencja nie umie ustawić właściwie daty?!! Komuś udało się dzisiaj zgłosić kod?

Nie mam niezgłoszonego kody, żeby to sprawdzić. Formularz jest dostępny. Nie pozwala zarejestrować? Jaki komunikat się pojawia?

po wpisaniu kodu pojawia się "niestety możliwość rejestracji kodów została zakończona". Nie trzeba nawet wpisywać kodu, bo nawet jak się kliknie strzałkę bez wpisania kodów to taki komunikat sie pojawia.. na fb oczywiście ikt teraz nie odpisuje... uwielbiam takie niedoróbki... emotka

Faktycznie. No to fajnie zawalili... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670241 Napisano: 02.01.2020 23:48:36 w Lotto i inne

Dlaczego rejestracja kodów w lotteri świątecznej została zakończona jeśli wg. regulaminu można je rejestrować do dzisiaj do północy... znowu jakaś agencja nie umie ustawić właściwie daty?!! Komuś udało się dzisiaj zgłosić kod?

Nie mam niezgłoszonego kody, żeby to sprawdzić. Formularz jest dostępny. Nie pozwala zarejestrować? Jaki komunikat się pojawia? Wyświetl w wątku >>
0 0