Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7194664 Napisano: 26.07.2024 12:29:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmas napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

Widzę, że leci rezerwa z Capri Sun, zawsze będzie ten cień wątpliwości czy na pewno wszystkie maile dotarły emotka

O, to samo chciałam napisać. Przy jakimś poprzednim konkursie mieli problem, bo nie wszystkie maile od nich wyszły, a jak już wyszły, to pojawiło się sporo wpisów w MDW. Czyli coś jednak szwankuje po ich stronie... I teraz pytanie, czy główni laureaci nie dostali maili, czy przegapili, bo może urlopy itd. emotka

Moim zdaniem część maili nie dotarła do laureatów. Nie wierzę, że aż 2 osoby, które wygrały główne nie odesłały danych. Poza tym jak na tą ilość nagród na forum pochwaliło się bardzo mało osób. Tak, tak wiem, że nie wszyscy się wpisują, ale statystycznie jest to jakiś mniej więcej stały odsetek wygrywających. Nav to niestety nie Avanti i nie informuje ponownie, telefonicznie itd.

NAV informuje ponownie - jakieś dwa dni przed terminem odesłania danych z Capri Sun dostałam od nich przypomnienie (mail z wygraną wcześniej dotarł, tylko nie miałam czasu wypełnić formularza).

To chociaż to jest dobra wiadomość. Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0

@gnieszk@

#7194651 Napisano: 26.07.2024 12:01:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Widzę, że leci rezerwa z Capri Sun, zawsze będzie ten cień wątpliwości czy na pewno wszystkie maile dotarły emotka

To pewnie moja , niestety wpisałam zły numer paragonu i nagroda przepadła emotka

Główna? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7194645 Napisano: 26.07.2024 11:56:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

O, to samo chciałam napisać. Przy jakimś poprzednim konkursie mieli problem, bo nie wszystkie maile od nich wyszły, a jak już wyszły, to pojawiło się sporo wpisów w MDW. Czyli coś jednak szwankuje po ich stronie... I teraz pytanie, czy główni laureaci nie dostali maili, czy przegapili, bo może urlopy itd. emotka

Moim zdaniem część maili nie dotarła do laureatów. Nie wierzę, że aż 2 osoby, które wygrały główne nie odesłały danych. Poza tym jak na tą ilość nagród na forum pochwaliło się bardzo mało osób. Tak, tak wiem, że nie wszyscy się wpisują, ale statystycznie jest to jakiś mniej więcej stały odsetek wygrywających. Nav to niestety nie Avanti i nie informuje ponownie, telefonicznie itd. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7194610 Napisano: 26.07.2024 10:36:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

monia0303 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wczoraj rano zamieściłam zdjęcie z favitą na fb. Do tej pory nie otrzymałam formularza. Jak to u Was wyglada? Zupełnie nic nie wygrywam w konkursach, to chociaż tu spróbowałam z tą nagroda gwarantowaną... a tu nic.

Aż tak szybko to nie działa  emotka

Wyloguj się ze swojego konta i zobacz czy w ogóle twój komentarz jest widoczny. Z części kont mimo ustawień publicznych komentarze są niewidoczne. Z mojuego konta 3 razy pisałam komentarz i niestety był dla innych niewidoczny. Działają bardzo szybko więc zobacz czy osoby które wstawiły komentarze po tobie mają je polubione przez mlekovite. Te zdjęcia co są polubione dostały już wiadomość prywatną.

Mlekovita nie polubiła jeszcze nawet komentarzy z wtorku wieczór i następnych dni, więc za wczoraj na pewno nie informowali.

A czy na Instagramie działa to tak samo? Mlekovita musi polubić i wtedy wiadomo, że zdjęcie jest widoczne?

Niestety nie wiem, bo tam nie wstawiałam. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7194608 Napisano: 26.07.2024 10:35:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Wczoraj rano zamieściłam zdjęcie z favitą na fb. Do tej pory nie otrzymałam formularza. Jak to u Was wyglada? Zupełnie nic nie wygrywam w konkursach, to chociaż tu spróbowałam z tą nagroda gwarantowaną... a tu nic.

