Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6692840 Napisano: 26.03.2020 20:18:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

anaesth napisał(a):

Niesamowite, ile porażek konkursowych zaliczyłam w ciągu 2 dni emotka  Ale to wszystko nieistotne. Limit szczęścia wykorzystany podczas porodu emotka  Tak więc pozdrawiam ze szpitala i czekam na owocny konkursowo-nagrodowo kwiecień emotka

No to chyba nie ten wątek w takim razie emotka Gratulacje emotka

Aaa bo to wygrana z wczoraj... emotka  Dziękuję! emotka

No ale po takiej słodkiej wygranej nie wypada się skarżyć już następnego dnia prawda? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6692830 Napisano: 26.03.2020 19:54:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

Niesamowite, ile porażek konkursowych zaliczyłam w ciągu 2 dni emotka  Ale to wszystko nieistotne. Limit szczęścia wykorzystany podczas porodu emotka  Tak więc pozdrawiam ze szpitala i czekam na owocny konkursowo-nagrodowo kwiecień emotka

No to chyba nie ten wątek w takim razie emotka Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6692639 Napisano: 26.03.2020 13:27:18 w SZUKAM....
Kodu InPost gabaryt A. Ma ktoś na sprzedaż? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6691771 Napisano: 23.03.2020 10:38:07 w Wkurza mnie...

@gnieszk@

#6691702 Napisano: 22.03.2020 22:55:14 w SZUKAM....
zarania napisał(a):

Szukam rzetelnej informacji (nie gdybania) - czy jeśli pracodawca pisał w PIT-11 koszty uzyskania przychodu w wysokości wyższej niż obowiązujący limit (bo zmianę miejsca zamieszkania pracownik wskazał mu dopiero w marcu, a od początku roku mieszka w miejscowości gdzie pracuje) to w PIT należy wpisać koszty zgodnie z obowiązującym limitem (niepodwyższone), czy te obliczone przez pracodawcę?

Trzeba wpisać prawidłowe (czyli w tym przypadku zwykłe, nie podwyższone). Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

@gnieszk@

#6691602 Napisano: 22.03.2020 09:49:25 w Kupię...
Kupię kod na paczkomat gabaryt A Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6691391 Napisano: 20.03.2020 18:29:19 w Pomocy!!!!
ramaja napisał(a):

po prawej stronie jest tzn była ta strzałka za która sie odklejało  i pokazywał sie kod i jej nie mam już bo  sie blondynce urwałaemotka bedą jutro walczyc w ciągu dnia,ale dzieki sprobuje jakos bo serki mam dwa emotka )))))o w drugim nie wyglada lepiej

Trzeba zdjąć cały ten "papierek" (etykietę) bo kod jest na jego odwrocie. Wyświetl w wątku >>
1 ramaja 0

@gnieszk@

#6690866 Napisano: 18.03.2020 14:44:02 w Wkurza mnie...
la-princessa napisał(a):

A mnie wkurza, że z powodu paniki ludzie chcą usypiać zdrowe zwierzęta domowe emotka  I już dochodzi do tragedii, widziałam informację, że po tym jak weterynarz odmówił uśpienia, to facet odrąbał psu głowę i twierdzi, że to wypadek przy rąbaniu drewna. Sprawa zgłoszona na policję, ale oni twierdzą, że się tym nie zajmą, bo nie udowodnią, że to nie był wypadek. 

https://weterynar...tanazji-na-zyczenie/ Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6690788 Napisano: 18.03.2020 12:19:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ja również gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

@gnieszk@

#6690674 Napisano: 17.03.2020 22:33:08 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Ja tez nie wychodzę nigdzie, ale widze przez okna staruszki siedzące na ławkach to mnie krew zalewa. Znajoma przez tel mowiła mi, bo pracuje w biedronce,ze codziennie widzi całe rodziny z dziecmi przychodza na zakupy. Masakra, zero odpowiedzialnosci. A ja siedzę w domu i się stresuję. Od 1,5 miesiąca czekam na info odnosnie reklamacji z banku - dalej maja mnie w cenzura. A po drugie  jak jużkiedys mowiłam spłacam za kogos duuuzy kredyt i nei wyrabam, liczylam, ze banki sie zlituja teraz i coś odroczą ale cichosza ;( 

emotka
Czy ktoś może ma info jak powinny wyglądać wypłaty u osób zatrudnionych na umowę o pracę w momencie zawieszenia działalności? Ja rozumiem oczywiście pracodawców i im współczuję, natomiast co do wypłat i zasad mam zupełnie różne informacje, jedni mają dostać 100% (bez premii i dodatków) innym powiedziano 60% wypłaty, dzisiaj słyszałam że panie sprzątaczki w szkole mają wypisany urlop bezpłatny i nie dostaną nic... Straszne zamieszanie, a tu kredyty człowieku płać i kupuj jedzenie które drożeje emotka Ja mam aktualnie l4 przymusowe, choć w mojej firmie praca zdalna wchodzi w grę, natomiast moi znajomi mieli zaplanowany ślub za kilka miechów, a tu takie jaja nie dość że z pracą to jeszcze nikt nie wie czy planów nie będą musieli zmienić...

