Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6583802 Napisano: 25.03.2019 21:22:09 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

Opioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Takie pytanko emotka  wie ktoś może? 
Jak kupiłem cos na Allegro a zgubiłem fakturę, to jak napisze do sklepu że chce duplikat (bo muszę jednak oddać bo nie pasuje to cos) to oni mi mają obowiązek wydać duplikat czy to będzie ich widzi mi sie? Bo nie wiem czy przy odmowie się upominać bo to ich obowiązek czy nie? Wie ktoś może? 

Wystawienie duplikatu, to taka drobnostka, ze chyba byliby niepoważni gdyby robili Ci problem emotka  ale nie ma takiego obowiązku.

Aha, No zobaczymy, co mi odpiszą jutro emotka  czyli jeśli coś to sie mam nie upierać emotka  

Zaktualizowałem posta ale uważaj bo często rzeczy zakupione przez internet na firmę nie podlegają zwrotom emotka

O i to też istotne, pioge7 ta faktura jest na firmę czy na Ciebie jako osobę fizyczną? Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

@gnieszk@

#6583799 Napisano: 25.03.2019 21:15:10 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Takie pytanko emotka  wie ktoś może? 
Jak kupiłem cos na Allegro a zgubiłem fakturę, to jak napisze do sklepu że chce duplikat (bo muszę jednak oddać bo nie pasuje to cos) to oni mi mają obowiązek wydać duplikat czy to będzie ich widzi mi sie? Bo nie wiem czy przy odmowie się upominać bo to ich obowiązek czy nie? Wie ktoś może? 

Wystawienie duplikatu, to taka drobnostka, ze chyba byliby niepoważni gdyby robili Ci problem emotka  ale nie ma takiego obowiązku.

Aha, No zobaczymy, co mi odpiszą jutro emotka  czyli jeśli coś to sie mam nie upierać emotka  

Ale towar z tego co się orientuję możesz spokojnie zwrócić bez faktury. Jedynym Twoim obowiązkiem jest udowodnienie że towar zakupiłeś u danego sprzedawcy, co akurat przy zakupie przez allegro jest bezproblemowe.
https://www.e-reg...ru+bądź+reklamacji Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

@gnieszk@

#6583667 Napisano: 25.03.2019 14:37:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

@gnieszk@

#6583556 Napisano: 25.03.2019 11:16:42 w SZUKAM....
Kodu na paczkomat ( sprawa dotyczy forumowej kocio-psiej pomocy więc jakby ktoś miał, a wie że już nie wykorzysta to chętnie kupię w promocyjnej cenie emotka )
Nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6583283 Napisano: 23.03.2019 18:53:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Wygrałam misia z Velvet i zniknął mi formularz..Nie zdążyłam odesłać danych. Przepadł czy wyślą emaila? 

Wyślą formularz na maila ale raczej nie od razu. Jutro lub w poniedziałek. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6583041 Napisano: 22.03.2019 14:26:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cordilia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rufus napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

basku napisał(a):

Proszę napiszcie do którego etapu tic tac poinformował? bo nie mogę się połapać emotka

Ostatnio były @ z V etapu. 

Dzisiaj?  emotka

W poniedziałek informowali na pewno z V etapu.

A dzisiaj wpadły 2 wygrane. Bez oznaczenia, że to rezerwa...

To coś im się przeciągnęło. Są już (zweryfikowani) zwycięzcy z V etapu ( słuchawki i głośniki) na stronie (kod z info z poniedziałku) Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6583025 Napisano: 22.03.2019 13:59:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

basku napisał(a):

Proszę napiszcie do którego etapu tic tac poinformował? bo nie mogę się połapać emotka

Ostatnio były @ z V etapu. 

Dzisiaj? emotka

W poniedziałek informowali na pewno z V etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6582265 Napisano: 20.03.2019 10:18:40 w WC - rozmowy o wszystkim
monia24 napisał(a):

A kto rozwozi słuchawki z tic taca?

UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6581549 Napisano: 18.03.2019 14:58:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rufus napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rufus napisał(a):

tic tac jakies rezerwy??

czy 5 etap?

ale poszly i sluchawki i glosniki a z etapow informowali w rozne dni po kolei sluchawki ->glosniki>eventim.
Ostatnie rezerwy szły w poniedzialek tydzien temu, także i tym razem chyba tak samo jest.

Ktoś z  dzisiejszych wygranych jest w stanie to potwierdzić?  emotka

W mailu nic nie ma o rezerwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6581525 Napisano: 18.03.2019 14:27:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Głośnik Tic Tac i u mnie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6581280 Napisano: 17.03.2019 19:34:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Hej, kto jest w tym tygodniu w Coca Coli? Wszyscy się obrazili na organizatora czy co...Nie widzę żadnej dyskusji, a w poprzednim tygodniu było tyle wersji, podpowiedzi, tropów mylących,wersji mniej lub bardziej prawdopodobnych? A teraz cisza... Ktoś wie...? A może wszyscy wiedzą i po wpadce w tamtym tygodniu teraz podpowiedź jest tak oczywista i będzie 100%. Bo gdybym ja zleciła taką kampanię i miała ponad 80% rozczarowanych, to bym burę organizatorom dała niezłą.

