Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6469881 Napisano: 05.03.2018 15:26:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

biokoo napisał(a):

Czy jest jakis konkurs aktualny z produktami do prania gdzie mozna kupic plyn do plukania ?

np. e w stokrotce

lub E w Biedronce Wyświetl w wątku >>
1 biokoo 0

@gnieszk@

#6469580 Napisano: 04.03.2018 15:31:02 w SZUKAM....
toudikot napisał(a):

szukam adresu e-mail na jaki wysyłaliście info do agencji obsługującej orzeszkonkurs o braku linku aktywacyjnego. czekam od wczoraj na linki (maile na tlen i na gmail)

[email protected] Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6469391 Napisano: 03.03.2018 16:27:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

benasia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 

w związku z konkursem 'PIĘKNIE BYĆ KOBIETĄ!' w biedronce (od 05.03.2018) mam pytanie czy wystarczy zakupić 1 produkt colgate lub 1 produkt palmolive czy oba łącznie ?

pozdrawiam
Krzysztof Bajorek

wg. regulaminu colgate+palmolive łącznie

Mi sie wydawalo ze 1 produkt ten lub ten.

dokonać zakupu przynajmniej jednego, dowolnego Produktu Promocyjnego w sklepie sieci Biedronka udokumentowanego na dowodzie zakupu. Jak dla mnie jednego produktu Colgate lub Palmolive. A z reg dalej: konkursem objęty jest zakup dowolnego produktu marki COLGATE i PALMOLIVE  - chodzi im raczej o to, że można wybrać spośród dwóch marek.

Też tak myślę, tym bardziej, że na plakacie jest "Kup w sklepie Biedronka dowolny produkt Colgate lub Palmolive". Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6469318 Napisano: 03.03.2018 11:29:34 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Agnieszko, ale rzecz w tym, że Asia na początku nie pisała o treści SMSa z kodem, a jedynie o tym, że to w rozmowie głosowej pan wspomniał o Facebooku emotka Powiedzieć mógł wszystko dla ściemy - a dzwonił NAJPIERW (by sprawdzić czy numer jest aktywny i ktoś tam odbierze) i dopiero POTEM, jak się upewnił, że tak, to wysłał jej numer telefonu na stronę - dlatego wiadomośc przyszła W TRAKCIE ROZMOWY. 
Naprawdę nie widzisz, że to gość z nieuczciwymi zamiarami?
Normalny człowiek, gdyby taka pomyłka miała miejsce, zadzwoniłby dopiero PO akcji z resetowaniem konta. Nie sądzisz, że jego zachowanie i tłumaczenie takie mocno naciągane jest?
P.S. Rejestrować się gdzieś można także za pomocą konta na Facebooku. Gość mógł założyć lipne konto, a Facebook przy takiej rejestracji wymaga weryfikacji. emotka Dla mnie to ewidentny oszust, nie dam sobie powiedzieć, że to pomyłka. Przecież zadzwoniła pod ten niby właściwy numer i co? emotka

Co do tego, że jego zamiary nie były uczciwe i że nie była to zwykła pomyłka to akurat nie mam wątpliwości. Raczej zastanawia mnie o co może chodzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6469306 Napisano: 03.03.2018 11:02:12 w WC - rozmowy o wszystkim
asia575 napisał(a):

cb656 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Akurat konto puste na kartę ale pytanie teraz czy może nie będzie mi pobierało jak doładuję.

Aśka, mechanizm tego oszustwa jest prosty - ktoś rejestruje się w necie w płatnym serwisie. Podaje lipne dane, wiadomo - cwaniaczek. Ale strona stosuje zabezpieczenie czyli żąda podania numeru telefonu, by na ten numer wysłać kod weryfikujący, potrzebny do zakończenia rejestracji. Co robi cwaniaczek? Dokładnie to, co opisałaś. Facet robi zwód z "pomylonym numerem" i prosi o przekazanie kodu, kończy sobie rejestrację i korzysta na koszt jelenia.
A w regulaminie na pewno małym drukiem jest fragment mówiący o tym, że sam fakt dobrowolnego przecież wpisania numeru telefonu na stronie jest tożsamy z wyrażeniem zgody na jakąś usługę, zapewne płatną jak za zboże.
Co dalej?
Przewiduję, że możesz otrzymywać wiadomości (multimedialne, albo SMS), za które zapłacisz sporo za samo ich odebranie.
Sprawa przegrana. Nie widzę możliwości wyślizgania się z tego.
Czy naprawdę nie zastanowiło ani trochę, że ktoś z tak dziwną nietypową prośbą dzwoni z ukrytego, zastrzeżonego numeru??! emotka emotka Ludzie... ratunku emotka jaki wstyd...

