Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6590143 Napisano: 15.04.2019 12:12:37 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Czy wam też od kilku dni kończy sie facebook? 
Jadę w dół cały czas i w pewnym momencie nic... nic się nie ładuje, tylko zostaje ostatnia wiadomość emotka  tak od 3 dni emotka  

Mam to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6589886 Napisano: 14.04.2019 09:55:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

po wygranej visa wystarczy wypełnić tylko formularz od razu na stronie czy ten z @ też bo u mnie się nie  otwiera

Albo ten albo ten. Jeśli wypełnisz od razu ten na stronie to jeśli klikniesz później w ten z maila, to pojawi się komunikat, że podany link został już wykorzystany. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6589834 Napisano: 13.04.2019 20:37:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

na pewno już ten temat był poruszany - sorry ale chciałam się upewnić czy w konkursach tymbarkowych  jest ograniczenie ilości znaków, czy nie ?

Nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6589820 Napisano: 13.04.2019 19:06:40 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

podpowie ktoś imię dla Jednorożca jakie wygrywają emotka ? dłuższe/ krótsze?
na 18 zgłoszeń nic emotka

Carex? To jest przecież loteria

To imiona nie mają znaczenia? 
A ja się tak trudzę w wymyślaniu tych imion od nazw mydeł emotka  

No skoro to losowanko, a każdy zakup to jedna szansa to wychodzi na to, że imię nie ma żadnego znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

@gnieszk@

#6589813 Napisano: 13.04.2019 18:25:12 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

podpowie ktoś imię dla Jednorożca jakie wygrywają emotka ? dłuższe/ krótsze?
na 18 zgłoszeń nic emotka

Carex? To jest przecież loteria Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

@gnieszk@

#6589500 Napisano: 12.04.2019 12:30:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Cena regularna wg gazetki to 4.35 a nie 3.99

Co nie zmienia faktu, że promocyjna cena z gazetki obowiązuje wyłącznie przy zakupie dokładnie trzech sztuk Coca-Coli , a nie dowolnej ilości produktu powyżej trzech sztuk.

Co nie zmienia faktu, że 3x2.99 + 4.35 nie daje 12.96 Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

@gnieszk@

#6589462 Napisano: 12.04.2019 11:55:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

dysia napisał(a):

Miałam wczoraj w biedronce dziwną sytuację, (piszę tutaj ponieważ nie mam dostępu do wątku)
kupowałam 4 coca cole 1,75 i płaciłam ekodem
w gazetce jest promocja, że jeżeli kupisz minimum 3 butelki o pojemności 1.75 to cena za jedną 2.99
okazało się ze na paragonie miałam nabite 12.96, nie chciałam robić zwrotu ponieważ wiem od osób, że anulowana transakcja  nie przyjmuje ponownie ekodu.

Nie rozchodzi się o 1 zł tylko o zasady biedronka znów wprowadza Klientów w błąd, (sprawdzajcie ceny na paragonie- koniecznie)

3x2,99 +3,99 = 12,96. W biedronce nie ma minimum 3 cole, a wielokrotności emotka  Biedronka nie wprowadziła Cię w błąd 

Cena regularna wg gazetki to 4.35 a nie 3.99 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6589458 Napisano: 12.04.2019 11:41:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

dysia napisał(a):

Miałam wczoraj w biedronce dziwną sytuację, (piszę tutaj ponieważ nie mam dostępu do wątku)
kupowałam 4 coca cole 1,75 i płaciłam ekodem
w gazetce jest promocja, że jeżeli kupisz minimum 3 butelki o pojemności 1.75 to cena za jedną 2.99
okazało się ze na paragonie miałam nabite 12.96, nie chciałam robić zwrotu ponieważ wiem od osób, że anulowana transakcja  nie przyjmuje ponownie ekodu.

Nie rozchodzi się o 1 zł tylko o zasady biedronka znów wprowadza Klientów w błąd, (sprawdzajcie ceny na paragonie- koniecznie)

A czy to 10zl (kod rabatowy) łączy się z innymi promocjami? Pytam, ponieważ dla przykładu w DC w doładowanej delikarcie nie uznawało promocji z delikartą i wielosztuk, wówczas brało ceny regularne, lub ceny promocyjne dla wszystkich.

