Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6525129 Napisano: 03.09.2018 17:16:47 w Pomocy!!!!
1Mamcia napisał(a):

Moi drodzy, nie wiem czy w dobrym miejscu to pisze?
Pilnie potrzebujemy uzbierac kwotę na leczenie czteroletniego chlopczyka po czwartej juz chemioterapii. Za kilka dni móģłby miec w Niemczech operację, koszt to ponad 250 000. Organizujemy licytacje i wpłacamy kwoty na fundacje. Moze macie jakies w domu gadzety z konkursow, zbedne nagrody, ktore moglibyscie wystawic na licytacje?  Liczy sie kazda złotówka. 
Licytacja prowadzona - jest na facebooku w grupie otwartej: pomoc dla Natanka-Darowizny.
Z gory dziekuje za kazdą Waszą pomoc.
-

Możesz jeszcze w tym wątku napisać
https://www.e-konkursy.info/forum/pomoc-potrzebujacym/strona/43 Wyświetl w wątku >>
1 1Mamcia 0

@gnieszk@

#6525016 Napisano: 03.09.2018 13:38:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czy coś wrzesień mi przyniesie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6524935 Napisano: 03.09.2018 09:16:32 w Carrefour konkursy
mariolakal napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mariolakal napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

tak, przychodzi zwrotka

Dzięki... Czyli coś sknociłam... Regulaminu w bazie nie było tylko krótki opis: "wysłać zgłoszenie na nr 4321, w treści wpisując: prefiks HARIBO, znak „.” (kropka)", a ja z przyzwyczajenia na szybko wysłałam: HARIBO.treść...  emotka

Ja wysłałam HARIBO.odpowiedź.... i normalnie przyszła zwrotka

No to już nie kumam, o co chodziło...  emotka

Na pewno format wiadomości  miałaś dobry. Tu jest strona i regulamin
https://www.carrefour.pl/promocje/konkursy-i-loterie/waskie/haribo-rozdaje-nagrody
https://www.carrefour.pl/media/lottery/regulamin_79478.pdf Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6524931 Napisano: 03.09.2018 09:05:43 w Carrefour konkursy
mariolakal napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mariolakal napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

tak, przychodzi zwrotka

Dzięki... Czyli coś sknociłam... Regulaminu w bazie nie było tylko krótki opis: "wysłać zgłoszenie na nr 4321, w treści wpisując: prefiks HARIBO, znak „.” (kropka)", a ja z przyzwyczajenia na szybko wysłałam: HARIBO.treść...  emotka

Ja wysłałam HARIBO.odpowiedź.... i normalnie przyszła zwrotka

No to już nie kumam, o co chodziło...  emotka

Ktoś pisał, że któraś z sieci nie obsługuje tego numeru 4321 (bodajże Virgin) Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6524636 Napisano: 01.09.2018 16:40:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cleo25 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

haima napisał(a):

Czy nie wysyłał ktoś zgłoszenie do kawy Fort? Próbowałam SMSem i przychodzi zwrotka że treść wiadomości jest błędna, mimo że wszystko mam jak w regulaminie, bez polskich znaków itd... Wysłałam na stronie i wszystko ok, chciałam wypełnić na drugi paragon, ale na stronie jest cały czas komunikat "dziękujemy za zgłoszenie" i brak pól do wypełnienia, mimo odświeżenia strony i zrestartowania przeglądarki (!). Ktoś ma tak samo?

Podasz link do konkursu? Z Fort kojarzę tylko loterie - jedną zakończoną, drugą jeszcze nie rozpoczętą.

https://www.e-kon...na.html#.W4qJ5boyWig
Edycja jesienna, od dzisiaj.

No tak, faktycznie ta loteria już rozpoczęta. Myślałam, że chodzi o jakiś konkurs ("bez polskich znaków"?).