Czasami człowiek ma takie zaćmienie umysłu emotka a w smsie rzeczywiście była mowa o resetowaniu hasła na FB emotka

No i właśnie ta treść nie pasuje do koncepcji, że ktoś przy pomocy Twojego numeru gdzieś tam się zarejestrował (typu płatny serwis, subskrypcja, lewa strona). Wtedy byłby podany kod, ale do rejestracji/weryfikacji. Musi chodzić o coś innego. A na Fb możesz się normalnie zalogować? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6469218 Napisano: 02.03.2018 21:58:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zawszebeznagrod napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

Czy w loterii Nescafe, aby uzyskać 3 losy, trzeba zakupić po prostu słoik Nescafe Gold, czy trzeba kupić 2 produkty Nescafe, w tym jeden produkt z serii Gold?

Nescafe Gold=3 losy
(tylko musi być za 10zł zakup)

No właśnie chyba nie do końca. W regulaminie jest taki zapis:
"Warunkiem przyznania 3 losów jest oznaczenie w formularzu w dedykowanym check-box, iż paragon fiskalny potwierdza zakup kawy NESCAFÉ GOLD.W sytuacji zakupu na jednym paragonie co najmniej 2Produktów Promocyjnych, w tym co najmniej 1 produktu NESCAFÉ GOLD:a) przy oznaczeniu zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 3 losy w losowaniu Nagrody Głównej;b) przy braku oznaczenia zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 1 los w losowaniu Nagrody Głównej."
Ale ja tego za bardzo nie rozumiem emotka  

No właśnie ten zapis jest dla mnie bardzo mylący i nie wiem co autor miał na myśli...

Napisałam do nich. Jak odpiszą dam znać. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6469216 Napisano: 02.03.2018 21:50:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Czy w loterii Nescafe, aby uzyskać 3 losy, trzeba zakupić po prostu słoik Nescafe Gold, czy trzeba kupić 2 produkty Nescafe, w tym jeden produkt z serii Gold?

Nescafe Gold=3 losy
(tylko musi być za 10zł zakup)

No właśnie chyba nie do końca. W regulaminie jest taki zapis:
"Warunkiem przyznania 3 losów jest oznaczenie w formularzu w dedykowanym check-box, iż paragon fiskalny potwierdza zakup kawy NESCAFÉ GOLD.W sytuacji zakupu na jednym paragonie co najmniej 2Produktów Promocyjnych, w tym co najmniej 1 produktu NESCAFÉ GOLD:a) przy oznaczeniu zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 3 losy w losowaniu Nagrody Głównej;b) przy braku oznaczenia zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 1 los w losowaniu Nagrody Głównej."
Ale ja tego za bardzo nie rozumiem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#6469175 Napisano: 02.03.2018 18:25:54 w Carrefour konkursy
Odnośnie konkursu Red Bull - czy zakupu można dokonać w Carrefour Market? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6468569 Napisano: 01.03.2018 12:27:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Streamline wysłał wszystkie sms-y z Colgate Super-Pharm bez podania rodzaju nagrody?
Ktoś dostał sms-a z wskazaniem nagrody?

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście...

Ja mam info że były smsy z III stopniem osobno

A to sorki. Po prostu wydało mi się raczej niewiarygodne, bo Streamline nigdy nie dał mi nawet pasty do zębów teraz wysłał mi sms-a bez rodzaju nagrody i uznałam, że wszyscy takie dostali. emotka

Tam to konkurencja była znacznie mniejsza emotka bo bardzo mało ludzi grało z tych co zgarniają tam grubiej emotka

Mam tego świadomość. Ale nawet jeśli było 60 zgłoszeń, a nagród 53 to w moim przypadku i tak sukces. Lepsi sobie odpuścili, więc po cichutku i ja choć raz mogłam sobie wygrać u Streamline.emotka  Nie psujcie mi tej frajdy, please... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6468552 Napisano: 01.03.2018 11:53:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Streamline wysłał wszystkie sms-y z Colgate Super-Pharm bez podania rodzaju nagrody?

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście...

Ja mam info że były smsy z III stopniem osobno

A to sorki. Po prostu wydało mi się raczej niewiarygodne, bo Streamline nigdy nie dał mi nawet pasty do zębów teraz wysłał mi sms-a bez rodzaju nagrody i uznałam, że wszyscy takie dostali. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6468541 Napisano: 01.03.2018 11:41:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6468065 Napisano: 28.02.2018 09:52:57 w Lay's
cb656 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Przecież tam dostaje się powietrze i po zgrzaniu nie będzie już takiej chrupkości .