Cena regularna Coca Coli to ponad 4zl więc wtedy byłby wyższy paragon. Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

@gnieszk@

#6588543 Napisano: 09.04.2019 16:05:08 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Wiecie co dla mnie to jest śmieszne bo jeśli byłoby napisane odświeżacz bez nazwy to bym po ta pieczątkę poszła. 
Dziś mijają 3 dni na doslanie paragonu opisanego  oni na kolejną reklamację nie odpisuje z chwilę znowu km napiszę maila,będę ich tak bombardowac że będą mieli mnie dość 

Moja reklamacja rozpatrzona NEGATYWNIE. Dostali zdjęcie produktu,podpis z pieczątką na paragonie potwierdzający ten produkt itd. Odnieśli się znów do złego opisu i że pieczątka z podpisem to już po fakcie.

To są jakieś żarty... Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6588478 Napisano: 09.04.2019 13:00:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy jaja Farmio mają ograniczenie znaków? Jest mowa o koszcie jednego smsa, ale tylko tyle.

Też mam ten dylemat. W regulaminie nie ma żadnej konkretnej informacji... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6588262 Napisano: 08.04.2019 21:28:09 w Biedronka
Te e-kody można łączyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6588002 Napisano: 08.04.2019 13:06:56 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

tamlin111 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

justfine napisał(a):

Pensje nauczycieli są oderwane od rzeczywistości, bo tylko w sektorze państwowym osoby z największym doświadczeniem, wiedzą i umiejętnościami oraz sukcesami krajowymi i międzynarodowymi (mówię o nauczycielach dyplomowanych, których znam i którzy inspirują mnie do rozwoju i stawania się lepszym belfrem) przy normalnym wymiarze godzin nie zobaczą na swoim wyciągu bankowym trójki z przodu (o wyższych liczbach nie wspominając). Popatrzcie, kto strajkuje - osoby z tytułami Nauczyciela Roku, członkowie grupy Superbelfrzy RP. To są prawdziwi giganci. Ci przeciętni, zasiedziali - oni nie będą strajkować, bo boją się zmiany status quo.

" Przy normalnym wymiarze godzin " - czyli ile ? 170-180h/ miesiąc emotka
Niech pokażą PIT wtedy każdy sobie policzy ile zarabiają miesięcznie. A w to, że nie mają "trójki" z przodu, nie wierzę emotka

Ja mogę podpowiedzieć, bo kilka dni temu rozliczałam, nauczycielka klas 1-3, wiek około 35 lat, jedno miejsce pracy, przychód roczny 64000zł.  

Mam podobne dane emotka W biurze rachunkowym żaden z rozliczanych przez nas w przeciągu ostatnich lat nauczycieli nie miał przychodu (w przeliczeniu na miesiąc) niższego nIz 5300 brutto co daje jakieś 3800 na rękę. Być może to przypadek.

To jest wynagrodzenie podstawowe plus nadgodziny. Żaden nauczyciel za goły etat nie będzie miał 3 z przodu:) nawet dyplomowany, chyba, że w gminie mają duże dodatki za wychowawstwo i jakieś dodatki wiejskie czy motywacyjne. Ale mam sporą styczność z nauczycielami i nie znam takiego, który za pracę bez nadgodzin  ma 3 tys. Za to każdy z nich chętnie przejdzie na pracę na etat 40 godzinny pod warunkiem, że w szkole będą mieć warunki na pracę biurową - tj. dostęp do biurka z komputerem, internetem i drukarką, żeby móc w spokoju przygotować i sprawdzić sprawdziany, uzupełnić dzienniki, arkusze i całą resztę biurokratycznego syfu, którym są zasypani i przygotować się do lekcji, a wszystkie szkolenia, rady pedagogiczne, zebrania z rodzicami, konsultacje z rodzicami i międzyzespołowe, odpisywanie na maile i odbieranie telefonów od rodziców, kółka zainteresowań, przygotowania uczniów do konkursów i przedstawień, organizacja i same wycieczki, dyskoteki, przygotowywanie dekoracji i tablic tematycznych odbędzie się w ramach tych 40 godzin. Zapytajcie znajomych nauczycieli, czy nie woleliby takiego systemu:)