Zapewne chodzi o nazwę miasta, którą masz podać w esku wysyłanym na loterię... emotka  co wygrałam?  emotka

A to ok emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

@gnieszk@

#6524630 Napisano: 01.09.2018 15:23:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

haima napisał(a):

Czy nie wysyłał ktoś zgłoszenie do kawy Fort? Próbowałam SMSem i przychodzi zwrotka że treść wiadomości jest błędna, mimo że wszystko mam jak w regulaminie, bez polskich znaków itd... Wysłałam na stronie i wszystko ok, chciałam wypełnić na drugi paragon, ale na stronie jest cały czas komunikat "dziękujemy za zgłoszenie" i brak pól do wypełnienia, mimo odświeżenia strony i zrestartowania przeglądarki (!). Ktoś ma tak samo?

Podasz link do konkursu? Z Fort kojarzę tylko loterie - jedną zakończoną, drugą jeszcze nie rozpoczętą.

https://www.e-kon...na.html#.W4qJ5boyWig
Edycja jesienna, od dzisiaj.

No tak, faktycznie ta loteria już rozpoczęta. Myślałam, że chodzi o jakiś konkurs ("bez polskich znaków"?). Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6524619 Napisano: 01.09.2018 14:37:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
haima napisał(a):

Podasz link do konkursu? Z Fort kojarzę tylko loterie - jedną zakończoną, drugą jeszcze nie rozpoczętą. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6524319 Napisano: 31.08.2018 14:33:31 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

Agnes napisał(a):

czy na konkurs colgate mozna kupic szczoteczki?
kupiłam 2 w pakiecie i mam napisane
szczottwist 1+1
mogę zagrać ?

ja też kupiłam ale medium, a pisze w regulaminie ,że w promocji bierze
COLGATE SZCZOTECZKA 360° MIĘKKA 1+1 DRUGA GRATIS
jak macie oznaczenie na paragonie z tymi szczoteczkami ?
tak samo jak ktoś pisał o małych pastach ,ale nie wiem czy one mogą brać udział
-----------------------------------------------------------------
COLGATE PASTA TOTAL ORIGINAL 100ML COLGATE SZCZOTECZKA 360° MIĘKKA 1+1 DRUGA GRATIS COLGATE SZCZOTECZKA UŚMIECH MALUCHA (3-5 LAT) COLGATE SZCZOTECZKA UŚMIECH STARSZAKA (6+ LAT) COLGATE PASTA SMILES KIDS (3-5 LAT) 50ML COLGATE PASTA SMILES JUNIOR (6+ LAT) 50ML COLGATE PŁUKANKA COOL MINT 500ML COLGATE PASTA MAX WHITE ONE

A to nie jest opis zestawu/nagrody? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6523543 Napisano: 29.08.2018 13:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy działają Wam te ludziki z konkursu Auchan? Bo dziś nie mogę nimi sterować, a przyciskam te wyznaczone klawisze "a,z".

U mnie zarówno Zuzia jak i Staś w formie emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6523338 Napisano: 29.08.2018 00:17:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

rufus napisał(a):

luckymen napisał(a):

wyniki red bull, plagiat hasła na rower z 5 etapu zostało splagiatowane znów i też rower emotka

Ktore?

"dla tych w kasku urodzonych"

Już usunęli i "wybrali" inne emotka Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

@gnieszk@

#6522872 Napisano: 28.08.2018 00:01:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mabi84 napisał(a):

To chyba jakiś żart z tymi Zozolami. Loteria trwała do wczoraj (!) ale nie zablokowali strony tak żeby już nie przyjmować zgłoszeń no i dziś nagle mnóstwo wygranych telefonów. Kto miał jakiś paragon na luzie po terminie to zgłosił dziś i wygrał. Bardzo nie fair!

Wydaje mi się, że są to raczej laureaci dodatkowego losowania, które zgodnie z regulaminem miało się dzisiaj odbyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6522721 Napisano: 27.08.2018 14:40:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

bandit napisał(a):

Pytanie o bilety na RED BULL 111
- te bilety są imienne czy na okaziciela ?

Bilety są imienne, ale można podać dowolne dane (nie musi być to samo imię co w zgłoszeniu).

czyli jak moge zmienić dane na bilecie jak już do mnie jedzie czy nie ? emotka
czy przy wejsciu będą sprawdzać ? dowody ?

Bilet przychodzi na maila. Będzie na nim imię i nazwisko, które zostały podane. Napisane jest, że wymagane będzie okazanie dowodu osobistego. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#6522713 Napisano: 27.08.2018 14:23:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Pytanie o bilety na RED BULL 111
- te bilety są imienne czy na okaziciela ?