W oryginalnej paczce TEŻ jest powietrze i dlaczego nie tracą wtedy na smaku? emotka

Paczki z chipsami są wypełniane azotem, który zapobiega ich psuciu. Wyświetl w wątku >>
2 mia, maverick 0

@gnieszk@

#6467569 Napisano: 26.02.2018 18:25:08 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ma ktoś drukarkę co drukuje dwustronnie za jednym razem? Szukam właśnie takiego modelu i zastanawia mnie bo jezcze takiej nie miałem emotka czy ona drukuje faktycznie za jednym zamachem dwie strony tekstu ? czy coś trzeba zmieniać, albo ustawiać przed samym drukowaniem w wordzie? 

Drukarki takie są to normalne drukujące po jednej stronie w jednym przebiegu, sztuczka polega na tym, że przed wypluciem papieru na zewnątrz jest on odwracany i w drugim przebiegu zadrukowywana jest druga strona. Dopiero potem drukarka wysuwa zadrukowany dwustronnie arkusz papieru.

aż sie bałem jak zobaczyłem w powiadomieniu że ty odpisałeś emotka co mi napiszesz emotka
aha, ale ona np. rozpoznaje że mam w wordzie 20 stron i sama drukuje dwustronnie czy coś trzeba przycisnąć zaznaczyć?
A co jak chcę wydrukwoać 10 stron i każda na osobnej kartce?  

W opcjach drukowania zaznaczasz druk jedno- lub dwustronny. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

@gnieszk@

#6467558 Napisano: 26.02.2018 18:02:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wycior napisał(a):

..czy były już wyniki konkursu w Superpharm.."zakochaj se w uśmiechu-opisz uśmiech ukochanej osoby"..01-14.02..??

Jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6467077 Napisano: 24.02.2018 22:33:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

Czy ma ktoś problem z odesłaniem danych i paragonu z konkursu Kaufland Wspólnie dbamy o świeżość Twoich ubrań? Po wypełnieniu i wysłaniu pojawia się biała strona i nic więcej.. taki formularz przeszedł ? czy ktoś ma/miał podobny problem?

Powinien pokazać się komunikat Dziękujemy za zgłoszenie (lub coś podobnego). Spróbuj jeszcze raz, najlepiej z innej przeglądarki. Jeśli za pierwszym razem przeszło to i tak nie da się wysłać powtórnie (będzie wtedy napisane już jest zarejestrowane zgłoszenie dla tego numeru). Wyświetl w wątku >>
1 pakowa 0

@gnieszk@

#6467013 Napisano: 24.02.2018 15:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi podać stronę do wysyłki danych z konkursu TQG Kaufland "Wspólnie dbamy o świeżość waszych ubrań"? Ucieło mi smsa

https://e-kupon.info/kaufland/swiezosc.html Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

@gnieszk@

#6467008 Napisano: 24.02.2018 14:57:45 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
andii napisał(a):

elotta napisał(a):

Kojarzy ktoś, jaki Activia ma najtańszy produkt?

a jest coś z ACTIVIą? jakiś konk? emotka

W zapowiedziach jest link. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6466868 Napisano: 23.02.2018 17:15:27 w Kaufland konkursy
agakaz2 napisał(a):

maryam napisał(a):

Halszka napisał(a):

Można zgłosić do loterii paragon zapłacony bonem?

oj, mam nadzieję że tak, ja zgłosiłam nie zastanawiając się nad tym.........

Chyba nie gdzieś widziałam zapis A przy zgłaszaniu paragonu zwracałam uwagę jaka płatność

Jest taki zapis w regulaminie? Nie mogę znaleźć.  Kurczę, myślałam, że to nie ma znaczenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6466846 Napisano: 23.02.2018 16:42:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bon z loterii Nestle/ITM Unique One - Poczta Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6466562 Napisano: 22.02.2018 22:41:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katarynka-199 napisał(a):

staszek napisał(a):

katarynka-199 napisał(a):

yreks napisał(a):

W jakiej cenie jest paragon na orlen red bull?

10zl

U mnie 12 zł

Wybaczcie!! 
Mój błąd, faktycznie 12 zł. 
Za 10 zł była Coca-Cola. 
Przepraszam za wprowadzenie w błąd! 

Żaden błąd. 2 Red Bulle kosztują na Orlenie 10 zł (cena regularna 6,99/szt ale przy zakupie dwóch jest rabat) Jest zresztą info nawet na plakacie konkursowym. Kupowałam na kilku Orlenach i cena wszędzie była taka sama. Jeśli chodzi o Coca Colę wartość paragonu zależała od tego co było kupione. Spokojnie można było się zmieścić dużo poniżej 10 zł. Wyświetl w wątku >>