Oczywiście, że nie jest to tzw. "goła pensja" tylko faktyczny przychód z uwzględnieniem wszelkich dodatków. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6587996 Napisano: 08.04.2019 12:47:05 w Wkurza mnie...
tamlin111 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

justfine napisał(a):

Pensje nauczycieli są oderwane od rzeczywistości, bo tylko w sektorze państwowym osoby z największym doświadczeniem, wiedzą i umiejętnościami oraz sukcesami krajowymi i międzynarodowymi (mówię o nauczycielach dyplomowanych, których znam i którzy inspirują mnie do rozwoju i stawania się lepszym belfrem) przy normalnym wymiarze godzin nie zobaczą na swoim wyciągu bankowym trójki z przodu (o wyższych liczbach nie wspominając). Popatrzcie, kto strajkuje - osoby z tytułami Nauczyciela Roku, członkowie grupy Superbelfrzy RP. To są prawdziwi giganci. Ci przeciętni, zasiedziali - oni nie będą strajkować, bo boją się zmiany status quo.

" Przy normalnym wymiarze godzin " - czyli ile ? 170-180h/ miesiąc emotka
Niech pokażą PIT wtedy każdy sobie policzy ile zarabiają miesięcznie. A w to, że nie mają "trójki" z przodu, nie wierzę emotka

Ja mogę podpowiedzieć, bo kilka dni temu rozliczałam, nauczycielka klas 1-3, wiek około 35 lat, jedno miejsce pracy, przychód roczny 64000zł.  

Mam podobne dane emotka W biurze rachunkowym żaden z rozliczanych przez nas w przeciągu ostatnich lat nauczycieli nie miał przychodu (w przeliczeniu na miesiąc) niższego nIz 5300 brutto co daje jakieś 3800 na rękę. Być może to przypadek. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6587820 Napisano: 07.04.2019 20:04:28 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy w konkursach:
- Tymbark Polo, Lidl, ITM
- Farmio
jest ograniczenie znaków? Ktoś mi pomoże?

W Tymbarkach nie ma
nie wiem jak w farmio 

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

@gnieszk@

#6587803 Napisano: 07.04.2019 17:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Wysłałam dzisiaj sms na konkurs FARMIO, ale nie dostałam potwierdzenia. W regulaminie jest napisane, że prześlą potwierdzenia. Czy ktoś z Was wysyłał już sms i dostał potwierdzenie przyjęcie zgłoszenia?

Tak, ja dzisiaj wysyłałam i od razu dostałam potwierdzenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6587785 Napisano: 07.04.2019 14:43:56 w SZUKAM....
Czy w konkursach:
- Tymbark Polo, Lidl, ITM
- Farmio
jest ograniczenie znaków? Ktoś mi pomoże? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6587597 Napisano: 06.04.2019 10:19:12 w SZUKAM....
toka napisał(a):

czy dostajecie na mejla potwierdzenie odesłania danych w budżetowym Kauflandzie?

Nie, ale nie kojarzę, żeby oni w poprzednich konkursach potwierdzali. Wyświetl w wątku >>
1 toka 0

@gnieszk@

#6587561 Napisano: 05.04.2019 22:07:08 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
cleo25 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cleo25 napisał(a):

W jakiej cenie są patelnie Tefal w Biedronce ?

69 zl

Dziękuję za odpowiedzi. 

Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6587547 Napisano: 05.04.2019 21:00:26 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
cleo25 napisał(a):

W jakiej cenie są patelnie Tefal w Biedronce ?

69 zl Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6587167 Napisano: 04.04.2019 17:14:35 w Pomocy!!!!
viviean napisał(a):

Cos poszlo nie tak, mam takie info po angielsku, gdy chcę wyslac formularz do wygranego bonu kfl(e-kupon.info), ktoś mial podobnie? Na maila juz nie mozna odsylac jak kiedys? 

Zmień przeglądarkę. Wyświetl w wątku >>
0 0