Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6580562 Napisano: 14.03.2019 16:55:55 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Skoro masz to samo zdjęcie w prawie jazdy robionym dwa lata wcześniej to raczej wiedzą kiedy je robiłeś

hmmm a sprawdzają prawko kiedy było zrobione albo coś?
bo chyba nie
spróbuję złożyć taki wniosek jak się nie uda, to pójdę robić nowe foto emotka

Nie sądzę żeby ktokolwiek to sprawdzał, ale jakby nie było dość łatwo udowodnić że jest ono dwuletnie a nie aktualne emotka

niby tak, ale nie zmieniłem się nic od tego czasu emotka tak samo brzydki i dołami pod oczami jak 2 lata temu emotka emotka emotka emotka myślę że nie odrzucą emotka

Ha ha emotka Nie, nie odrzucą emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

@gnieszk@

#6580558 Napisano: 14.03.2019 16:48:26 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Skoro masz to samo zdjęcie w prawie jazdy robionym dwa lata wcześniej to raczej wiedzą kiedy je robiłeś

hmmm a sprawdzają prawko kiedy było zrobione albo coś?
bo chyba nie
spróbuję złożyć taki wniosek jak się nie uda, to pójdę robić nowe foto emotka

Nie sądzę żeby ktokolwiek to sprawdzał, ale jakby nie było dość łatwo udowodnić że jest ono dwuletnie a nie aktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6580553 Napisano: 14.03.2019 16:43:25 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mam pytanie, otóż dwa lata temu robiłem prawo jazdy i do niego zdjęcia. W tym roku będę robić nowy dowód osobisty, gdyż traci ważność. I tu pytanie. Czy zdjęcie do dowodu może być to co do prawka czy muszę wyrabiać nowe? Wie ktoś może coś?

Zgodnie z z wytycznymi zdjęcie powinno być aktualne czyli zrobione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed złożeniem wniosku.

nie zmieniłem się zbytnio emotka a oni nie wiedzą kiedy robiłem emotka
Reni napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mam pytanie, otóż dwa lata temu robiłem prawo jazdy i do niego zdjęcia. W tym roku będę robić nowy dowód osobisty, gdyż traci ważność. I tu pytanie. Czy zdjęcie do dowodu może być to co do prawka czy muszę wyrabiać nowe? Wie ktoś może coś?

Tak, może być to samo bo jest to zdjęcie wykonane "na wprost" (dawniej do prawa jazdy robiło się z lewego półprofilu ale od 3 lat są inne zasady)   emotka  

to dobrze emotka jeszcze poczytać jak złożyć wniosek przez internet i składam emotka

Skoro masz to samo zdjęcie w prawie jazdy robionym dwa lata wcześniej to raczej wiedzą kiedy je robiłeś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6580543 Napisano: 14.03.2019 16:09:32 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

Zgodnie z z wytycznymi zdjęcie powinno być aktualne czyli zrobione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed złożeniem wniosku. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

@gnieszk@

#6580473 Napisano: 14.03.2019 13:49:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

gutka94 napisał(a):

Czy ktoś miał problem z kodem tic-tac?

Wpisuje kod z dopiero co kupionego opakowania a info "Podany kod jest błędny."

Moze wpisujesz zero zamiast litery O ? Poza tym Q też jest podobne do O. Ewentualnie wpisujesz S zamiast 5 lub odwrotnie.  Może tez inna litera jest niewyraźna.... Błędny kod to raczej nie będzie tylko źle go odczytujesz emotka

Też tak myślę Jeszcze może być 2 zamiast Z
Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6580366 Napisano: 14.03.2019 10:28:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doode napisał(a):

Tak informacyjnie:
w konkursie „Wspólnie dbamy o czystość w Twojej kuchni
prowadzonego w sklepach sieci Kaufland można było wysłać zgłoszenie jeżeli
 zakupu produktów promocyjnych zrobiono w nowootwartym

Kaufland,
ul. Pszczyńska 64,
44-100 Gliwice

pomimo braku na liscie (załacznik do regulaminu)
Otrzymałem dziś potwierdzenie od organizatora naszczęście w ciemno wczoraj wysłałem jedno zgłoszenie.

Tam zakup był do wczoraj ale zgłoszenia można wysyłać do
niedzieli Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6580304 Napisano: 13.03.2019 22:48:20 w Avanti
koala33 napisał(a):

kupila88 napisał(a):

A ja powiem tylko tyle, ładny chrupek tego Michała widać że nie przerobiony i ładny opis, może nawet mniej oklepany jak z pierwszego etapu ale wkurzam mnie już cała nagonka wokół wygranej bo sama koalo napisałaś że pierwszy raz tak otwarcie mówisz na forum czyli jakby wygrana główna padła to byś na forum nie powiedziała ale że masz w tym interes to piszesz. Mimo wszystko gratuluję dla mnie najlepszy z wszystkich etapów.

Oczywiście jest w tym dużo racji - ale ogólny strach przed ujawnianiem swoich większych wygranych jest tu chyba dość powszechny i uzasadniony. emotka Dziękuję jednak w imieniu Michała za miłe słowo na temat zwycięskiej pracy emotka

Gratulacje dla autora emotka Wyświetl w wątku >>
1 koala33 0

@gnieszk@

#6580249 Napisano: 13.03.2019 19:35:55 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

wypełniając formularz laureata w tic tac  trzeba tylko zdjęcie kodu z opakowania czy też paragon ? bo w mailu napisali  "dowód zakupu dla opakowania z kodem". Po mojemu dowód zakupu to paragon, ale może w/g nich to tylko opakowanie ?

