Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6715724 Napisano: 14.07.2020 11:14:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koszulka Lech - dawidekdj emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6715597 Napisano: 13.07.2020 17:25:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
mia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Chester w pelerynce i okularach email o 16:41 (zagrałam ot tak sobie na znaleziony paragon)

Bo tam chyba każdy wygrywa... tylko kwestia, którą maskotkę. emotka U mnie też wygrana - dziękuję za paragon! emotka

Potwierdzam emotka Też mam emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6715367 Napisano: 12.07.2020 14:04:46 w SZUKAM....
Może ma ktoś zbędną zniżkę do Glovo? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6715134 Napisano: 10.07.2020 15:16:15 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

superloser napisał(a):

asantesana napisał(a):

superloser napisał(a):

picola napisał(a):

Superloser mam wrażenie, że nie masz pojęcia jak działa blik, a to naprawdę bezpieczna i wygodna forma płatności. Jeżeli ktoś nie czuje się na siłach korzystać z bankowości internetowej, niech korzysta z tradycyjnej. I oczywiście żal mi Cudaczka, ale przestań pisać, głupoty, że blik nie jest bezpieczny. I podstawowa zasada to czytamy co zatwierdzamy.

Czytac a rozumiec to dwie rozne sprawy. Jakby byl tak bezpieczny,  to by ludzie nie tracili kasy. Zaakceptuje strate 10-100zl, ale nie 2800zl z konta, ktore generalnie Blika nie uzywa.
Bo albo klient jest nieudolny albo usługa. 

A Ty dalej swoje, portfele też kradną, to znaczy, że portfel jest nieudolny? Blik to jest jedna z bezpieczniejszych możliwości teraz, korzystam nagminnie i widząc prośbę o zaakceptowanie wypłaty 2 tys., której nie zlecałam zamiast klikać "akceptuj' zadzwoniłabym na policję. Cala filozofia. Równie dobrze można portfel zostawić na ławce w parku, to tak samo jak zaakceptować niezleconą transakcję. i nie piszę o Cudaczku, tylko ogólnie. I daj juz dziewczyno spokój.

Czy ty naprawde nie rozumiesz?
System nie zablokowal wyplaty 2800zl w ciagu 5-10min, u klienta ktory nie uzywa tej uslugi. Rozumie, ze ludzie musza byc bez gotowki, bez karty. I rozumie, ze masz emergency i musisz wyplacic 100zl albo 200. Ale nie kwote, ktora zeruje konto.

W ramach konta każdy klient może dowolnie ustalić limity, a 2800 to też nie transakcja na pół miliona, żeby wzbudziła jakieś podejrzenia banku. Bez przesady...

Wiesz, to konto to raczej  osobiste a bank powinien zabezpieczac srodki kazdego klienta, bez wzgledu, Czy klient ma milion czy 100zl na koncie.

Zabezpieczać w jaki sposób? Blokując każdą płatność, dzwoniąc czy jak? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

@gnieszk@

#6715129 Napisano: 10.07.2020 14:59:51 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

asantesana napisał(a):

superloser napisał(a):

picola napisał(a):

Superloser mam wrażenie, że nie masz pojęcia jak działa blik, a to naprawdę bezpieczna i wygodna forma płatności. Jeżeli ktoś nie czuje się na siłach korzystać z bankowości internetowej, niech korzysta z tradycyjnej. I oczywiście żal mi Cudaczka, ale przestań pisać, głupoty, że blik nie jest bezpieczny. I podstawowa zasada to czytamy co zatwierdzamy.

Czytac a rozumiec to dwie rozne sprawy. Jakby byl tak bezpieczny,  to by ludzie nie tracili kasy. Zaakceptuje strate 10-100zl, ale nie 2800zl z konta, ktore generalnie Blika nie uzywa.
Bo albo klient jest nieudolny albo usługa. 