Po wpadce z zeszłego tygodnia teraz podpowiedź to właściwie już odpowiedź - stąd brak dyskusji. Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

@gnieszk@

#6581222 Napisano: 17.03.2019 11:57:58 w SZUKAM....
ruda88 napisał(a):

jak mogę wyłączyć powiadomienia "Wykryto logowanie z nowego IP"?  nie widzę nigdzie takiej opcji w ustawieniach.

Niestety, ale chyba się nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6581175 Napisano: 16.03.2019 22:41:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
Victoria33 napisał(a):

Czyli być może z loterią i wydaniem nagród wszystko ok, tylko my mamy zbiorowe halucynacje po herbatce... Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6581132 Napisano: 16.03.2019 17:36:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

W loterii Wielkie Sprzątanie trzeba w razie wygranej wysłać oryginał paragonu pocztą?

nie

Ok dzięki Mam na tym samym paragonie Prince Polo i nie wiedziałam czy zgłaszać Czyli skan tylko? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6581129 Napisano: 16.03.2019 17:24:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W loterii Wielkie Sprzątanie trzeba w razie wygranej wysłać oryginał paragonu pocztą? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6581076 Napisano: 16.03.2019 10:59:16 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ile stron ma mieć maksymalnie fotoksiążka z KINDERÓW?
26? czy może być więcej? Nie wiem ile zdjęć szykować emotka

Wszystko dokładnie tak jak w instrukcji od nich - format, rodzaj druku, ilość stron.

Właśnie nie widzę nic o ilości stron.
Studiuję już 3 raz ten załącznik, tam jest:

Po wybraniu rozmiaru wybieramy następnie rodzaj papieru (Druk cyfrowy matowy).

i tam zaznaczony format: 26-178 stron
pod spodem zaś zaznaczone
OKŁADKA TWARDA i tam: Maksymalnie 178 stron
a pod koniec coś tam coś tam STANDARD i tam (26 stron)

i nie wiem czy 26 stron czy jak dodam więcej to obniży czy nie emotka dlatego pytam, myli mnie to 178 stron emotka

A to nie wiem. Ja zrobiłam na 26. Cena była 129,99 wysyłka 15,00 a kod obniżył wartość zamówienia do 0. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6581072 Napisano: 16.03.2019 10:49:08 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Ile stron ma mieć maksymalnie fotoksiążka z KINDERÓW?
26? czy może być więcej? Nie wiem ile zdjęć szykować emotka

Wszystko dokładnie tak jak w instrukcji od nich - format, rodzaj druku, ilość stron. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6580906 Napisano: 15.03.2019 15:36:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

Czy jeśli w regulaminie nie ma nic o tym czy  słać smsa  z polskimi znakami czy nie, a jedynie to, że ma być 160 znaków  to mogę tych ogonków używać czy nie? teoretycznie znaków jest mniej niż 160, a już mi pokazuje na tel, że dzieli na 2 smsy (przez ę i ą emotka ).

Co w takich sytuacjach robicie? nie bawić się w polskie znaki? będą wiedzieli czy robię im laske czy łaskę?  emotka

Jeśli powinnaś zmieścić się w 160 znakach, a chcesz używać polskich to piszesz z nimi ale tak aby zgłoszenie miało długość jednego SMS-a czyli w praktyce wyjdzie ci pewnie jakieś 40-50 znaków Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6580756 Napisano: 15.03.2019 10:07:15 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

baxter napisał(a):

zubi napisał(a):

Czy w loterii Velvet po wygraniu misia przychodzi na maila link do uzupełnienia danych do wysyłki? Nie zdążyłam wpisać,  na maila nic nie przyszło.

Przychodzi @ z linkiem do formularza ale to po paru godzinach a nawet nie raz nastepnego dnia

nie przychodzi na maila tylko uzupełniasz w formularzu jak masz info o wygranej. ja nie kliknełam w ten formularz i mi uciekło. napisałam do nich i po kilku dniach miałam formularz ponownie do wypełnienia na mailu. miś już w domu

oczywiscie tuz po wygranej formularz sie pojawia ale jak go nie wypełniałam od razu to  tak jak pisałam, @ z formularzem przyszedł później, statnio grałam ok. 10 dni temu i tak bylo, chyba ze teraz jest jaks zmiana

I dalej tak jest. Ja wczoraj nie. wypełniłam formularza i dzisiaj link dotarł na maila (samodzielnie, bez prośby do agencji) Wyświetl w wątku >>
2 zubi, agakaz2 0

@gnieszk@

#6580624 Napisano: 14.03.2019 19:31:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A tak się lubiliśmy z Tic Tac...I co się stało tym razem? Wyświetl w wątku >>
0 0