Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7197354 Napisano: 06.08.2024 19:18:29 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie kupię kapsułki do prania Perlux? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7197125 Napisano: 06.08.2024 08:42:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kreo42 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dostalam dzisiaj prosbę o paragon bo niby ktos 100 zl wygral w heineken i desperadosie. Jak chkdzi o desperadosa to nie wiem ale w henku nie trzeba bylo paragonu do 100 zl. Cos sie zmienilo? 
Nie znam osoby ktora chciala kupic, bo ma swieze konto.

Ktos zgarnął coś lepszego i szuka paragonu. Twierdzi, że wygrał tylko stówkę, żeby paragon dostać tanio. Niech uczciwie powie co wygrał i kupi paragon za uczciwą cenę.

Jak narazie to też ani razu nikt nie chciał paragonu odemnie przy wygranej 100 lub 200, ani namyslow,  heniek,  żywiec,  warka,.

no to uważaj
cytuje koleżankę od paragonów- wiadomość jaka dostałam

" z tego co widzialam masz duzo wygranych voucherow z zywca,wkrotce dostaniesz do kazdego prosbe o doslanie paragonow sprzed zgloszenia kodu jesli mas wszystkie paragony to ok jesli nie ja tez ci swoich nie dam choc mam sporo ale mi nie potrzebne bo nic nie wygralam,ale to w koncu tylko kilka 500 i200 i 100"normalnie nie wiem jak z tym żyć jutro zapisze się do psychiatry bo mój łeb tego nie ogarnął

Kto Ci to napisał? Ta laska, która założyła konto dopiero teraz i twierdzi, że wygrała po stówce i chcą od niej paragony i szuka ich na pw? To w końcu już coś wygrała i szuka paragonów czy jeszcze nic nie wygrała? To ma te paragony czy nie ma? Jak ma to po co szuka?

No ma akurat z tych loterii, w których nie wygrała. A z tych w których wygrała niestety nie. Zgubiła. Taki pech. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7196853 Napisano: 05.08.2024 09:15:06 w Pomocy!!!!
rejn napisał(a):

Czy istnieją jeszcze jakieś społeczności gdzie można wymienić się legitnym lajkiem? emotka

Są grupy na FB typu "Like za like" Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7196814 Napisano: 04.08.2024 22:20:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

gregory napisał(a):

czy w konkursie Neboa jest jakieś ograniczenie znaków? ktos juz wysyłał? bo regulamin milczy na ten temat...

Nie ma limitu - pytałam. Nie ma też co wysyłać linków do yt;) też pytałam gdyby kogoś interesowała z czym może będzie konkurować. Tylko tekst.

A numer paragonu standardowy (wydruku)? Nie widzę w regulaminie takiej informacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7196741 Napisano: 04.08.2024 15:41:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx napisał(a):

notta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

maixys napisał(a):

fantagiro napisał(a):

co się dzieje, że jest tak mało aktualnych konkursów np.w kalendarzu ? na innych str widzę świeże a u nas nic emotka  Awaria czy nie są dodawane ??

Też mnie zastanawia, chociaż wydaje mi się że ogólnie jest mniej konkursów a nie konkretnie tutaj… Mam tabelkę w excelu, gdzie dodaje konkursy w których biorę udział, zawsze około 25 dnia każdego miesiąca, mam już 20 konkursów na miesiąc następny i tak było od września 2023, kiedy tylko zacząłem działać tym schematem. Obecnie mamy 4 sierpnia, a na ten miesiąc jest zaledwie 14 konkursów w mojej tabelce. 

Btw. Jeżeli chodzi o ilość konkursów w roku, myślałem że grudzień będzie rekordowy, a okazało się że rekord był w czerwcu emotka

czyli nie tylko ja stwierdziłam, że konkursowy grudzień przyszedł w tym roku w czerwcu emotka

Kiepsko faktycznie. Gdzie są leszkowe bluzy, koszulki? Do pełnego outfitu moze jakieś spodnie, by dodali w kolejnych edycjach. Obstawiam, że w sierpniu w agencjach to po biurach hula urlopowy wiatr.. wszyscy na wakacjach..

Moderator zapewne na urlopie i nie akceptuje tego, co oczekuje na dodanie. Są nowe konkursy, jest początek miesiąca.
Czemu Pionas nie ma zastępcy na takie okolicznosci?