A Ty dalej swoje, portfele też kradną, to znaczy, że portfel jest nieudolny? Blik to jest jedna z bezpieczniejszych możliwości teraz, korzystam nagminnie i widząc prośbę o zaakceptowanie wypłaty 2 tys., której nie zlecałam zamiast klikać "akceptuj' zadzwoniłabym na policję. Cala filozofia. Równie dobrze można portfel zostawić na ławce w parku, to tak samo jak zaakceptować niezleconą transakcję. i nie piszę o Cudaczku, tylko ogólnie. I daj juz dziewczyno spokój.

Czy ty naprawde nie rozumiesz?
System nie zablokowal wyplaty 2800zl w ciagu 5-10min, u klienta ktory nie uzywa tej uslugi. Rozumie, ze ludzie musza byc bez gotowki, bez karty. I rozumie, ze masz emergency i musisz wyplacic 100zl albo 200. Ale nie kwote, ktora zeruje konto.

W ramach konta każdy klient może dowolnie ustalić limity, a 2800 to też nie transakcja na pół miliona, żeby wzbudziła jakieś podejrzenia banku. Bez przesady... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6715116 Napisano: 10.07.2020 14:18:57 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

sks900 napisał(a):

superloser napisał(a):

Czyli wlasciciel rachunku wybiera sam kwote przed wygenerowaniem kodu?  

Podczas wypłaty z bankomatu, wybiera się opcję wypłaty BLIK w bankomacie, wpisuje kwotę jaką chce się wypłacić, wpisuje kod BLIK z aplikacji, wtedy  pojawia się okienko w aplikacji do zatwierdzenia transakcji, jest tam adres bankomatu i kwota wypłaty, wtedy zatwierdzamy Pinem i odbieramy kasę. 

Dlatego mowie, ze brak zabezpieczen. Nie kazdy klient banku jest z IT na ty. I jesli by wlasciciel rachunku, przed wygenerowaniem kodu, musial wpisac kwote wyplaty, to by Kasia nie stracila tyle kasy. Bo watpie, by wpisala 2000zl  

Właściciel konta generuje kod Blik, a następnie potwierdza transakcję na określoną kwotę, która jest podana i widoczna. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6715028 Napisano: 10.07.2020 09:23:45 w Wygraj mi / Wygram za...
dawidekdj napisał(a):

Witam emotka

10 emocjonujących tygodni w konkursie Lecha przed nami, w każdym z nich z pewnością super koszulki (wszystkie wzory dostępne będą do wglądu od jutra na stronie konkursowej).

Loteria "Lech - Graj o festiwalowe EKOkoszulki" startuje już od jutra! Zgłaszam gotowość do działań emotka

Chętnie pomogę coś ugrać zgodnie z życzeniem, mam nadzieję że spełnię oczekiwania w zupełności emotka
Zapewniam kontrolę wyniku do ostatniej chwili trwania każdego etapu.

Dłuższa współpraca = korzyści  emotka
Osoby, które grały ze mną w tamtym roku myślę, że mogą w zupełności potwierdzić naszą owocną współpracę  emotka

Czekam na propozycje na priv.

Polecam - pełna profeska  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6715013 Napisano: 10.07.2020 07:55:22 w Czy informują/ informowali?

@gnieszk@

@gnieszk@

#6713197 Napisano: 30.06.2020 22:44:03 w Pomocy!!!!
pawelkoo napisał(a):

Czy wykorzystywal ktos kiedys bony do sklepu po terminie? Czy da sie w ogole tak zrobic?
Jeszcze kilka dni temu pamietalem ze wygrane bony do ITM są ważne do końca czerwca (nawet przypominalem o tym na forum), a pozniej inne obowiazki i przypomnialem sobie dzisiaj o nich o 20, chwilke po 21 bylem pod sklepem (ktory mial byc czynny do 22) niestety byl juz zamkniety emotka nawet jakas pani ktora tez szla do sklepu sie zdziwila, bo zawsze jest otwarty do 22 i mowila ze moze maja jakas inwentaryzje czy cos. Jest w ogole jakas szansa czy raczej bony pojda na straty?