Teraz ślą wiadomości z wtorku, więc pewnie i z kolejnych dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7194587 Napisano: 26.07.2024 09:37:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ola120 napisał(a):

Aż tak szybko to nie działa  emotka

Wyloguj się ze swojego konta i zobacz czy w ogóle twój komentarz jest widoczny. Z części kont mimo ustawień publicznych komentarze są niewidoczne. Z mojuego konta 3 razy pisałam komentarz i niestety był dla innych niewidoczny. Działają bardzo szybko więc zobacz czy osoby które wstawiły komentarze po tobie mają je polubione przez mlekovite. Te zdjęcia co są polubione dostały już wiadomość prywatną.

Mlekovita nie polubiła jeszcze nawet komentarzy z wtorku wieczór i następnych dni, więc za wczoraj na pewno nie informowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7194578 Napisano: 26.07.2024 09:21:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Aż tak szybko to nie działa  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7194523 Napisano: 25.07.2024 21:18:42 w Czy informują/ informowali?
pusheen napisał(a):

MDL napisał(a):

A Favita za wczoraj?

Informowali przed 12

Z Facebooka? Moim zdaniem nawet z popołudniowych zgłoszeń z wtorku nie było jeszcze informacji. Zawsze lajkują komentarze jak informują Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7194363 Napisano: 25.07.2024 13:47:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Allegro 200 zł Poczuj Radość Avanti (mailowo) Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7194161 Napisano: 24.07.2024 16:09:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy myślicie, że jakbym spróbowała zagrać z Winiar w sierpniu na moją, malutką szkołę to jest realna szansa na pomoc i wygraną? Zastanawiam się czy jest sens walczyć?

Ktoś próbował i się udało?

A tam punkty liczą się od nowa w każdym etapie? Czy te już "nazbierane" przechodzą na kolejny? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#7193862 Napisano: 23.07.2024 16:05:46 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

Czyli cala ta szopka kreci sie o wyggrany iphone?

A jakie ma to znaczenie? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

@gnieszk@

#7193832 Napisano: 23.07.2024 14:18:28 w Wkurza mnie...
pusheen napisał(a):

Chyba warto zamknąć te zbędne dyskusje. To jest sprawa między dwoma użytkownikami i nie widzę sensu wstawiania się za którąś ze stron, nie znając szczegółów. Dowodów nie ma tutaj żadnych, więc oskarżanie kogoś nie powinno mieć miejsca. Tak samo jak pisanie jak ktoś by postąpił w danej sytuacji, nie znając jej na 100%.

Nikt tu się za nikim nie wstawia. Parad0x był proszony o przedstawienie swojej "wersji", czego nie zrobił. I nie zgodzę się, że dotyczy tylko dwóch osób. Ma wpływ na całą społeczność forum i atmosferę na nim. Fakty jakie znamy są takie, że jedna osoba kupiła paragon, za który zapłaciła, a teraz nie może się go doprosić. Ja chętnie poznam ewentualne przyczyny takiego zachowania. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7193823 Napisano: 23.07.2024 14:03:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Jest ktoś komu Favita nie wysłała info o wygranej?
Zgłoszenie wysłane w czwartek kolejne w piątek, kolejne w sobotę...
Na żadne nie mam info emotka
Wymagania spełnione emotka

Mam to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7193748 Napisano: 23.07.2024 11:45:28 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

pusheen napisał(a):

A może warto przestać pisać o gościu nie wiadomo skąd wzięte rzeczy i dać mu się wypowiedzieć? Strasznie chamskie jest sugerowanie, że chce jakąś dodatkową kasę albo zakochał się  (wtf?) w danej użytkowniczce. Ile Wy macie lat ludzie?

Skoro wcześniej wysyłał paragony to coś się musiało zadziać w trakcie rozmowy i ani jedna ani druga strona nie przedstawiła żadnych dowodów na brak swojej winy.

Ale przecież pard0x ma szansę się wypowiedzieć. Ba, był o to proszony i wiele osób czeka na przedstawienie jego wersji. Nikt nie twierdzi, że chciał dodatkową kasę, dyskusja na ten temat dotyczy wpisu isiulki, która uznała, że dobrze by było w takiej sytuacji dzielić się wygraną ze sprzedającym. Nie wiem co
musiałoby się zadziać w trakcie rozmowy, żebym uznała, że nie odeślę kupującemu u mnie paragonu na nagrodę. Naprawdę na myśl przychodzą mi tylko mega hardcorowe rzeczy, a i tak pewnie odesłałabym ten paragon i po prostu zablokowała na przyszłość użytkownika, który mi zalazł za skórę.

