Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6529751 Napisano: 18.09.2018 23:25:49 w SZUKAM....
rene5 napisał(a):

linku do formularza zwycięzcy z  konkursu Kaufland „Wspólnie dbamy o czystość w domu”

https://e-kupon.info/kaufland/czystosc.html Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6529718 Napisano: 18.09.2018 20:38:17 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

może ktoś podać linka do odesłania kauflanda?

https://e-kupon.i...ufland/czystosc.html Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6529551 Napisano: 18.09.2018 14:32:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kaufland mam i ja emotka Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

@gnieszk@

#6529087 Napisano: 17.09.2018 13:42:15 w Czy informują/ informowali?
czemuszka napisał(a):

ja ostatnio nie jestem na bieżąco, ale interesuje mnie czy informowali za Kaufland "strażnikiem czystości w moim domu...."?

Jeszcze nie Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6528204 Napisano: 13.09.2018 21:43:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Ja miałam 3 zgłoszenia 1 paragonu

no co Ty? serio? i jak zamierzasz przejść przez weryfikację?

W tej loterii można było wysłać kilka zgłoszeń z jednym numerem paragonu jeśli był na nim zakup wielokrotny, czyli np. na kwotę 40 zł lub 60 zł. W tamtym roku weryfikowali m.in. takie paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6527878 Napisano: 12.09.2018 18:17:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Desperados działa na modłę piracką, czyli... kuleje. Odebrali nagrodę oszustowi, a przydzielili ją do zgłoszenia, którego numer NA PEWNO NIE ISTNIEJE emotka Więc tej nagrody wcale nie wydadzą, oszczędność po polsku emotka

Tutaj akurat podejrzewam nadgorliwość laureata. Może nie był pewien jaki numer podać więc podał numer wydruku i dopełnił numerem transakcji z dołu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6527795 Napisano: 12.09.2018 14:10:30 w Informują
Rec zmienił listę laureatów z Desperadosa C4 (usunęli zgłoszenia z tym samym numerem paragonu zastępując innymi) Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6527708 Napisano: 12.09.2018 10:50:56 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#6527465 Napisano: 11.09.2018 14:56:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bagietkoweniebo napisał(a):

kinzao napisał(a):

edzia21 napisał(a):

VANISH w C4 - Smolar twierdzi, że SMS`y dawno poszły ...  emotka  zatem, kto nie odesłał danych, niech uważa żeby mu termin nie upłynął. Cyrk emotka

Jak nikt nie dostał to chyba raczej się skapną, że dali ciała. No ale nic, trzeba dziś iść na pocztę emotka

A skąd wiecie, ze wygraliscie?

Można sprawdzic u nich na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6527361 Napisano: 11.09.2018 10:57:55 w SZUKAM....
toka napisał(a):

Jak to mozliwe że jestem laureatem rezerwowym z Winiar z wczoraj?Przecież laureaci nie zdązyli odesłać paragonówemotka

Z tego co kojarzę to tam do każdego wygrywającego zgłoszenia jest przypisana rezerwa (pierwsze zgłoszenie po wygrywającym) Jeśli laureat nie odeśle paragonu wtedy nagroda przechodzi na laureata rezerwowego Skoro jest 100 nagród dziennie to jest i 100 rezerw i tyle. Wyświetl w wątku >>
2 picola, toka 0

@gnieszk@

#6527194 Napisano: 10.09.2018 18:26:12 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Zagrałam przed chwilą w Nestle po dokonaniu zakupów i mam komunikat, że ten paragon został już wykorzystany...  emotka  Szlag by to trafił, 2 dychy w plecy...  emotka

