Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6517259 Napisano: 07.08.2018 21:21:43 w Czy informują/ informowali?
rebelmen napisał(a):

A kiedy będzie wiadomo kto jakie bony wygrał?
Mistrzowskie marki.

Chyba jak przyślą... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

@gnieszk@

#6517069 Napisano: 07.08.2018 12:36:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

madlette napisał(a):

LEMON LEMON ITM- czy na stronie są zwycięzcy, czy tylko ja nie widzę z żadnego dnia i mi się coś popsuło? emotka

Nie wiem od czego to zależy U mnie ns jednym komputerze widać a na drugim nie (na żadnej przeglądarce) Ale na razie są tylko do 28.07 Nie uzupełnili dni z których wczoraj powiadamiali

A na którym dniu stanęli z informowaniem?  emotka

Tego nie wiem Ja miałam wczoraj z 29.07 emotka Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

@gnieszk@

#6517057 Napisano: 07.08.2018 12:12:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

LEMON LEMON ITM- czy na stronie są zwycięzcy, czy tylko ja nie widzę z żadnego dnia i mi się coś popsuło? emotka

Nie wiem od czego to zależy U mnie ns jednym komputerze widać a na drugim nie (na żadnej przeglądarce) Ale na razie są tylko do 28.07 Nie uzupełnili dni z których wczoraj powiadamiali Wyświetl w wątku >>
1 madlette 0

@gnieszk@

#6516771 Napisano: 06.08.2018 15:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

ja to się boję co to będzie jak powstanie galeria zwycięzców emotka ale tak obiektywnie.. to mało jest profesjonalych zdjęć - myślałam,że będzie więcej. Jest kilkanaście iście konkursowych z pomysłem, jest kilka bardzo ładnych, ale takich typowo z reklam to nie ma emotka p.s. jejjuuuuu ale fajnie,że na forum jest tyle miłośników psów i kotów

Galerii zwyciezców chyba nie będzie (i może dobrze) Wg regulaminu będzie lista laureatów zawierająca Imiona i pierwsze litery nazwiska (właścicieli emotka ) Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6516658 Napisano: 06.08.2018 12:41:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
gusiaczek1114 napisał(a):

WIESIA serdeczne gratulacje! emotka

I ja gratuluję emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

@gnieszk@

#6516635 Napisano: 06.08.2018 12:20:30 w Biedronka
Vivacia napisał(a):

A czy komuś się otwiera lista laureatów w tych czterech łapach? (na chwilezpupilem.pl). Czy ona tylko udaje, że tam jest?

No raczej nie. Konkurs skończył się wczoraj. Nawet galeria jeszcze nie jest uzupełniona do końca, a gdzie tam wybór i publikacja laureatów... Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6516626 Napisano: 06.08.2018 12:07:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcin1411 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

marcin1411 napisał(a):

Ktoś mi powie ile jest zgłoszeń w konkursie cztery lapy, dwa koła. Strona nie otwiera mi się na telefonie.

W tej chwili w galerii jest 330 zdjęć.

A teraz coś się zmieniło?

Jest już 87 stron x 6 zdjęć Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6516467 Napisano: 05.08.2018 22:55:01 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

czy w lemon lemon pojawilo się komus, ze paragon został wykorzystany?  a zgłoszenie 1 raz wysłane?

Tak. Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz. Powinno przejść Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6516356 Napisano: 05.08.2018 13:38:26 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

ewelka napisał(a):

Hej ludziska emotka Czy ktoś dziś może dodawał zgłoszenie w konkursie z biedronki -cztery łapy, dwa koła? udaje się dam? ja nie mogę załadować zdjęcia i nie wiem czy to już dziś nie można? konkurs niby do dziś.

właśnie wszedłem zapytać o to samo... też białe.. na wszystkich przeglądarkach i nawet na ipadzie jak próbuję....

Jest chyba jakiś problem na stronie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6516335 Napisano: 05.08.2018 12:01:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e563 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy po zgłoszeniu  na biedronkowe łapki zwierzaków dostaje się jakieś potwierdzenie? U mnie strasznie muliło  i nie dodawało, klikałam chyba kilkukrotnie az wyszedł w  końcu napis,ze taki numer i adres mailowy już jest zgłoszony

Pojawia się potwierdzenie na stronie. Ja na maila nic nie dostałam.

Ja dostałam na pocztę potwierdzenie zgłoszenia.