Dokładnie tak. Ja kiedyś sprzedawałam paragon osobie, która okazała się tak niemiła, że szkoda gadać. Dostałam m.in. opierdziel, że wysłałam paragon przez Outlooka z telefonu. I był  on nie jako załącznik do wiadomości tylko niejako w treści. I usłyszałam (przeczytałam), że mam to normalnie wysłać z komputera, bo się nie da tego pobrać emotka Nie skomentowałam, wysłałam ponownie. Poczekałam na wyniki konkursu, żeby w razie wygranej dokończyć sprawę. Potem zablokowałam typka i tyle. To, że nie chcę takich osób w moim życiu, nie uprawnia mnie do tego, żeby nie doprowadzić sprawy do końca. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7193677 Napisano: 23.07.2024 08:41:08 w Wkurza mnie...
Czytam to wszystko i po prostu nie wierzę. Jakie dzielenie się nagrodą? Cała taka "transakcja" polega na tym, że jedna osoba robi zakupy i paragon sprzedaje. Zyskuje na tym produkt, który ma gratis lub w bardzo atrakcyjnej cenie. I tyle. Sprzedawałam nieraz paragony i do głowy by mi nie przyszedł taki pomysł. Zdarzyło się, że osoby, które ode mnie paragony kupiły wygrały spore nagrody. Jedyne co, to wtedy łapał mnie stres, żeby na pewno wszystko bez problemów dotarło na czas. Kiedyś, na szczęście przy mniejszej nagrodzie, był jakiś problem z listem (a raczej Pocztą Polską), który mimo tego, że był nadany priorytetem szedł bardzo długo. I z pewnością była to dla mnie bardziej nerwowa sytuacja niż gdyby dotyczyło to mojej wygranej.Czyli co teraz kupując paragon na forum mam pytać jaki ktoś pobiera %? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7193589 Napisano: 22.07.2024 22:06:30 w Wkurza mnie...
parad0x napisał(a):

elemelex napisał(a):

Szczerze to mam dziwne odczucia jak widzę tę wyższą matematykę jaka się tu uprawia z paragonami. Jak to, że niby ktoś kto nie wygrał wysyła w imieniu kogoś kto wygrał paragon do agencji? To jakie podaje dane nadawcy? To już naprawdę lepiej iść do tego sklepu, a jak ma się za daleko to olać konkurs... Olanie konkursu czasem robi dobrze dla zdrowia.

Jako nadawcę możesz sobie wpisać nawet "Św Mikołaj, Laponia". Legitymował Cię kiedyś ktoś na poczcie, że nie możesz sobie tego wyobrazić? 

Jak ktoś ze mną prowadzi normalnie konwersacje a nie tylko wtedy, gdy czegoś akurat ode mnie potrzebuje to paragony są wysyłane aż miło emotka

Myślę, że warto, żebyś przedstawił tą sytuację ze swojej strony na forum. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7193557 Napisano: 22.07.2024 21:00:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Gdzie kupujecie ser  FAVITA

Np. Delikatesy Centrum Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

@gnieszk@

#7193552 Napisano: 22.07.2024 20:41:51 w Żabka
lasiglasty napisał(a):

Niedługo jak się odbierze wafelka za żappsy, to trzeba go będzie zjeść komisyjnie przy kasjerce i kamerze, żeby Żabka miała pewność, że się go komuś nie podarowało. Czasami jak mi się uzbierały żappsy, to dawałam screen kodu różnym osobom, żeby sobie odbierały te przekąski, a teraz guzik. Strasznie to irytujące, bo to w końcu moje punkty za moje zakupy i moje konto. To nawet w banku mam możliwość wyrobić komuś dodatkową kartę, upoważnić, itp... a konto w Żabce tak ważne, że najpilniej strzeżone. Ech, dlatego za takie chore praktyki omijam Żabkę, jedynie jak jest tam konkurs na wyłączność, to robię zakupy. Choć i tak wkurza, że daję im grosza zarobić.

Żabsy można przelać innej osobie Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7193419 Napisano: 22.07.2024 13:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

favita tam każdy wygrywa?

Dopóki się nie wyczerpie pula to tak Wyświetl w wątku >>
2 MDL, agakaz2 0