Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6801444 Napisano: 16.08.2021 09:13:04 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

bruce napisał(a):

Post pod postem? Cóż, nabijam sobie ilość.  emotka
Cieszy mnie, że wieloletni Weteran tego Portalu, Pomocna Dłoń e-konków (sama pamiętam, ile cennych wskazówek przed laty otrzymałam, aby móc się tutaj swobodnie poruszać jako przerażony żółtodziób  emotka ), Użytkownik, dzięki którego radom powstało tu wiele udogodnień, DzidziaPiernik (że posłużę się słynnym, filmowym cytatem) znowu nadaje.   emotka

Serio? Wybiórczą masz pamięć. Czepiał się wszystkich i wszystkiego, a Ciebie wyjątkowo. Poza tym był na forum cały czas, a ilość przerobionych w tym czasie  nicków tylko on zna. 

A po co od razu takie nerwy? Nie mam wybiórczej pamięci, jestem - jak przecież wiesz - historykiem. Agnieszko, czy rzeczywiście trzeba ciągle się tu kłócić, aby przeżyć? Nie chcę się z Tobą spierać, bo w jakim celu? Ludzie tak szybko odchodzą. emotka  Ostanie miesiące uświadomiły mi, że śmierć zbiera straszliwe żniwo. emotka  Cieszy mnie każdy powrót każdego naszego Forumowicza. I ja wracałam tutaj kilkakrotnie. Jak do Rodziny (której część w realnym świecie niestety ostatnio straciłamemotka ). I niech tak zostanie. Pozdrawiam Ciebie ciepło i życzę Ci miłego dnia, jak zresztą każdemu. emotka :*

Ale po co zaraz taka dramaturgia emotka
Jakie nerwy? Fakty i tyle. Daleko mi do kłótni i na forum i w życiu. W tym się z Tobą zgadzam - forum to nie miejsce na spory i czepianie się. I tego właśnie dotyczył mój post.
Również życzę miłego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

@gnieszk@

#6801416 Napisano: 15.08.2021 22:18:29 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

Post pod postem? Cóż, nabijam sobie ilość.  emotka
Cieszy mnie, że wieloletni Weteran tego Portalu, Pomocna Dłoń e-konków (sama pamiętam, ile cennych wskazówek przed laty otrzymałam, aby móc się tutaj swobodnie poruszać jako przerażony żółtodziób  emotka ), Użytkownik, dzięki którego radom powstało tu wiele udogodnień, DzidziaPiernik (że posłużę się słynnym, filmowym cytatem) znowu nadaje.   emotka

Serio? Wybiórczą masz pamięć. Czepiał się wszystkich i wszystkiego, a Ciebie wyjątkowo. Poza tym był na forum cały czas, a ilość przerobionych w tym czasie  nicków tylko on zna.  Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6801396 Napisano: 15.08.2021 20:21:18 w WC - rozmowy o wszystkim
baxter napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

baxter napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

baxter napisał(a):

Mam pytanie, jeśli karta sim jest wyjęta z telefonu i w tym czas jest wysłany na ten nr sms to dojdzie on jak się póxniej włączy tę kartę?
Pytam odnośnie smsów z Kubusia

Tak

Tak mi się zdawało ale może sms ma jakiś czas ważności/ Dopiero dzis po południu sprawdzałam startery ina zadnym nie było smsa a jak sprawdziłam na stronie smolara to owszem sa wygrane emotka

chyba też zależy od sieci, w playu po włożeniu startera przychodzi sms po kilku sekundach, minutach. A w orange nawet taki sms po półgodzinach od włożenia przychodzi.

startery mam w play i czekałam ze 2-3 minuty ale dobrze ze u smolara mozna sprawdzic na stronie emotka

3 minuty to jednak trochę za krótko Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6801390 Napisano: 15.08.2021 20:07:11 w WC - rozmowy o wszystkim
baxter napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

baxter napisał(a):

Mam pytanie, jeśli karta sim jest wyjęta z telefonu i w tym czas jest wysłany na ten nr sms to dojdzie on jak się póxniej włączy tę kartę?

Tak

Tak mi się zdawało ale może sms ma jakiś czas ważności/ Dopiero dzis po południu sprawdzałam startery ina zadnym nie było smsa a jak sprawdziłam na stronie smolara to owszem sa wygraneemotka

Być może Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6801387 Napisano: 15.08.2021 19:55:43 w WC - rozmowy o wszystkim
baxter napisał(a):

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6801348 Napisano: 15.08.2021 14:06:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Hello, czy po wygraniu w żywcu ---monet do allegro ....też wołają o fotkę kodu?