Tylko zdjęcie opakowania z kodem. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6580233 Napisano: 13.03.2019 18:45:03 w SZUKAM....
dwaburekoty napisał(a):

glena napisał(a):

azaflora napisał(a):

jokan napisał(a):

nkba napisał(a):

andii napisał(a):

A gdzie się podziewa Cebe? emotka

A wiesz, ze o tym samym pomyślałam wczoraj? emotka

a jaki to byl dokladnie nick? bo tak na szybko przelecialam liste uzytkownikow i nie znalazlam, a moze konto usunal?

niedawno był post - gość cb. Trochę mi Go brak;-)

mi też - jest tu na forum kilka osób, których posty bezbłędnie rozpoznaję zanim spojrzę na nick i nawet jeśli się kompletnie nie zgadzam z formą bądź treścią ich wypowiedzi, to jednak lubię jak są

a ja czytając posty CeBe, często krzyczałam w myślach "prawdę mówi! polać mu!", a że pisał w takiej formie w jakiej pisał... no cóż....

Ja też krzyczałam w myślach, ale zupełnie co innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6580054 Napisano: 13.03.2019 12:32:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

isiulka napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

układaj historie, tym razem łatwe
natalia szroeder?
potwierdzacie?

Tak w ramach ciekawostki:

1. Zabrania się umieszczania linków i prowadzenia dyskusji na temat konkursów spoza bazy Serwisu jak również podawanie do nich odpowiedzi oraz podawania odpowiedzi do jakiegokolwiek konkursu.

w ramach innej ciekawostki:
https://www.e-kon...ria-smak-muzyki.html

No właśnie - nie zabrania się podawania odpowiedzi do loterii emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6580029 Napisano: 13.03.2019 12:08:38 w Wkurza mnie...
elizam napisał(a):

Mnie wkurza moj pech... Pomijając fakt, że nie mogę nic wygrać, to jeszcze prawie 3miesieczna walka z ZUS o wypłatę chorobowego (20 grudnia mialam wypadek w pracy, upadek z 3metrow, złamana z przemieszczeniem ręką, zerwane sciegno i mięśnie w nodze), cały czas jestem na L4 i do tej pory nie wyplacili mi jeszcze chorobowego (za grudzień, styczeń, luty i obecny miesiąc) a zwolnienie potrwa jeszcze parę miesięcy emotka  :'( 

Upewnij się że Twój pracodawca dopełnił wszystkich formalności (protokół z wypadku itd.) Wyświetl w wątku >>
2 elizam, brucee 0

@gnieszk@

#6579820 Napisano: 12.03.2019 22:18:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Polo market Hortex 
Kupiłam 3 mrożonki. Na paragonie miesz.warzywna  emotka  mogę już ten paragon do śmieci rzucić?  emotka

U nich chyba wszystkie te mrożonki Hortex są beznadziejnie opisane Wyświetl w wątku >>
2 mia, madllen 0

@gnieszk@

#6579719 Napisano: 12.03.2019 17:17:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

asantesana napisał(a):

W przypadku zostania wybrańcem w loterii tic tac czego sobie agencja życzy? Tylko danych czy wysyłki opakowania też?

dane plus zdjęcie kodu z opakowania

Dziękuję. A ile jest czasu? Wyjeżdżam na 2 dni i nie mam możliwości brania opakowań. No i jak oni sobie wyobrażają zdjęcie kodu ze środka? emotka

5 dni Zdjęcie można zrobić bez problemu przez opakowanie. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6579390 Napisano: 11.03.2019 20:06:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tkostek30 napisał(a):

czy komus udało się wygrać w tic tacach na tę samą osobę wiecej niż raz?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6579279 Napisano: 11.03.2019 14:26:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

(...) połowa forum znała odpowiedz, przykro mi ze nikt Wam nie powiedział.

Tja... emotka

Hmm... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6579271 Napisano: 11.03.2019 14:12:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andzik napisał(a):

Czy jeszcze ktoś czeka na głośnik z II etapu Tic Tac?

Ja emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

@gnieszk@

#6578800 Napisano: 09.03.2019 10:22:59 w SZUKAM....
kameleon1982 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

Ponawiam pytanie : Loteria kawy Ford - gdzie znajdę formularz laureata? 

Fort - a Ford dopiero w finale emotka
https://www.ugmedia.pl/assets/files/Oswiadczenie_dla_laureata_Fort%20dzienna.pdf

Dziękuję bardzo za odpowiedz  emotka  nie wiem co ja z tym fordem moze to znak przez losowaniem glownym  emotka

Mała wizualizacja jeszcze nikomu nie zaszkodziła emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6578795 Napisano: 09.03.2019 10:02:34 w SZUKAM....
kameleon1982 napisał(a):

Ponawiam pytanie : Loteria kawy Ford - gdzie znajdę formularz laureata? 

Fort - a Ford dopiero w finale emotka
https://www.ugmedia.pl/assets/files/Oswiadczenie_dla_laureata_Fort%20dzienna.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6578689 Napisano: 08.03.2019 20:41:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jednak jest piwko i u mnie @20.40 Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6578598 Napisano: 08.03.2019 17:09:39 w SZUKAM....
dysia napisał(a):

szukam informacji nt konkursu Kapitan Jack... poinformowali już ostatni etap?

Powinni chyba dzisiaj, ale cisza... Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0