Pracodawca nie może formalnie zawiesić działalności jeśli zatrudnia pracowników na podstawie umów o pracę.
Jeśli firma w obecnej sytuacji tymczasowo nie funkcjonuje (nie mówimy o zawieszeniu działalności gospodarczej) pracodawca może zwolnić pracownika z obowiązku świadczenia pracy, ale wówczas pracownik zachowuje prawo do wynagrodzenia. Pracodawca nie może wysłać pracownika na urlop bezpłatny (ten rodzaj urlopu jest udzielany wyłącznie na wniosek pracownika).
W przypadku przestoju w firmie wynagrodzenie może zostać obniżone do 60% ale nie może być niższe od obowiązującego wynagrodzenia minimalnego. Wyświetl w wątku >>
2 madllen, mysia 0

@gnieszk@

#6690570 Napisano: 17.03.2020 14:13:25 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

Czy działa Wam poczta na WP?

No właśnie nie... Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6690545 Napisano: 17.03.2020 13:03:23 w Czy informują/ informowali?
Kubuś z Twojego Marketu? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6690313 Napisano: 16.03.2020 13:44:52 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

Szukam gdzie i jak i nie za miliony monet można kupić żele antybakteryjne do rąk.. 
Bo spirytusu nigdzie w mojej mieścinie nie ma. 
Ktoś coś? A może ktoś miałby na sprzedaż? 

Podobno można już kupić na Orlenie z tym, że bardzo duże opakowania 5l i 1l, ale nie sprawdzałam osobiście. To duże opakowanie 95 zł. No ale w przeliczeniu to wychodzi 0,95 zł za 50 ml.
https://www.googl...-na-orlenie-od-kiedy

Od dzisiaj na Orlenie są płyny do dezynfekcji rąk 1l za 15zł i 5l za 49zł emotka  

Tak wiem. Słyszałam, że pod naciskami obniżyli cenę emotka Wyświetl w wątku >>
1 Reni 0

@gnieszk@

#6690161 Napisano: 15.03.2020 13:59:12 w dzis mam urodzinki
marfiusza napisał(a):

Smutne urodziny... Bez gości... Bez nagród... Bez sensu...  emotka

Spełnienia marzeń i duuuużo zdrówkaemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6690114 Napisano: 15.03.2020 10:22:16 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

Szukam gdzie i jak i nie za miliony monet można kupić żele antybakteryjne do rąk.. 
Bo spirytusu nigdzie w mojej mieścinie nie ma. 
Ktoś coś? A może ktoś miałby na sprzedaż? 

Podobno można już kupić na Orlenie z tym, że bardzo duże opakowania 5l i 1l, ale nie sprawdzałam osobiście. To duże opakowanie 95 zł. No ale w przeliczeniu to wychodzi 0,95 zł za 50 ml.
https://www.googl...-na-orlenie-od-kiedy Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

@gnieszk@

#6689195 Napisano: 11.03.2020 13:06:51 w SZUKAM....
joan napisał(a):

la-princessa napisał(a):

Czy ktoś wie, gdzie w internecie da się kupić żel antybakteryjny do rąk za normalną cenę? Przeszukałam sklepy, apteki, drogerie i wszędzie pustka. Do tej pory nie śledziłam zbytnio tej afery z powodu koronawirusa i nie spodziewałam się, że faktycznie wszystko wykupione, a potrzebuję żelu do innego celu. Trochę się wkurzyłam, bo widzę, że wszystko masowo wykupione i wylądowało na Allegro z ogromną przebitką, a nie mam zamiaru sponsorować takich naciągaczy, którzy żerują na ludzkim strachu i żel, który zawsze był po 5 zł, sprzedają za 30... 

Hmm, a nie da się zamówić online w Rossmannie z odbiorem w drogerii?

Niestety nie. Nie wiem jak to działa. Bo choć w drogerii jest to na stronie nie ma informacji o dostępności lub nie można zamówić online. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6689188 Napisano: 11.03.2020 12:53:52 w SZUKAM....
la-princessa napisał(a):

Czy ktoś wie, gdzie w internecie da się kupić żel antybakteryjny do rąk za normalną cenę? Przeszukałam sklepy, apteki, drogerie i wszędzie pustka. Do tej pory nie śledziłam zbytnio tej afery z powodu koronawirusa i nie spodziewałam się, że faktycznie wszystko wykupione, a potrzebuję żelu do innego celu. Trochę się wkurzyłam, bo widzę, że wszystko masowo wykupione i wylądowało na Allegro z ogromną przebitką, a nie mam zamiaru sponsorować takich naciągaczy, którzy żerują na ludzkim strachu i żel, który zawsze był po 5 zł, sprzedają za 30... 

Warto sprawdzać w Rossmanie tuż po otwarciu. U nas rano wystawiają po kilka-kilkanascie sztuk. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6688748 Napisano: 09.03.2020 13:44:49 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
29renata napisał(a):

Gdzie kupię Szybką Rybkę Lisnera? Chodzi mi o ryby a nie makaron.

Kaufland, Biedronka. Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

@gnieszk@

#6688566 Napisano: 08.03.2020 11:01:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

werix7 napisał(a):

Jak długo czekaliście na wypłatę gotówki po wysłaniu paragonu w Loterii "dobrze nadziana Wawel"?
Czy po wysłaniu oświadczenia i paragonu otrzymaliście jakąś wiadomość zwrotną? 

Nie otrzymałam żadnej zwrotki ani potwierdzenia, paragon odesłałam jakieś 1.5 tygodnia temu, dzisiaj sprawdzałam - kasa jeszcze nie wpłynęła...

a już komuś w ogóle wysyłali kasę?

Wygrałam w pierwszym dniu loterii i nie dostałam jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6688447 Napisano: 07.03.2020 08:43:29 w Kupię...
Kod na wysyłkę paczkomatem Wyświetl w wątku >>
0 0