A u mnie"tym razem nie wygrałeś" emotka i też w plecy emotka

Ale masz przynajmniej tyci szansę na samochód... Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6527069 Napisano: 10.09.2018 11:52:04 w WC - rozmowy o wszystkim
Też napisałam do nich emotka
Dzień dobry,dziękujemy za wiadomość z 2018-09-08.Obecnie w naszej sieci funkcjonują dwa rodzaje kart. Karty podarunkowe wydane do września 2017 roku są kartami jednorazowego użytku. W przypadku zapłacenia za zakupy niższej kwoty niż ta, na którą opiewa wartość karty, powinna być wydana z niej reszta.Więcej szczegółów podanych jest na naszej stronie internetowej https://www.kaufland.pl/dla-klienta/faq.html#karty-do-wrzesnia W przypadku dodatkowych pytań lub uwag prosimy o kontakt z pracownikami Centrum Obsługi Klienta telefonicznie, pod numer 800 300 062, lub poprzez formularz ze strony internetowej www.kaufland.pl/kontakt Z wyrazami szacunku,Katarzyna B(...)Centrum Obslugi Klienta Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

@gnieszk@

#6526672 Napisano: 07.09.2018 22:46:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

Dziewczyny ja z pytaniem. W Zottoaktywnych w rodzinie wygrali 3 karty do Dehatlonu i jedna znajoma też. I każda karta ma ten sam kod pin i numer. Też tak macie? Co jak ktoś zrobi zakupy na 200 zł mając karty tylko na wartość 100 zł? Bo się pogubiłam, przecież wystaczy wydrukować więcej skoro mają takie same numery....

To jest jakieś niemożliwe emotka  Przecież do zakupów online wystarczy właśnie tylko numer i pin...Tak jakby była to jedna karta. Sprawdzaliście saldo tych kart?
https://kartapodarunkowa.decathlon.pl/saldo Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6526604 Napisano: 07.09.2018 18:45:31 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Nie wiem jak to jest z bonami wydanymi przed zmianą (kiedyś rzeczywiście wydawali resztę, później się to zmieniło i trzeba było wykorzystać całość). Teraz jak są te plastikowe to można zapłacić nim kilka razy do wyczerpania środków. Saldo tych nowych drukuje się razem z paragonem.

no właśnie wiem, dostałam taki wydruk, z saldem 0 zł, ale skoro saldo 0, to gdzieś 28 zł musiało się podziać, no bo paczka kawy by mnie 50 zł wyniosła emotka  

pioge7 u Ciebie z tych pierwszych wydają ciągle resztę? U mnie kiedyś  wydawali a potem już nie. Trzeba było wykorzystać całość albo przepadało. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

@gnieszk@

#6526594 Napisano: 07.09.2018 18:23:51 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

Przyczyniłam się dziś do przykrej sytuacji w Kauflandzie, i źle mi z tym, dlatego proszę, uświadomcie mnie, jak teraz wygląda sytuacja z realizacją bonów. Nie jestem na czasie, bo mój Kaufland funkcjonuje niecały rok, wcześniej jeździłam do najbliższych miejscowości, wtedy zawsze wygrywałam, w swoim nigdy jeszcze nie trafiłam bonu emotka  Zostało mi trochę bonów sprzed roku, które czasem na coś wydawałam, lecz zostawiłam sobie rezerwę, 3 sztuki  na "czarną godzinę", lub ciekawy konkurs, a ten właśnie się pojawił, i kupuję kapsułki Dolce Gusto do loterii. Wczoraj bez problemu zapłaciłam bonem, dostałam do ręki resztę którą przeznaczyłam na kolejny paragon:) Dziś pojechałam znów, i było tak:
Kasjerka wbiła bon, nowy, oderwany od tekturki, oddaje mi go z paragonem, mówiąc " na karcie jest już zero środków" Jak to zero? Poproszę o resztę. "My reszty z bonów nie wydajemy". Proszę pani, wczoraj mi wydano bez problemu. Na paragonie jest napisane wyraźnie, suma 22 zł, reszta 28 zł. "My nie wydajemy". Chwilę dyskutujemy, po czym woła kierowniczkę, a ta mi zarzuca, że wczoraj na pewno nikt mi reszty nie wydał z bonu, bo oni NIGDY nie wydają. Tłumaczę że od dawna obracam takimi bonami, i że również w tym sklepie miałam okazję nimi płacić, i brać resztę, odkąd się pojawili. Na nic, oczywiście to ja jestem jakaś nawiedzona i na pewno chcę ich oszukać. Puściły mi nerwy, zaczęłam również niegrzecznie odpowiadać, by się podszkolili. Kolejka urosła duża, stres emotka  Kierowniczka widząc że nie ustępuję, kazała mi oddać te 28 zł i poszła. Zatem kasjerka prawie rzuca mi te pieniądze, i zabiera paragon, do rozliczenia. Na to ja, że paragon mi potrzebny, bo jest moją własnością, a pańcia cała purpurowa znów woła szefową, i tamta z wściekłością zabrała paragon, by zrobić sobie ksero. Oddała mi go z taką złością, po czym siadła do kasy obok, bo kolejka już była niemożliwa, bo to była jedyna normalna pracująca kasa, plus kilka tych samoobsługowych (ok. godz. 15 !)
Gdy odeszłam, sprawdziłam w telefonie regulamin kart Kaufland, no i zrobiło mi się głupio, bo doczytałam się, że z bonów i kart podarunkowych reszty faktycznie nie wydają. Ale do licha! przecież sami wiecie, że resztę wydawano, a wczoraj zwidów też nie miałam. Chcę iść jutro się upewnić, że kasjerce nie naliczono manka, bo nie chcę jej mieć na sumieniu. Może są jakieś zmiany w kartach, o których nie wiem, bo teraz nie wygrywam? 
Dla jasności, dane z paragonu wyglądają w ten sposób: Suma - 22 zł, Voucher -50 zł, Reszta - 28 zł., i kolejny wydruk to informacja, wartość bon upom.: stan konta 0,00 zł.
Został mi jeszcze jeden bon, i boję się kolejnych problemów:(