Bilety są imienne, ale można podać dowolne dane (nie musi być to samo imię co w zgłoszeniu). Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6522572 Napisano: 27.08.2018 09:18:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grandprix napisał(a):

trebor1 napisał(a):

superloser napisał(a):

trebor1 napisał(a):

rufus napisał(a):

No proszę jak miło.  emotka
I jestem ciekawy czy zgłoszenia z 27 to te wysłane po północy czy zaakceptowane (czy będą brane pod uwagę).  emotka

jeżeli to wygra, to ja pierdzielę!

???? emotka  TO  Informacja, że wszystkie zgłoszone hasła zostały JUŻ dodane. Ostatnie "hasło" - słowo jest organizatora.
Brandcomm się tylko źle przespelował, ale udowodnił tym wpisem, że do północy ktoś monitorował konkurs. Rano nikt emaila nie napisze, że o 23:45 strona mu nie działała. Bo znalazł paragon w kieszeni.

Patrz Pan, Panie! Ależ mnie te skurczyBYKI/skurczyBULL'E zmyliły! ;)

Pomylili się we własnej nazwie?

Tak i to zresztą  najlepiej podsumowuje cały konkurs i pracę tej "agencji" emotka . Wyświetl w wątku >>
2 mia, bethan 0

@gnieszk@

#6522359 Napisano: 26.08.2018 12:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

Mam pytanie o konkurs Kaufa emotka  Treść SMS-a musi być:... nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów, z wyłączeniem treści reklamowych dotyczących produktów promocyjnych czyli że mogę napisać o produkcie promocyjnym czy nie emotka  tak dawno brałam udział w konkursach , że już zgłupiałam...

Możesz emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6522341 Napisano: 26.08.2018 11:53:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

Możecie wysłać zgłoszenie na Red bulla? ... ja nie mogę... emotka

Strona chyba przeżywa  oblężenie emotka . Mi się udało dopiero po zmianie przeglądarki. Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

@gnieszk@

#6522274 Napisano: 25.08.2018 21:09:52 w Pomocy!!!!
asia575 napisał(a):

Dostałam w końcu dzisiaj huśtawkę z Winiar i mam problem bo nie pasują mi wejścia śrub które łączą podstawę ze stojakiem.Jak ja mam to zgłosić i komu? 

Tu była rozmowa na ten temat. Może Ci się przydadzą rady
https://www.e-konkursy.info/forum/albedo-marketing/strona/52/#p6521743 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6522024 Napisano: 24.08.2018 18:04:58 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

Wszyscy dostali bony z budżetu ? Do mnie nic nie dojechało emotka

Do mnie też jeden nie dotarł Pewnie w poniedziałek będą Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6521706 Napisano: 23.08.2018 21:13:28 w Allegro.pl - bez linków
wesoyromek napisał(a):

Sprzedałam starego uszkodzonego laptopa na umowę kupna-sprzedaż w cenie 190zł, bez oczywiście faktury, jako osoba prywatna. Laptopa zakupił chyba lombard.
Mam pytanie, czy i w jaki sposób powinnam rozliczyć się z Urzędem Skarbowym? Nadmieniam, że sporadycznie wystawiam cokolwiek na allegro a pierwszy raz podpisałam taką umowę kupna-sprzedaży.
Bardzo proszę o podpowiedź osoby, które miały z taką formą sprzedaży do czynienia emotka

Moim zdaniem w żaden sposób "rozliczać" się nie musisz. W przypadku umowy kupna sprzedaży jest co prawda obowiązek zapłaty PCC, ale po stronie kupującego i w przypadku transakcji powyżej 1000 zł. Jako dochód nie wykazujesz bo pewnie i tak kupiłaś/wygrałaś go ponad 6 m-cy temu.
Może ktoś potwierdzi? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6521300 Napisano: 22.08.2018 17:34:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loser9 napisał(a):

Może sprzedać ale jak będzie odsyłała to już dane nowego nabywcy chyba musi .... tak ktoś pisał ? 

No oczywiście, że tak. Dane jakie podasz będą na bilecie. Wyświetl w wątku >>
1 loser9 0