Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6597256 Napisano: 08.05.2019 22:22:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

czy ja dobrze widzialam, że jakaś mega solidna agencja informowała dziś o Kamis C4?

I chyba Kamis z ITM również emotka

dajcie spokój, wszak mieli aż cały JEDEN dzień na ogarnięcie 2 konkursów emotka  zapewne każdą odpowiedź przeczytali min 5 razy z solidną interpretacją...tyle czasu.

Jak mówi miejska legenda - na pewno czytali na bieżąco emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6597255 Napisano: 08.05.2019 22:15:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thebest napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

thebest napisał(a):

Czy zdjęcie z kodem z tic tak zrobiliście z bardzo bliska,albo zdrapywaliście nalejkę?Bo u mnie cały czas cisza z przyjściem nagrody i boję się że mi jej nie zabrali.Napisałem do nich nawet maila i nic...zero odpowiedzi.

Sprawdź czy jesteś na liście laureatów z danego etapu.

Sprawdziłem jestem.I co teraz?
A jak dostaliście te nagrody od tictaka to czym to przyszło kurierem jakiej firmy?

Jeśli jesteś na liście  to weryfikacja jest pozytywna. A nagrody wysyłają UPS. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6597244 Napisano: 08.05.2019 21:40:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

czy ja dobrze widzialam, że jakaś mega solidna agencja informowała dziś o Kamis C4?

I chyba Kamis z ITM również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6596871 Napisano: 08.05.2019 10:03:38 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Kapsułki do zmywarki. Jest akrualnie jakiś konkurs?  Bo muszę kupić a tak bez konkursu to jakoś dziwnie emotka

Kaufland Jedź z rodziną (Finish)
Kaufland Zgrany duet (somat) Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6596817 Napisano: 08.05.2019 03:19:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thebest napisał(a):

Czy zdjęcie z kodem z tic tak zrobiliście z bardzo bliska,albo zdrapywaliście nalejkę?Bo u mnie cały czas cisza z przyjściem nagrody i boję się że mi jej nie zabrali.Napisałem do nich nawet maila i nic...zero odpowiedzi.

Sprawdź czy jesteś na liście laureatów z danego etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6596666 Napisano: 07.05.2019 17:45:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

czy na stronie loterii mk cafe wyświetla się informacja o wygranej jak się wpiszę telefon i numer paragonu czy tylko pokazuje się informacja o przyjęciu zgłoszenia? 

Tylko o zarejestrowaniu zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

@gnieszk@

#6596483 Napisano: 07.05.2019 11:37:27 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

czy oprócz Fantazji są jakieś linki w ITM? bo się wybieram

Mk cafe Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6596280 Napisano: 06.05.2019 20:12:16 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

Mnie wkurza już fakt, że paragony śnią mi się po nocach emotka .  Śniło mi się, ostatnio że obudziłam się normalnie rano, spojrzałam w kalendarz i zdałam sobie sprawę, że przegapiłam jeden dzień w którym kończyło się dużo konkursów. A na te konkursy miałam full paragonów  emotka . Rano nie mogłam dojść do siebie. Normalnie jak w incepcji emotka . Czas na wakacje, czas wygrać sobie wakacje emotka

Jeśli to jakaś choroba to też to mam. Śniło mi się ostatnio, że znalazłam w wózku zakupowym w Carrefourze kilka paragonów na Mk Cafe i tak się z nich ucieszyłam, że po przebudzeniu było mi żal, że to tylko sen emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6596111 Napisano: 06.05.2019 14:37:54 w PODZIĘKOWANIA
Niebieska_Laguna,
Za przemiły gest, za prezent ogromne Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6596059 Napisano: 06.05.2019 13:17:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jestem przegrywem, chciałam wygrać jajowar i nic Chlip Chlip emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6595842 Napisano: 05.05.2019 22:10:28 w Czy informują/ informowali?
1Mamcia napisał(a):

Czy ostatni etap loteria Tefal informowali?

Losowanie wg regulaminu 8 maja Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6595706 Napisano: 05.05.2019 12:02:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

czy ja dobrze rozumiem że w Apetinie są bramki też na główne?

Niestety Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6595672 Napisano: 04.05.2019 23:57:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
azaflora napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

anka3 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy w Polsce na tych najmniejszych opakowaniach Oreo były kody konkursowe? Bo ja nie widziałam, a np. dzisiaj widziałam w Czechach i tak się zastanawiam gdzie tu sprawiedliwość ?

Ja widziałem na tych większych... na tych małych Opakowaniach u nas nie widziałem ... a odwiedziłem kilka sklepów za nimi 

No a w Czechach brały....widziałam na własne oczy...no to widać jak nas traktują...

Ja widziałam małe w Pl  emotka  

Z kodami na loterię?

Jeśli piszecie o opakowaniach z dziesięcioma ciasteczkami, widziałam z kodami w Piotr i Paweł. Cena prawie 5zł, czyli tyle, co większe w Biedronce czy Tesco.
Nie wydaje się Wam, że coraz mniej Oreo z kodami w sklepach, czy tylko w mojej okolicy?

Nie, piszemy o tych malutkich paczkach, w środku są chyba 4 ciastka. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6595669 Napisano: 04.05.2019 23:48:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anka3 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy w Polsce na tych najmniejszych opakowaniach Oreo były kody konkursowe? Bo ja nie widziałam, a np. dzisiaj widziałam w Czechach i tak się zastanawiam gdzie tu sprawiedliwość ?

Ja widziałem na tych większych... na tych małych Opakowaniach u nas nie widziałem ... a odwiedziłem kilka sklepów za nimi 

No a w Czechach brały....widziałam na własne oczy...no to widać jak nas traktują...

Ja widziałam małe w Pl  emotka  

Z kodami na loterię? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6595645 Napisano: 04.05.2019 20:42:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Te małe nie brały udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6595631 Napisano: 04.05.2019 19:16:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marl1 napisał(a):

A propos Apetiny: czy ja dobrze widzę w regulaminie, że główna nagroda też jest z bramki???

Też tak rozumiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6595546 Napisano: 04.05.2019 11:59:15 w Kupię...
2 zniżki 10 zł Empik
Lub wymienię na kody Żywiec Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6595517 Napisano: 04.05.2019 09:50:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
30 zł do Empika z Żywca emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6595252 Napisano: 02.05.2019 18:53:31 w Czy informują/ informowali?
Monika11 napisał(a):

Tefal- Smolar -mam nadzieję ,że nie informował dzisiaj  emotka

Jeśli chodzi o ostatni etap i główną to losowanie dopiero 8-go maja Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

@gnieszk@

#6595244 Napisano: 02.05.2019 18:22:24 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

kermit napisał(a):

Strasznie irytują mnie reklamy Rossmann z Pauliną Krupińską. Takie to jakieś ciężkie i beznadziejne i jeszcze dlugie do tego. Ładna dziewczyna, ale talentu aktorskiego za grosz.

Też mi się one rzuciły w oczy. Strasznie sxtucznie wyszła. Rzeczywiscie słabe

To ja łykam kilogramami takie bajery... emotka  Mam dziwną tendencję do odbierania wielu reklam nader pozytywnie, by nie rzec wręcz - przesadnie, jakby były pełnometrażowymi filmami. emotka  Ostatnio rekordy bije u mnie reklama z psiakiem, który za żadne skarby świata nie ma ochoty chodzić ciągle na mordercze "spacerki" (o dyskotekach nie wspominając emotka ), gdyż jego pani pozbyła się bólu kolana dzięki specjalnej maści. emotka emotka

Ta z psem jest raczej zabawna, ta Rossmana nudna i niesamowicie drętwa Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0