Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6327972 Napisano: 02.03.2017 17:08:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
blanca napisał(a):

Z trzeciego miejsca też już było w innym konkursie
http://www.elblag...zlowiek#.WLhCZH-mnct

Ech ... ale i tak mi się bardzo podoba emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

@gnieszk@

#6327963 Napisano: 02.03.2017 16:59:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

dede napisał(a):

truskaweczka1 napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "#MojePostanowienia"

Wyniki konkursu https://konkurs.m...wienia.pl/#zwyciezcy

A gdzie te wyniki znajdę bo nigdzie ich na stronie konkursowej nie widzę?

Ja mam wyświetlone tylko fotki na tej stronie, znów nie widziałam żadnej z nich dotychczas, aż się boję, że znowu po moim wpisie się okaże, ile to już razy każda z nich po necie śmigała w innych konkursach (mam nadzieję, że nie), ale naprawdę mowę wprost mi odjęło po ich obejrzeniu emotka - są MEGA: pomysłowe, z humorem, kapitalnie opisane, doskonale wstrzelone w zasady i wymogi. emotka  

Suuuper a III miejsce po prostu genialne emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6327919 Napisano: 02.03.2017 15:32:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

Czy na konkurs Develey trzeba koniecznie kupic ten produkt z naklejką ??czy może byc bez , bo nie rozumiem już tego  emotka  na stronie jest że trzeba wysłać nr. paragonu a nie kod z naklejki,. . . .

No właśnie dla mnie to też to jest jakieś dziwne. Z jednej strony jest napisane, żeby kupić produkt z naklejką, z drugiej strony dla celów tego konkursu potrzebny jest paragon, a nie naklejka.
Skąd niby organizator będzie wiedzieć czy moja musztarda miała taką naklejkę czy nie? Na mój rozum wystarczy kupić produkt, który jest produktem promocyjnym ( czyli np. musztardę za 5 zł emotka ). Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6327844 Napisano: 02.03.2017 12:55:26 w Czy informują/ informowali?
nkba napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

nkba napisał(a):

Karolajna88 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie coś na temat wyników SPECTRUM LED? 

Właśnie wczoraj lub przedwczoraj się pytałam i nikt nic nie wie po za tym, że firma organizująca konkurs jest pod tym samym nazwiskiem co prezes zarządy tej firmy??!!

Też to zauważyłam na samym początku ale i tak miałam kilka żarówek kupić więc wysłałam 2 zgłoszenia. Ale tak szczerze na nic z tego powodu nie liczyłam emotka

Wojnarowscy sp. z o. o. to producent Spectrum Led. Prezes nazywa się Wojnarowski (pewnie firma rodzinna). Nie korzystali z usług agencji tylko sami organizowali loterię. W sumie chyba nic w tym dziwnego ?
http://www.krs-on...z-o-o-krs-44926.html

Wiedziałam, ze to producent był organizatorem tej loterii. Nie pisałam, że jest w tym coś dziwnego. Ta loteria skojarzyła mi się np. z ubiegłorocznym konkursem Lewiatana z żółtymi rowerami, gdzie rowery czasami trafiały do rodzin właścicieli - może zasłużenie, może nie. Tylko tyle.

W sumie to źle się odniosłam do wpisów. Chodziło mi nie tyle o Twój co ten wcześniejszy wpis Karolajna88  i bardziej chciałam wyjaśnić sytuację powtarzalności nazwiska niż kogokolwiek pouczać. Nie zmienia to faktu, że też jestem zdziwiona, że nikt się nagrodą nie pochwalił (co do Tesli to zrozumiałe, ale były też nagrody II stopnia) emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

@gnieszk@

#6327831 Napisano: 02.03.2017 12:38:16 w Czy informują/ informowali?
nkba napisał(a):

Karolajna88 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie coś na temat wyników SPECTRUM LED? 

Właśnie wczoraj lub przedwczoraj się pytałam i nikt nic nie wie po za tym, że firma organizująca konkurs jest pod tym samym nazwiskiem co prezes zarządy tej firmy??!!

Też to zauważyłam na samym początku ale i tak miałam kilka żarówek kupić więc wysłałam 2 zgłoszenia. Ale tak szczerze na nic z tego powodu nie liczyłam emotka

Wojnarowscy sp. z o. o. to producent Spectrum Led. Prezes nazywa się Wojnarowski (pewnie firma rodzinna). Nie korzystali z usług agencji tylko sami organizowali loterię. W sumie chyba nic w tym dziwnego ?
http://www.krs-on...z-o-o-krs-44926.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6327765 Napisano: 02.03.2017 10:58:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

agi68 napisał(a):

Loteria Develey - czy u kogoś działa strona loterii?

działa

U mnie też bezproblemowo i wczoraj i dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6327552 Napisano: 01.03.2017 20:36:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Najlepszy fragment z opisu kartonowej kanapki:
"Mój Krzysiu zawsze jej drugie śniadanie i zawsze w jego pojemniczku jest drugie śniadanie ."emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6327551 Napisano: 01.03.2017 20:35:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie dodałam do bazy konkurs na FB:
https://www.faceb...%85/1306436559438975
I po drodze natknęłam się na to... https://www.faceb...p;type=3&theater emotka
Mieszkający między Rzeszowem a Jasłem, łączcie się! emotka

Hmmm ,ja mam dziwne skojarzenia w związku z tym prześcieradłem? które leży na drugim planie emotka  Co tam się chowa?