Zaraz po zgłoszeniu, czy po akceptacji tzn. po dodaniu do galerii? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6516329 Napisano: 05.08.2018 11:15:51 w Biedronka
azaflora napisał(a):

msn22 napisał(a):

Konkurs Activ Pet - czy dostaliście potwierdzenie na maila? U mnie brak, w spamie też emotka

Jedno zgłoszenie w piątek późnym wieczorem, drugie wczoraj - były tylko podziękowania na stronie, maili brak /o2 i interia/

Czy widzicie galerię? Mnie otwiera się około 10 fotek  emotka

Tak - 6 zdjęć na stronie, a stron na ten moment 50. Nie da się u Ciebie przejść na kolejne strony? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6516291 Napisano: 04.08.2018 22:03:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Pytanie o Budżet Kaufland

wyslalam dwa razy swoje dane po pierwszym razie wyskoczył mi komunikat ze poszło cis nie tak emotka  po drugim razie nic, biały ekran... 

czy komuś komunikat się ukazał poprawny... inny?

Na IE "coś poszło nie tak". Na Chromie biały ekran, ale jak się przewinie na górę strony "Dziękujemy za zgłoszenie" (lub coś w tym stylu) Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6516282 Napisano: 04.08.2018 21:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Czy po zgłoszeniu  na biedronkowe łapki zwierzaków dostaje się jakieś potwierdzenie? U mnie strasznie muliło  i nie dodawało, klikałam chyba kilkukrotnie az wyszedł w  końcu napis,ze taki numer i adres mailowy już jest zgłoszony

Pojawia się potwierdzenie na stronie. Ja na maila nic nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6515840 Napisano: 02.08.2018 22:44:29 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Joan: Kurierzy w większości przypadków są o niebo bardziej dyskretni jak pracownicy niektórych agencji  emotka
Przy bliższym spotkaniu to i owo się zawsze wyciągnie. 
A osób z branży już trochę znam emotka
Na szczęście wszyscy mnie znają pod nazwiskiem panieńskim, a gram na nowe  emotka
Mnie za to dziś wkurzył komunikat od Avanti: nr paragonu wykorzystany.
Miałam drugi paragon, ten przeszedł bez problemu, ale nie dość, że skasowali w mieście Intermarche, to na dodatek wszystkiego ileś km dalej na sklepie i w magazynie mieli tylko 4 sztuki. A ja widzę szanse swoje u Avanti  emotka
I ktoś w rodzinie to coś pije i musi kupować gdzie indziej  emotka

Spróbuj jeszcze raz wysłać zgłoszenie z tym numerem. Też miałam taki komunikat, a przy kolejnej próbie wysłania przeszedł. Wyświetl w wątku >>
2 assal, mia 0

@gnieszk@

#6515710 Napisano: 02.08.2018 14:54:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hamak Lemon z 27.07 emotka Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

@gnieszk@

#6515177 Napisano: 01.08.2018 10:36:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
3 x bon Kaufland - miły początek sierpniaemotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6515020 Napisano: 31.07.2018 20:51:03 w SZUKAM....
luk1990 napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wygrywaj-z-mistrzowskimi-produktami-intermarche.html#.W2CtoiI-eEc

Szukam linka do odesłania danych,bo mama skasowała SMS i przypomniało jej się dzisiaj,ze wgl coś takiego przyszlo
prosze o pomoc;)

https://e-kupon.info/intermarche/wygraj.html
Tylko koniecznie dziś, bo chyba do 31.07 był termin Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6513941 Napisano: 27.07.2018 21:58:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

Konkurs lemon lemon - po wysłaniu zgłoszenia pojawia się na stronie info o dodaniu zgłoszenia? Bo u mnie ląduje na stronie normalnie z moim wpisem..

Tak- "Dziękujemy za zgłoszenie" na stronie (lub coś w tym stylu) + potwierdzenie na maila Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6513877 Napisano: 27.07.2018 17:43:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

79magda napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

defed napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Mam prośbę. Czy ktoś mógłby podać pełną treść SMS-a z 4MOVE? Ucięło mi wiadomość po " w ciągu 2 dni na...". emotka

Dołączam się do prośby, u mnie urwane na promocje@ ... a co jest dalej?  emotka

Też mam taki niepełny...

Również taki mam, więc może po prostu:

"Każdy Laureat konkursu winien jest wysłać Protokół wraz ze skanem lub zdjęciem dowodu zakupu na adres e-mail: kontakt@4movemini.pl w ciągu 2 dni roboczych..." - via regulamin.

Wolałabym nie zgadywać. Mail w SMS-ie zaczyna się od promocje... promocje@4movemini.pl? promocje@ambasadamarek.pl? emotka

Ja mam urwane na promocje@ambasada   więc wychodzi na to, że nr 2 emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6513872 Napisano: 27.07.2018 17:37:19 w Czy informują/ informowali?
miketyson napisał(a):

AVIVA?

Jest wpis w MDW Wyświetl w wątku >>
0 0