A może osoby, które dodały do bazy jakieś bieżące konkursy, które nie są zaakceptowane wkleiłyby linki tutaj póki co? Bylibyśmy bardzo wdzięczni emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7196232 Napisano: 02.08.2024 09:24:56 w Informują
Informują z Loteria "SUPer lato z soczewkami - loteria PRECISION1™"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
mail Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7196230 Napisano: 02.08.2024 09:22:29 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#7196166 Napisano: 01.08.2024 19:39:32 w Wkurza mnie...
MDL napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie ludzka drętwota. emotka Brak wyluzowania. Sztywność i zasadniczość. Brak otwartości, Spięcie emocjonalne. Zafiksowanie na "jedynie słuszną swoją rację". Blee! emotka

Ja jestem raczej drętwa, ale bardzo podobał mi się Twój komentarz w "na co czekamy" 🤣😄 niestety, już go nie widzę

Jest wiele wątków na forum jak choćby ten (i inne typu: WC, Dziś cieszę się, Popraw sobie humor itd.), w których można pisać byle co. I są takie, w których obowiązują pewne zasady. Wątek "Na co czekamy" służy (jak każdy wie), aby podawać tam terminy informowania z zakończonych już konkursów. Jeśli każdy zacznie pisać posty bez sensu, od czapy w tego typu wątkach to będziemy mieć tu taki śmietnik, że się nie połapiemy. I to żadna zasadniczość, drętwota czy też sztywność tylko stosowanie się do panujących zasad. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7195838 Napisano: 31.07.2024 15:15:33 w Kupię...
Kupię tanio
1. Kody Rossmann z loterii 5 zł lub wyższe (ważne do dziś)
2. Bony Żabka (ważne do dziś) Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7195718 Napisano: 31.07.2024 10:07:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Złożyłam zamówienie na Doz. Kiedy otrzymam kod?

Powinien być właściwie od razu. Spełnione były warunki zakupu produktów biorących udział w loterii za 50 zł i wysyłki kurierem (odbiór  w aptece nie wlicza się) Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7195644 Napisano: 30.07.2024 21:35:29 w WC - rozmowy o wszystkim
Szukam osoby pracującej w KRUS. Mam krótkie pytanie Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7195249 Napisano: 29.07.2024 15:51:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

W sobote zglaszalam moja mame na konkurs favita. Pisze dzis do mnie ze juz wygrala i ma info ze gratulujemy wygranej. Ona nie umie zrobic zrzutu ekranu i nie wie o co chodzi. 

W jaki sposob Mlekovita informuje?
Tam sie odpowiada na 5 pytan po info ze gratulujemy? Nie wiem czy to fejk bo nie mieszkamy razem a nie jest obeznana w swiecie konkursowym

Nie ma żadnych pytań. Informują przez Messenger NIE w komentarzu. Sprawdźcie nadawcę wiadomości czy to prawdziwy profil Mlekovity. Jak mama nie umie to niech Ci poda hasło do Facebooka i sprawdź Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

@gnieszk@

#7195019 Napisano: 28.07.2024 13:44:00 w Czy informują/ informowali?

@gnieszk@

#7194943 Napisano: 27.07.2024 21:39:58 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ma ktoś z was punkt Pakersi?
Czy można przez ten punkt normalnie nadawać paczki sprzedane przez olx czy vinted?
Dowiedziałem się, że otwierają u nas na wsi punkt Pakersi i nie wiem czego się mogę spodziewać emotka
Będę wdzięczny za info emotka

To zależy z jakiej firmy kurierskiej. U mnie Packersi nie mają np. DPD. Ogólnie z gotowymi, opłaconymi etykietami np. zwrot do sklepu, albo inpost (sprzedaż na allegro) można.

No widziałem, że na oknie nie ma plakietki DPD, ale np. jak sprzedam coś na olx przez Orlen paczkę to normalnie mogę tam nadać ? Bo automat mam daleko, a na oknie była ich naklejka... Czy normalnie wtedy ten punkt będę mógł wybrać do nadania ?