Nie wiem jak to jest z bonami wydanymi przed zmianą (kiedyś rzeczywiście wydawali resztę, później się to zmieniło i trzeba było wykorzystać całość). Teraz jak są te plastikowe to można zapłacić nim kilka razy do wyczerpania środków. Saldo tych nowych drukuje się razem z paragonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6526322 Napisano: 06.09.2018 20:20:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Łoooo Panie! Za pościel z Lidla dziś płaci Winiary emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6526179 Napisano: 06.09.2018 12:32:40 w Pomocy!!!!
tereniagno napisał(a):

joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dostaję cały czas takiego maila.Czy to jakiś chwyt,ponieważ nic nie wygrałam w Biedronce?
"Kontaktuję się z tobą, ponieważ w zeszłym miesiącu nasz system się zawiesił i musieliśmy ponownie wysłać karty podarunkowe Biedronka do zwycięzców. Wygląda na to że twój mail to jeden z nich. Potrzebujemy jedynie twojego potwierdzenia - byś mógł odebrać ją już teraz w przeciwnym razie nie otrzymasz swojej Karty Podarunkowej Biedronka."

Oszustwo.

Już nie wiem co o tym myśleć emotka
Dziś znowu dostałam takiego maila:
Biedronka-Michalina Nowakowska

Witaj Teresa,

Kontaktuję się z tobą, ponieważ w zeszłym miesiącu nasz system się zawiesił i
musieliśmy ponownie wysłać karty podarunkowe Biedronka do zwycięzców

Wygląda na to że twój email: xxxxxx to jeden z nich.

Potrzebujemy jedynie twojego potwierdzenia w przeciwnym razie nie otrzymasz swojej Karty Podarunkowej Biedronka. 

Byś mógł odebrać ją już teraz
Z pozdrowieniami,
Michalina Nowakowska,
Biedronka Obsługa Klienta
2018 Biedronka Polska Sp. z o.o.

Przecież sieć sklepów Biedronka to nawet nie jakaś Biedronka Polska sp zo.o. tylko Jeronimo Martins Polska S.A. ... Wyświetl w wątku >>
2 joan, venix 0

@gnieszk@

#6525570 Napisano: 04.09.2018 19:05:55 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę kupić wodę Żywiec w Itm (zapakuj co dobre) lub C4 ( włącz dobre nawyki) Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6525443 Napisano: 04.09.2018 13:49:54 w Żegnamy zmarłych
nariam napisał(a):

wczoraj  zmarła moja Siostra,nick na naszym forum miała stasiak50

emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

@gnieszk@

#6525137 Napisano: 03.09.2018 17:38:03 w Gratulacje! Dla wygranych!