Co tam się chowa? Śniadaniowa ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6327527 Napisano: 01.03.2017 19:38:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
holaaolaa napisał(a):

http://www.cosmop...rtfony-na-walentynki

filmik usunięty wygrała Agnieszka z Radomia, niestety kolejnych laureatów nadal brak

Ha ha no i rozwiązali sprawę emotka . Zamiecione pod dywan i załatwione. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6327346 Napisano: 01.03.2017 15:05:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odpowiedź od velvet

Wszystkie, pojedyncze również Zapraszamy do udziału w loterii.

Czyli teraz pytanie gdzie w dużym mieście oprócz wiejskich sklepików można kupic pojedyncze opakowania chusteczek? emotka

sydariameki pisała, że są w Intermarche.

Byłam przed chwilą w Intermarche i u mnie są tylko zbiorcze opakowania chusteczek, nie sprzedają pojedynczo. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6327151 Napisano: 01.03.2017 11:44:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odpowiedź od velvet

Wszystkie, pojedyncze również Zapraszamy do udziału w loterii.

Czyli teraz pytanie gdzie w dużym mieście oprócz wiejskich sklepików można kupic pojedyncze opakowania chusteczek? emotka

sydariameki pisała, że są w Intermarche. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6327094 Napisano: 01.03.2017 10:26:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

Rafaello -  czy dobrze rozumiem, że pomimo wpisywanego kodu z opakowania to i tak są to BRAMKI?

Chyba nie bramki
  • Informacja o wygranej wyświetla się wyłącznie w sytuacji, gdy Uczestnik zgłosił Kod, do którego przypisana jest Nagroda główna;
  • w Loterii jest zdefiniowanych 25 Kodów z przyznaną Nagrodą główną
Przynajmniej ja to rozumiem tak, że 25 zdrapek zawiera szczęśliwe kody.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6326664 Napisano: 28.02.2017 11:15:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy z Jogobelli udało się komu wygrac tekstem?

Wystarczy zobaczyć wyniki 1 etapu ile tekstów wygrało

Wygrało dokładnie 128 tekstów na 43 filmy i 62 zdjęcia emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6325854 Napisano: 25.02.2017 12:01:10 w Czy informują/ informowali?
apoccalipsa napisał(a):

ivanotta napisał(a): a bebilon biedronka?

mieli czas do czwartku więc myślę, że tak

Jest inf w innym wątku (dyskusje o wynikach konkursu), że tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6323291 Napisano: 18.02.2017 11:17:26 w Auchan
83huda napisał(a):

Hej! Czy bony można odbierać także w weekendy? Trochę mnie te 14 dni roboczych zbija  tropu, a wyprawę 40 km muszę zrobić i nie chcialabym palić benzyny na darmo.

Ja bez problemu odebrałam w sobotę, ale może lepiej wcześniej zadzwoń i się upewnij, bo może to zależy od konkretnego sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6323286 Napisano: 18.02.2017 10:34:26 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Który numer paragonu powinnam wpisać w Colgate? Nie potrafię znaleźć w regulaminie...

Z tego co wiem wysyłamy ten naprzeciwko daty po prawej stronie nad produktami emotka  

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6323279 Napisano: 18.02.2017 10:20:40 w Biedronka
Który numer paragonu powinnam wpisać w Colgate? Nie potrafię znaleźć w regulaminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6321699 Napisano: 14.02.2017 11:00:41 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Niebieska_Laguna napisał(a):

W 100% polecam @gnieszka@ ! Bardzo sympatyczna oraz rzetelna osoba. Dziękuję emotka

Bardzo mi miłoemotka .
I oczywiście polecam  Niebieska_Laguna oraz dziękuję za miłą transakcję emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6321571 Napisano: 13.02.2017 19:58:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
TV z Gillette/Żabka
(pod koniec stycznia telefon z informacją, że jestem laureatem rezerwowym, a dziś mail o przyznaniu nagrody)
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6321261 Napisano: 12.02.2017 10:45:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mnie w ogóle Marian rozczarował. Myślałam, że codziennie będzie zapodawał nowy tekst i do niego trzeba będzie coś zrymować, a Marian zapodał raz i finito  emotka Wyświetl w wątku >>