Napisz do organizatora konkursu i do Intermarche. Zawsze warto spróbować. Kojarzę, że ktoś kiedyś pisał na forum że udało mu się taką sytuację rozwiązać choć to było akurat w jakiejś innej sieci. Wyświetl w wątku >>
1 pawelkoo 0

@gnieszk@

#6712983 Napisano: 30.06.2020 12:36:21 w Kupię...
Bilety Kinads ważne do dziś Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6712582 Napisano: 29.06.2020 08:48:18 w WC - rozmowy o wszystkim
ksantypa napisał(a):

Mam problem z pytaniem z Wielkopolskiego-potrawa z samych jajek albo jajek i śmietany    jajecznica nie pasuje 

carbonara Wyświetl w wątku >>
1 ksantypa 0

@gnieszk@

#6709376 Napisano: 14.06.2020 12:40:52 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mam problem z zamówieniem w Empiku. Doładowałam sobie konto wygraną (30 zł). W którym momencie zamówienia trzeba z niego skorzystać? za Boga nie umiem sobie poradzić, pomoże ktoś

Jeśli już doładowałaś tą kartą to teraz wybierasz jako formę płatności Twoje środki. W sensie koszyk, przejdź dalej i masz formy płatności do wyboru przelew Blik itd i t trzeba wybrać Twoje środk

czy jest mozliwość dopłaty różnicy w salonie? bo mam do dopłaty 7 zł i chcą żeby zapłacić z góry

Tego nie wiem niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6709374 Napisano: 14.06.2020 12:29:01 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

mam problem z zamówieniem w Empiku. Doładowałam sobie konto wygraną (30 zł). W którym momencie zamówienia trzeba z niego skorzystać? za Boga nie umiem sobie poradzić, pomoże ktoś

Jeśli już doładowałaś tą kartą to teraz wybierasz jako formę płatności Twoje środki. W sensie koszyk, przejdź dalej i masz formy płatności do wyboru przelew Blik itd i t trzeba wybrać Twoje środki. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6709308 Napisano: 13.06.2020 19:26:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

guarania napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

ditomaso napisał(a):

W Voucher-ze na okulary z TT pojawia się kłopot iż jest błędny kod. Ktoś miał może taki kłopot bądź wie w czym tkwi problem?

Zobacz, czy jesteś na dobrej stronie, bo są twojesoczewki.pl i twojesoczewki.com
Ja miałam na początku przez pomyłkę taki problem z moimi voucherami, dopiero potem się zorientowałam, ze jestem w złym sklepie.

Przed chwilą zrealizowałam online swój voucher, nie miałam żadnego problemu. Może masz kod z np. "0" a wpisujesz "O" ?

Jestem na twojesoczewki.com
Ale spróbuję z tym zero bądź oo. Ale voucher dt całej oferty?

Nie dotyczy całej oferty. Tu są szczegóły realizacji
https://www.twoje...com/vouchery-loteria
https://www.twoje...ji_voucherow_350.pdf Wyświetl w wątku >>
1 ditomaso 0

@gnieszk@

#6709110 Napisano: 12.06.2020 11:38:45 w Kupię...
Kupię w dobrej cenie voucher Twoje Soczewki (są ważne do poniedziałku). Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6708399 Napisano: 09.06.2020 16:06:41 w Czy informują/ informowali?
Nestle ITM do końca poinformowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6708355 Napisano: 09.06.2020 14:20:11 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
honcia4 napisał(a):

29renata napisał(a):Regina papier rumiankowy 4 rolki jest w ITM za 7,99 zł. Czy gdzieś można kupić go taniej?

A co to za konkurs z Regina???

https://www.regin...cja-papierrumiankowy Wyświetl w wątku >>
1 honcia4 0

@gnieszk@

#6708187 Napisano: 08.06.2020 18:15:09 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Zachęcam do wpłaty choć kilku złotych.
Dużo już zebrano, dużo wciąż brakuje...
https://www.siepomaga.pl/wojtus

emotka

I już jest 100%! Wiadomość dziś na maila! emotka

Teraz kolej na Szymonka - dorzućcie emotka
https://www.siepomaga.pl/zycie-szymonka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6707970 Napisano: 07.06.2020 14:43:14 w Kupię...