Nie, na karty 20 zł też nie, na te 100 zł już tak Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#6801268 Napisano: 14.08.2021 19:33:44 w SZUKAM....
Piwo Lech 4x 0.5 z Dino. Jakie to może być? Któreś z konkursowych? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6801023 Napisano: 13.08.2021 13:14:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Och Avanti emotka
Kolejny po Fa w Biedrze konkurs w którym totalnie przestrzeliłam...
Buuuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6801000 Napisano: 13.08.2021 12:23:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
inska napisał(a):

nie wygrałam głośnika w lays/pepsi emotka  w sumie to mąż nie wygrał bo ja w "krótkich formach literackich" jestem słaba a on jest świetny, tylko tak ciężko namówić go żeby coś wymyślił, a było mega lekkie i fajne 
a pewnie teraz nie da się namówić przez kolejne 3 miesiące żeby coś skrobnąć, buuuuemotka

Może autko wygra? U Avanti jest to możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
1 inska 0

@gnieszk@

#6800934 Napisano: 13.08.2021 10:11:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jak to jest karta do allegro na 20 zł przychodzi od razu a 100 zaraz minie tydzień i nie ma

Setki idą dłużej. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6800722 Napisano: 12.08.2021 09:31:08 w Paragony na trwające konkursy
29renata napisał(a):

Sprzedam paragon z Lidla 12 piw Lech free, który pasuje do trzech konkursów:
-  "ZERO PROCENT NA STO PROCENT"
https://www.e-kon...nt.html#.YRTMed8wjIU
- "Lechendy kręci muzyka" Carrefour, Auchan, Tesco, Intermarche, Netto, E. Leclerc, Topaz, Lidl, Kaufland, Polo Market
https://www.e-kon...et.html#.YRTMwd8wjIU
- "LECHENDY NA FESTIWAL" Lidl
https://www.e-kon...dl.html#.YRTNDd8wjIU

Lechendy na festiwal zakończył się 7 sierpnia Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

@gnieszk@

#6800503 Napisano: 11.08.2021 00:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Czy piwa bezalkoholowe TYSKIE są jakoś specjalnie oznaczone na paragonie? Bo mam paragon z carrefoura i tam jest napisane PIWO TYSKIE G. 

Tyskie Gronie? Ale to %. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

@gnieszk@

#6800497 Napisano: 10.08.2021 21:58:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
@gnieszk@ napisał(a):

Lipiec bez szału, czekam na sierpniowe niespodzianki emotka

Ekhm, ekhm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6800301 Napisano: 09.08.2021 22:21:21 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

Podpowie jakiś dobry człek jak wpisać monety z Żywca na Allegro? Mogę wpisać tylko kod na 20 zł a monety nie podświetlają się. Czy wpisuje się je gdzieś tam już wcześniej?

W mailu z otrzymanym kodem na monety jest link. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6799932 Napisano: 07.08.2021 09:33:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mdepfs napisał(a):

czy wysyłali nagrody z intermarche - Milka, wygraj marzenie? Może być priv.
Konkurs skończył się w czerwcu, czasu mają już mało i do tego cisza w tym temacie emotka

Jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6799868 Napisano: 06.08.2021 19:42:07 w Pomocy!!!!
warcik napisał(a):

Wystawiłam 1 przedmiot z tydzień temu na allegro lokalnie- i teraz chcę wystawiać inne normalnie i nie mam takiej możliwości. Czy muszę usunąć ten przedmiot z Allegro Lokalnie, by normalnie wystawić inne przedmioty? Mam konto od kilku lat i nigdy nie korzystałam z tego lokalnie- nie chce mnie teraz na normalną sprzedaż logować, tylko cały czas mnie wrzuca na Allegro Lokalnie i tylko tam widzę zakładkę do wystawiania.

Możesz normalnie. Nic nie musisz usuwać. Na samym dole jest link "wystaw przez dotychczasowy formularz" czy coś w tym stylu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6799561 Napisano: 05.08.2021 16:38:22 w Smolar
aurorcia napisał(a):

agnesita napisał(a):

freyja88 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Smolar wysyla stoły z ABC.
Właśnie mail o nadaniu przesyłki.(dpd)

Wysła również nagrody z "Nagród Fest ITM" i bony z "Tchibo ITM", bo opaski przyszły dzisiaj.

Z nagród fest mam bon, ale nic nie mam ani o weryfikacji ani o nadaniu. Jest mozliwe, że jeszcze do mnie dojdzie czy raczej nie wiedzieć czemu negatywna weryfikacja, albo idzie tylko część nagród póki co? 

też nie mam nic 

U mnie z Fest ani weryfikacji ani maila o nadaniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6799357 Napisano: 04.08.2021 18:15:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
marzenier napisał(a):

Łaciate torby z ostatniego etapu konkursu "dodaj do ulubionych" były już wysyłane?

Tak, jakiś tydzień temu Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6799328 Napisano: 04.08.2021 16:52:05 w Pomocy!!!!
kokoszka napisał(a):

aplikacja na telefonie

Zainstaluj aktualizację i będzie ok Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6799255 Napisano: 04.08.2021 13:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziwny ten konkurs z biedronki . 650 nagród i nic nie trafić . Normalnie szok

Tam były nagrody dzienne i pewnie wiele osób jak wysyłało w każdym dniu ,to wpadło im wiele bonów...emotka

Tak chyba było tylko na plakacie. W regulaminie jeśli dobrze pamiętam nic nie ma o dziennych. Wyświetl w wątku >>
0 0