DPD akurat mam w dino więc nie muszę ale zależy mi właśnie na Orlen najbardziej emotka

W moim nie można z Orlen Paczki, ale może to zależy od konkretnego punktu? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7194939 Napisano: 27.07.2024 21:23:31 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Ma ktoś z was punkt Pakersi?
Czy można przez ten punkt normalnie nadawać paczki sprzedane przez olx czy vinted?
Dowiedziałem się, że otwierają u nas na wsi punkt Pakersi i nie wiem czego się mogę spodziewać emotka
Będę wdzięczny za info emotka

To zależy z jakiej firmy kurierskiej. U mnie Packersi nie mają np. DPD. Ogólnie z gotowymi, opłaconymi etykietami np. zwrot do sklepu, albo inpost (sprzedaż na allegro) można. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7194862 Napisano: 27.07.2024 11:23:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

monkakk napisał(a):

Czy na loterie "Pielęgnuj letnie chwile i wygraj - NIVEA" HEBE można kupic produkt z serii MEN? Potwierdzał to ktoś u agencji? 

Tam jest "dowolny produkt Nivea". Więc dlaczego Nivea Men nie mógłby być?

Wiem, o co chodzi emotka  jednak w przeszłości bywało różnie, więc dla spokoju ducha podpytuję emotka

Moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7194860 Napisano: 27.07.2024 11:22:54 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Ale sobota wpierw się wykłócałam z ochroniarzami od SummerFestival bo ulica zamknięta w sumie już na 3 dni.
By dojść do parku z towarzyszem niedoli.Niestety źle to na niego podziałało w samej drodze do parku 4 razy siadał na chodniku.A potem 300 metrów od parku i już wstać nie chciał.Więc park podziwialiśmy z oddali, musiałam taryfę wezwać droga bliska 15 zł dałam panu 5 taka napiwku  bo był bardzo miły.I co trza iść na promo zakupy i odkuć się za to 20 zł wydane bez sensu...............
Ale za to sporo kapsli mam hahahhah taki żarcik na pociechę.
Jeszcze zwyzywałam jakąś młodą dziewuchę bo mi nerwy puściły niech urodzi niepełnosprawne dziecko i zobaczy jaki to los bo mi nerwy puściły miały prawo po tylu latach takiego życia.
Tak nie powinnam,tak wstydzę się.

Czytam często Twoje wpisy z uśmiechem. Ale teraz... Serio powiedziałaś takie słowa do młodej Bogu ducha winnej dziewczyny? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7194856 Napisano: 27.07.2024 11:18:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Czy na loterie "Pielęgnuj letnie chwile i wygraj - NIVEA" HEBE można kupic produkt z serii MEN? Potwierdzał to ktoś u agencji? 

Tam jest "dowolny produkt Nivea". Więc dlaczego Nivea Men nie mógłby być? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7194851 Napisano: 27.07.2024 11:08:38 w SZUKAM....
Mam pytanie dotyczące karty Allegro. Jeśli mam kartę na 200 zł, zakupy na 100 zł to resztę mogę wykorzystać na następne zakupy? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7194734 Napisano: 26.07.2024 15:52:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

elmas napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

Widzę, że leci rezerwa z Capri Sun, zawsze będzie ten cień wątpliwości czy na pewno wszystkie maile dotarły emotka

O, to samo chciałam napisać. Przy jakimś poprzednim konkursie mieli problem, bo nie wszystkie maile od nich wyszły, a jak już wyszły, to pojawiło się sporo wpisów w MDW. Czyli coś jednak szwankuje po ich stronie... I teraz pytanie, czy główni laureaci nie dostali maili, czy przegapili, bo może urlopy itd. emotka

Moim zdaniem część maili nie dotarła do laureatów. Nie wierzę, że aż 2 osoby, które wygrały główne nie odesłały danych. Poza tym jak na tą ilość nagród na forum pochwaliło się bardzo mało osób. Tak, tak wiem, że nie wszyscy się wpisują, ale statystycznie jest to jakiś mniej więcej stały odsetek wygrywających. Nav to niestety nie Avanti i nie informuje ponownie, telefonicznie itd.

NAV informuje ponownie - jakieś dwa dni przed terminem odesłania danych z Capri Sun dostałam od nich przypomnienie (mail z wygraną wcześniej dotarł, tylko nie miałam czasu wypełnić formularza).

To chociaż to jest dobra wiadomość.

W dzień terminu jest jeszcze kolejny mail przypominający, łącznie trzy. Moim zdaniem działają bardzo profesjonalnie.

To faktycznie. Nie wiedziałam tego, bo z reguły wysyłam dane od razu, żeby nie zapomnieć. Wyświetl w wątku >>
0 0