Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6721942 Napisano: 13.08.2020 22:06:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie tylko dziś, wczoraj, tydzień temu... W sierpniu jeszcze zupełnie nic nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6721240 Napisano: 11.08.2020 08:48:30 w Smolar
rare85 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

wanderlust napisał(a):

Czy ktoś orientuje się jaki to TV z "Loterii wygaj z nudą"? Nagrodą dzienną II-go stopnia jest telewizor Smart TV wraz z kinem domowym

dowiemy się jak dojdzie -mają czas do 14 września z wysyłką 

Też ciekawam. A dostaliście info o weryfikacji paragonu?
Ps Wysyłka do 7 września  emotka

Cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6720935 Napisano: 09.08.2020 16:45:38 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Jasminum napisał(a):

Ja widziałem chyba małe paczki w osiedlowym sklepiku. Nie wiem ile to gram, jutro je kupię i zobaczę

Promocyjne opakowania? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6720278 Napisano: 06.08.2020 10:01:26 w Smolar
pikawka napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

domika napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Sprawdzał ktoś, podpieli  wyniki? 

Serio? Boję się sprawdzać, może poczekam na smsy, które nie przyjdą czy cuś....

U mnie nic.... Smolar mnie dobija. Odpuszczam go na jakiś czas emotka  

No więc ja też sprawdziłam i aktualnie idę się zastrzelić...  emotka Może jeszcze nie wszystko podpięte... przy kilku coś wpada, a tu takie zerro? Masakra.

Ja nie wiem kurde, czy mój poziom jest dnem totalnymemotka    czy smolar jest dziwny emotka  

Jest przedziwny emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

@gnieszk@

#6720054 Napisano: 05.08.2020 12:30:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wczoraj Pepsi, dziś Fantasia emotka Niby po jednym zgłoszeniu, ale żal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6719057 Napisano: 30.07.2020 17:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiaczeq napisał(a):

upolowalam chestera i teraz nie wiem z jakiego paragonu, czy da się jakoś sprawdzić? napisać do agencji? jest szansa ze odpowiedza?

Odpowiedzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6718927 Napisano: 29.07.2020 22:47:10 w Żegnamy zmarłych
Monika11 napisał(a):

Dzisiaj rano zmarł mòj Najukochańszy Tato - proszę o modlitwę 

Wyrazy współczucia emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

@gnieszk@

#6718428 Napisano: 28.07.2020 10:23:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koszulka Lech emotka
dawidekdj emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6718303 Napisano: 27.07.2020 16:50:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pięć dyszek od Muszyny z Dino emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6718209 Napisano: 27.07.2020 11:43:24 w WC - rozmowy o wszystkim
mia napisał(a):

Tylko to musi być "normalny" post, nie poprzez "dodaj życzenia".
Ale i tak widzę, że już jest włączona możliwość komentowania innych postów, więc jak powyższa opcja nie chwyci, to możemy się umówić, że np. dopisujmy życzenia pod pięknym zdjęciem z tęczą. emotka

Albo może Adrian udostępnić życzenia Renaty. Widzę, że pod jednymi życzeniami które udostępnił jest możliwość dodania komentarza. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

@gnieszk@

#6718201 Napisano: 27.07.2020 11:30:37 w WC - rozmowy o wszystkim
mia napisał(a):

kermit napisał(a):

mia napisał(a):

kermit napisał(a):

delvitto napisał(a):

kochani, od wczoraj doszło do Adriana 7 życzeń emotka  bardzo dziękuję, i czekam do poniedziałku, wtedy podłożę je do skrzynki, i wyślę go po listy, bo niby zapomniałam sprawdzić pocztę,,, Może coś jeszcze dojdzie emotka  a wyjmowanie tylu kartek ze skrzynki, to sama przyjemność  emotka  nie mogę się doczekać jego miny:) to będzie miły dzień, i jest w tym Wasza zasługa emotka

Chcemy dodać życzenia na FB ale jak to zrobić? Czy czasem Adrian nie ma w ustawieniach zaznaczone że tylko znajomi mogą dodawać na osi czasu? Może ktoś pomoże. Jak to zrobić?

Myślałam po prostu o wysłaniu wiadomości prywatnej z życzeniami. Na osi czasu, to nawet nie mam pojęcia jak to zrobić u kogoś. Ale jeśli ktoś poda jakiś sposób, to chętnie skorzystam.

Tylko od nas będą trafiać do folderu "Inne"

Wiem, ale to jeszcze może delvitto w jakiś sposób zasugerować mu przejrzenie wiadomości...
Ale przyszedł mi do głowy lepszy pomysł:
Gdyby delvitto na jego osi czasu napisała post z życzeniami, to sądzę, że wtedy do Jej postu moglibyśmy dodawać swoje komentarze/życzenia. I byłoby to nawet z sensem, a nie tak "ni z gruszki, ni z pietruszki". emotka

Super pomysł. Delvitto napisz życzenia a my będziemy komentować emotka już ze swoimi życzeniami Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6718084 Napisano: 26.07.2020 16:10:21 w SZUKAM....
zubi napisał(a):

Czy jest ograniczenie znaków zgłoszenia na konkurs Nivea Hebe? Z góry dziękuję, nie otwiera mi się regulamin.

Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

@gnieszk@

#6717960 Napisano: 25.07.2020 11:50:07 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Co to jest to Medicine z inPost?
ktos wie??

W jakim sensie? Bon do sklepu
https://wearmedicine.com/ a warunki wykorzystania są podane Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6717902 Napisano: 24.07.2020 17:26:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy u was w intermarche sa te zimne herbaty Fusion Tetley?

u mnie nie ma

U mnie bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6717548 Napisano: 22.07.2020 21:40:55 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

emotka Czy ktoś zna się na przepisach dot. urlopu wychowawczego przy blizniakach? Wiem, że wychowaeczy może być ma 3 lata do 4 r.z dziecka. Moi skończyli niedawno 4 i skończył mi się wychowawczy czy mogę na drugiego syna wziąć?  Jest jakiś przepis dot.bliznoakow ?  emotka

Niestety nie, przy wychowawczym nie ma znaczenia ile dzieci się urodziło. Przysługuje tak samo jak przy jednym dziecku 3 lata urlopu wychowawczego, ale nie dłużej niż do ukończenia przez dziecko 4 roku życia.

Skoczył mi się wychowawczy 15.07 A chłopaki skończyli 4 w marcu  emotka  więc miałam dłużej  emotka
Kurde gdzieś mi się obilo o uszy, że przy blizniakach mogę najpierw iść na jednego A potem na drugiego. Ale widocznie były to źle informację emotka

To "działa" w sytuacji gdy kobieta ma np. dwoje lub troje dzieci z małą różnicą wieku. I załóżmy w trakcie urlopu wychowawczego na pierwsze dziecko rodzi kolejne. Wtedy może wykorzystać niejako oba te wychowawcze po sobie. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

@gnieszk@

#6717541 Napisano: 22.07.2020 21:31:35 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

emotka Czy ktoś zna się na przepisach dot. urlopu wychowawczego przy blizniakach? Wiem, że wychowaeczy może być ma 3 lata do 4 r.z dziecka. Moi skończyli niedawno 4 i skończył mi się wychowawczy czy mogę na drugiego syna wziąć?  Jest jakiś przepis dot.bliznoakow ?  emotka

Urlop wychowawczy trwa 36 m-cy (w tym jeden miesiąc musi wykorzystać drugi z rodziców) więc 35. Można go wykorzystać w częściach do ukończenia przez dziecko 6 lat, nie 4. Przy bliźniakach trwa tyle samo, w przeciwieństwie do macierzyńskiego, który jest w takiej sytuacji rzeczywiście dłuższy. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6717424 Napisano: 22.07.2020 13:39:31 w Kupię...
Butelki Brita 2 sztuki Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6716559 Napisano: 17.07.2020 23:32:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nasturcja19 napisał(a):

Udaje Wam się wysłać SMS na konkurs,, Fest" w Intermarche? Mi cały czas wyskakuje błąd...

Tam chyba zgłoszenia są od 20.07? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6716555 Napisano: 17.07.2020 23:20:09 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

kochani moi, taka sprawa jest... Ale trochę mi głupio pisać o tym. Takie akcje przeprowadza się zazwyczaj dla dzieci.
No ale mój syn to też dziecko, chociaż zdecydowanie duuuuże emotka
Adrian za 10 dni kończy 30 lat. Choruje na autyzm. Nie ma kolegów ani przyjaciół, poza tymi, z którymi widzi się na warsztatach WTZ, i są to osoby z przeróżnymi ułomnościami.
On ubolewa nad tym, że nie ma znajomych, takich normalnych, i że się starzeje. Buntuje się z tego powodu, no i czasem mam dość po raz tysiącktóryś powtarzać, że taka jest natura, i nie można się nie starzeć. 
Ponieważ to taka okrągła rocznica, te 30 lat, to pomyślałam, że może byłoby fajnie jakoś to urozmaicić, i bym poprosiła Was, o wysłanie mu jakiejś kartki, albo choć życzeń na facebooku? Byłby zaskoczony, ale i bardzo szczęśliwy, choć nie rozumiałby, skąd to się wzięło, no chyba, że bym mu to wytłumaczyła emotka
Jeśli uważacie, że to dobry pomysł, to podam adres, i link do jego fb, bo nie mam nic do ukrycia;)
Jeśli nie, to skasuję tego posta.
Ot, tak mi znienacka przyszło to do głowy, po prostu...

Super pomysł emotka Biorę udział emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6715924 Napisano: 15.07.2020 09:24:06 w Czy informują/ informowali?
ewikewikk napisał(a):

Sensodyne na FB?

Informowali, z tym że wiadomość była w folderze inne. Wyświetl w wątku >>
0 0